book Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣΈχω ακούσει ότι οι εκτυπωτές HP έχουν την κεφαλή εκτύπωσης πάνω στο δοχείο μελάνης. Αυτό ισχύ για όλους τους εκτυπωτές hp? Στα πολημηχανηματα hp ΙΣΧΎ ΤΟ ΙΔΙΟ?Το ρωτώ αυτό γιατί θέλω να μην αγοράζω μελανιά αλλά να τα γεμίζω πάλι, αλλά άκουσα ότι μετά από λίγο καιρό χαλά η κεφαλή του εκτυπωτή. Οπότε αν η κεφαλή είναι πάνω στο δοχείο δεν θα υπάρχει πρόβλημα απλά θα πετώ το δοχείο κάποια στιγμή. Ισχύουν όλα αυτά? Δηλαδή θα μπορώ να χρησιμοποιώ ένα δοχείο μελάνης που θα το γεμίζω και να τυπώνω έγραφα και αν θέλω να τυπώνω κάποια φωτογραφία να χρησιμοποιώ original. δεν θα παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ο εκτυπωτής? Μπορείτε να μου προτείνετε ένα πολημηχανημα Hp σε μέτρια τιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Φεβρουάριος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Εγώ που έχω ένα παλιό εκτυποτή HP έχει μελάνη που αλλάζει και μπορώ να πάω να την γεμίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis221442169179 Μάρτιος 1, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2008 Δεν ισχύει για όλα τα μοντέλα ΗΡ μερικά έχουν ξεχωριστά τις κεφαλές. Όταν είναι ενσωματομένες δεν σε νοίαζει να χαλάσουν οπότε γέμιζε τα χωρίς κανένα φόβο. Άμα χαλάσει η κεφαλή απλά αγοράζεις άλλα. Εγώ έκανα τουλάχιστον 4 γεμίσματα σε παλιό 710c ΗΡ χωρίς κανένα πρόβλημα. Εξαρτάται βέβαια και από την ποιότητα του μελανιού. Για τους νέους ΗΡ δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
book Μάρτιος 7, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 ευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.