Jump to content

6.1 lego...(μετατροπή 4.1 σε 6.1)

annihilator

Recommended Posts

Μόλις αγόρασα την audigy 2 και θέλω να μετατρέψω τα 4.1 ηχεία μου σε 6.1...

Το θέμα είναι ότι τα ηχεία που έχω είναι 2.1 (κάτι ozaki φοβερά 50ευρώ) και έχω άλλα 2 ξεχωριστά για πίσω... Τώρα σκέφτομαι αν μπορώ να πάρω άλλα 2 τα οποία να χρησιμοποιήσω ώς κεντρικα... Μπέρδεμα ε;

Αναλυτικά οι εξόδοι της 6.1 (χωρίς line in και mic) είναι τρεις με 2 κανάλια η κάθεμια τα οποία ειναι:

1) -αριστερο μπροστα

-δεξιο μπροστά

2) -αριστερό πίσω

-δεξιό πίσω

3) -κεντρικό (μπροστα;;;;/πισω;;;)

-sub woofer

(σύνολο 5.1 - δεν ξέρω πώς αλλιώς μπορεί να είναι)

Στις 2 πρώτες (που είχα εγώ στην 4.1) χρησιμοποιούσα τα 2.1 μαζί με τα 2.0

Πως μπορώ να τα κάνω 6.1;

Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 17:32]

ta 6.1 εχουν 2 μπροστα δυο στο πλαι και δυο πισω.. κα ιτο woofer

lol Και οι διαλογοι απο που ακουγονται?

Λεπον για να μην μπερδευομαστε 1 κεντρικο,2 μπροστινα αριστερα δεξια,2 πλαινα αριστερα και δεξια και ενα πισω κεντρικο + το υπογουφερ.

mporei να εχω και λαθος...

Αρχική απάντηση από aggelopas

lol Και οι διαλογοι απο που ακουγονται?

Λεπον για να μην μπερδευομαστε 1 κεντρικο,2 μπροστινα αριστερα δεξια,2 πλαινα αριστερα και δεξια και ενα πισω κεντρικο + το υπογουφερ.

mporei να εχω και λαθος......

Και πως πάνε τα κανάλια στις εξόδους; Μία για τα πίσω και άλλη μία για τα μπροστα(σύνολο 4)... Τα κεντρικα με το γουφερ πως γινεται να βγαίνουν απο μία έξοδο;

Στην 6.1 τα καρφακια ειναι διαφορετικα , καποια ειναι με 4 επαφες ( 2 εαν θυμαμαι καλα ) και οχι το κλασσικο με 3.Προσεχε λοιπον τις εξοδους εχει η καρτα και δοκιμασε με τετραεπαφα καρφακια......

δηλαδή αν συνδέσω δυο ηχεία σε μια έξοδο που έχει παραπάνω από δυό κανάλια ποιά θα βγουν απο τα ηχεία;

Υπάρχει adaptorας να τις μετατρέπει σε δικαναλακές;

Παιδιά βρήκα το manual της καρτας και λέει ότι οι 2 εξόδοι βγάζουν 2 καναλια ενώ η τρίτη βγάζει 3...

Υπάρχει καλώδιο που να το μετατρέπει αλλα δεν ξέρω ούτε πως να το ζητήσω ούτε από που... Ξέρει κανεις;

Και πώς ακριβώς θα λειτουργήσουν αυτά; Μήπως γιναει καμια μλκια και πεζει το αριστερό ηχείο τους διαλόγους και το δεξιό το woofer;;;;

Όχι κανονικά θα παίζουν.

Έχω τα inspire t7700 με την audigy 2 και αν αποσυνδέσω τα 5 και αφήσω μόνο τα μπροστά και το woofer (ένα βύσμα) παίζουν σαν 2,1.Οπότε μη φοβάσαι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.