Jump to content

Απο 7600gt σε 9600GT ή 8800GT??

malmsteenjl

Recommended Posts

Πρόσεξε.Είπα αξιοπρεπέστατη, δεν είπα ότι παίζει τα πάντα σε 1600 με FULL AA κλπ:)

Πάντως εγώ που παίζω αρκετά 3D games δεν έχω πρόβλημα σε crysis και το COD4 παίζει τέλεια..

Τώρα για μελλοντικά games δεν ξέρω..

Ναι το κατάλαβα :001:

Ότι και να πώ περισεύει. Απλά άπαικτη . Έβαλα το Frontline Fuel of wars (Unreal 3 engine) και πετούσε, τώρα θέλω να ξαναδοκιμάσω το cRYSIS. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΚΑΙ TO fAR cRY 2

Καταρχήν εκτός ότι δέν βαραίνει σε σημεία που γινεται χαμός με εκρήξεις και τα σχετικα.

Υπάρχεθ και πιο καλή ευδιάκρητη απεικόνιση αυτής της smooth κίνησης που έχουν τα νέα FPS games όταν κουνάς το ποντίκι.

Βασικά ή διαφορά είναι στα Frames.

κατα τα άλλα νομίζω και ότι ή 7600Gt είχε εξισου καλλή απεικόνιση.

Δηλαδή άμμα κάτσεις ακίνητος και δεις το τοπίο οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές.

Με το Crysis θέλω να δω την διαφορά. το είχα τερματίσει με την 7600Gt και μου είχε βγεί ή πίστη.

όλα σε 1440Χ900 με direct 9.

Αυτό που δέν έιδα διαφορά είναι το Half life 2 το οποίο παιζεί κάλλά και στις 2

Να προσθέσω ότι παρά τα παράπονα που έχω ακούσει για θόρυβο, η δικιά μου δέν με ένοχλεί.

Πιό πολύ θόρυβο έκανε το Fan της 7600GT σε full load.

Καταρχήν εκτός ότι δέν βαραίνει σε σημεία που γινεται χαμός με εκρήξεις και τα σχετικα.

Υπάρχεθ και πιο καλή ευδιάκρητη απεικόνιση αυτής της smooth κίνησης που έχουν τα νέα FPS games όταν κουνάς το ποντίκι.

Βασικά ή διαφορά είναι στα Frames.

κατα τα άλλα νομίζω και ότι ή 7600Gt είχε εξισου καλλή απεικόνιση.

Δηλαδή άμμα κάτσεις ακίνητος και δεις το τοπίο οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές.

Με το Crysis θέλω να δω την διαφορά. το είχα τερματίσει με την 7600Gt και μου είχε βγεί ή πίστη.

όλα σε 1440Χ900 με direct 9.

Αυτό που δέν έιδα διαφορά είναι το Half life 2 το οποίο παιζεί κάλλά και στις 2

Να προσθέσω ότι παρά τα παράπονα που έχω ακούσει για θόρυβο, η δικιά μου δέν με ένοχλεί.

Πιό πολύ θόρυβο έκανε το Fan της 7600GT σε full load.

Έπαιζες το Crysis με την 7600gt και στα 1440?

Με τι ρυθμίσεις και στα πόσα fps?

Στην 7600Gt με 1440Χ900 στο medium χωρις antialising. Frames Δεν έχω τσεκάρει. Αλλά αντικειμενεικά την πάλευε(Δηλαδή δεν υπήρχε κάποιο κόλυμα που να σου σπάει τα νεύρα( με εξαίρεση κάποια σημεία)) Επίσης ή κάρτα τσιτωνε στις στροφές και την θερμοκρασία.

Με την 8800Gt πάει μέ όλα στο high και με A 4X άνετα και χαλαρά. αν ανεβάσω το Α αρχίζει και τα παίζει ειδικά με τα ελικόπτερα. Κρίμα που βαριέμαι να το ξαναπαίξω.

Γιατί δεν μου βγάζει επιλογή Very High? ειναι απενεργοποιημένη.

Ασχετο. Γιατί είχα την εντυπωση ότι το Crysis προέρχονταν απο το Far Cry??(¨Ως μηχανή γραφικών)

Γιατί δεν μου βγάζει επιλογή Very High? ειναι απενεργοποιημένη.

Ασχετο. Γιατί είχα την εντυπωση ότι το Crysis προέρχονταν απο το Far Cry??(¨Ως μηχανή γραφικών)

Γιατί κανονικά μόνο στα Vista με DX10 ενεργοποιείται αυτό, αν και υπάρχει και χακεριά για να το κάνεις και στα XP να παίξει.

Το Crysis και το Far Cry προέρχονται από την ίδια εταιρεία, την CRYTEK.

Πάντως το βλέπω να έπαιζες με τίποτα 15 fps.Εδώ σε μένα με την 7900GTO και κωλυόταν με κάποιες ρυθμίσεις στο HIGH στα 1024, χωρίς AA.

Το Crysis και το Far Cry προέρχονται από την ίδια εταιρεία, την CRYTEK.

Το Far Cry όμως είναι της UBisoft και όχι της EA

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.