annihilator Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2005 Μόλις αγόρασα την audigy 2 και θέλω να μετατρέψω τα 4.1 ηχεία μου σε 6.1... Το θέμα είναι ότι τα ηχεία που έχω είναι 2.1 (κάτι ozaki φοβερά 50ευρώ) και έχω άλλα 2 ξεχωριστά για πίσω... Τώρα σκέφτομαι αν μπορώ να πάρω άλλα 2 τα οποία να χρησιμοποιήσω ώς κεντρικα... Μπέρδεμα ε; Αναλυτικά οι εξόδοι της 6.1 (χωρίς line in και mic) είναι τρεις με 2 κανάλια η κάθεμια τα οποία ειναι: 1) -αριστερο μπροστα -δεξιο μπροστά 2) -αριστερό πίσω -δεξιό πίσω 3) -κεντρικό (μπροστα;;;;/πισω;; -sub woofer (σύνολο 5.1 - δεν ξέρω πώς αλλιώς μπορεί να είναι) Στις 2 πρώτες (που είχα εγώ στην 4.1) χρησιμοποιούσα τα 2.1 μαζί με τα 2.0 Πως μπορώ να τα κάνω 6.1; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Mάλλον θα βάλεις τα 2,1 στην υποδοχή για τα μπροστά και τα πρώτα 2,0 στην υποδοχή για τα side και τέλος τα άλλα 2,0 σαν rear. Link to comment Share on other sites More sharing options...
annihilator Φεβρουάριος 12, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Τα 6.1 έχουν 2 μπροστα 2 πίσω 2 κεντρικά (μπρος-πίσω) και 1 woofer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 H audigy 2 σε καθε εξοδο της βγαζει 3 καναλια!Τουλαχιστον στην zs platinum pro ετσι ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από annihilator Τα 6.1 έχουν 2 μπροστα 2 πίσω 2 κεντρικά (μπρος-πίσω) και 1 woofer... ta 6.1 εχουν 2 μπροστα δυο στο πλαι και δυο πισω.. κα ιτο woofer Link to comment Share on other sites More sharing options...
annihilator Φεβρουάριος 12, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 specs Όχι ρε παιδιά, το λέει και στο site.... Sound Blaster Audigy Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 17:32] ta 6.1 εχουν 2 μπροστα δυο στο πλαι και δυο πισω.. κα ιτο woofer lol Και οι διαλογοι απο που ακουγονται?Λεπον για να μην μπερδευομαστε 1 κεντρικο,2 μπροστινα αριστερα δεξια,2 πλαινα αριστερα και δεξια και ενα πισω κεντρικο + το υπογουφερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 mporei να εχω και λαθος... Αρχική απάντηση από aggelopas lol Και οι διαλογοι απο που ακουγονται?Λεπον για να μην μπερδευομαστε 1 κεντρικο,2 μπροστινα αριστερα δεξια,2 πλαινα αριστερα και δεξια και ενα πισω κεντρικο + το υπογουφερ. mporei να εχω και λαθος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
annihilator Φεβρουάριος 12, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Και πως πάνε τα κανάλια στις εξόδους; Μία για τα πίσω και άλλη μία για τα μπροστα(σύνολο 4)... Τα κεντρικα με το γουφερ πως γινεται να βγαίνουν απο μία έξοδο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Κοιτα στο σιτε της creative για συνδεσμολογια ηχειων.Καπου το γραφει.Καθε καρφι ωγαζει μεχρι 3 καναλια νομιζω οποτε ειναι λογικο να εχει 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 12, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Στην 6.1 τα καρφακια ειναι διαφορετικα , καποια ειναι με 4 επαφες ( 2 εαν θυμαμαι καλα ) και οχι το κλασσικο με 3.Προσεχε λοιπον τις εξοδους εχει η καρτα και δοκιμασε με τετραεπαφα καρφακια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
annihilator Φεβρουάριος 12, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 δηλαδή αν συνδέσω δυο ηχεία σε μια έξοδο που έχει παραπάνω από δυό κανάλια ποιά θα βγουν απο τα ηχεία;Υπάρχει adaptorας να τις μετατρέπει σε δικαναλακές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
annihilator Φεβρουάριος 12, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Παιδιά βρήκα το manual της καρτας και λέει ότι οι 2 εξόδοι βγάζουν 2 καναλια ενώ η τρίτη βγάζει 3...Υπάρχει καλώδιο που να το μετατρέπει αλλα δεν ξέρω ούτε πως να το ζητήσω ούτε από που... Ξέρει κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 13, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο.Σε ιδιοκατασκευη πηγαινεις...(αν καταλαβα καλα θες απο ενα τριπινο μινιτζακ να βγαλεις 3 ξεχωριστα καναλια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 13, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Γιατί να το μετατρέψεις;Στην τρικάναλη έξοδο βάλε τα 2,1 ηχεία (2 ηχεία + woofer) στις υπόλοιπες βάλε τα απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
annihilator Φεβρουάριος 13, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Και πώς ακριβώς θα λειτουργήσουν αυτά; Μήπως γιναει καμια μλκια και πεζει το αριστερό ηχείο τους διαλόγους και το δεξιό το woofer;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 13, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Όχι κανονικά θα παίζουν.Έχω τα inspire t7700 με την audigy 2 και αν αποσυνδέσω τα 5 και αφήσω μόνο τα μπροστά και το woofer (ένα βύσμα) παίζουν σαν 2,1.Οπότε μη φοβάσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.