Strategos Μάρτιος 9, 2008 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 και εγω αυτο δεν καταλαβαινω γιατι να παρει τις assus 1333 με 9ρια στα 300ευρω και να μην παρει στα 317 τις cellshock 1600 με 7-6-6-χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάρτιος 9, 2008 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Μα γιατι ειναι asus και θα παιζουν καλυτερα πανω στη μητρικη του...!!!Πλακα τελος ,απλα κατα τη γνωμη μου αυτος ειναι ο λογος που ειναι τοσο ακριβες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάρτιος 10, 2008 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 απο ποτε η asus βγαζει ram και ειναι εταιρια με ποιοτητα; απο ποιοτητα η asus νομιζω απο μητρικες μεχρι τι... δεν λεει και πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 10, 2008 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Στις μνήμες σαφώς το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι τα τσιπάκια και δεύτερο η εταιρεία.Το θέμα μας όμως είναι να βοηθήσουμε τον φίλο με το καινούριο του σύστημα κι όχι τί θα έπρεπε να είχε αγοράσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouRLoTeR1442169168 Μάρτιος 11, 2008 Author #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 Το τι αγόρασα και πόσα λεφτά έδωσα και για πιο λόγο τα αγόρασα, νομίζω είναι δικό μου θέμα. Εγώ αυτό που ρώτησα είναι αν μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτο το spec να κάνω overclock, τι χρειάζετε να πειράζω στο bios του συγκεκριμένου motherboard και τπτ παραπάνω. Στο θέμα μας, το μόνο που κατάφερα μέχρι στιγμής ήταν να τον πάω στα 4.0GHz, χωρίς να πειράξω τις μνήμες, παρά μόνο το FSB sta 444, αλλα το orthos μου έσκαγε αμέσως. Με τις μνήμες σε διάφορους συνδυασμούς, μου έσκαγε το pc. Μέχρι στιγμής το pc δουλεύει άψογα στα 3.6GHz, όποτε δεν θα επιδιώξω να το πάω παραπάνω. Ισως αργότερα να πάω να πάρω καλύτερες μνήμες και στα 4GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 11, 2008 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 Ανέβασε πολλαπλασιαστή και κράτα κάτω από τα 444 το fsb να δεις τι κάνει η cpu. 10χ400 άνετα μπορείς με αέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.