Jump to content

Μια ψιλο αναβάθμιση!

Wolfenstein

Recommended Posts

Γεία χαρά σε όλους σας,

θέλω να κανώ μια αναβάθμιση στον Η/Υ μου και να αλλάξω τα παρακάτω :

Μητρική, Επεξεργαστή, Μνήμη RAM.

Για μητρική σκέφτομαι την ASUS P5P800 στην οποία θα κατοικεί ένας INTEL PENTIUM 4 3,0E GHz BOX (PRESCOTT), τώρα για μνήμες δεν έχω ιδέα.

Βασικά η συνολική τιμή (Μαζί με το ΦΠΑ) δεν θέλω να ξεπερνά κατά πολύ τα 400 αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό πιθανό.

Εννοείτε ότι θα κάνω λίγο ο/c γι αυτό θέλω να ξέρω αν τα παραπάνω είναι ιδανικά :D . Δεν έχω καταλήξει σε κάτι οπότε όλες οι απόψεις δεκτές :happy:

Από ότι ξέρω οι prescoot ανεβάζουν πολύ τη θερμοκρασία. Γιατί δεν κοιτάς και τους επεξεργαστές της AMD; Με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις έναν Athlon64 ο οποίος overclockarεται πολύ καλύτερα.

Αρχική απάντηση από gtr_84 [Σήμερα, στις 10:15]

Κατα τα αλλα ψιλο-αναβαθμιση:D :D

Ψιλό κατα τ'άλλα....το μισό σύστημα αλλάζει.Όντως οι prescot ανεβάζουν θερμοκρασία.....στον κολλητό μου έχει 57 βαθμούς με όλα default!!!!!!! Νομίζω όμως οτι υπάρχουν και άλλοι intel στα 3 που δεν είναι prescot......

Αρχική απάντηση από pontium

Ένας φίλος πήρε την Ρ5Ρ800 και δεν είχε κανα πρόβλημα με o/c ούτε είχε κάτι παράξενο.Απο μνήμες θα έλεγα Kingston ή ocz 400άρες και κατα προτήμηση 2χ512;)

2x512 kingston είναι πιο ακριβές από τη cpu και τη mobo από μόνες τους

Και εγώ θα πήγαινα για amd

Αρχική απάντηση από pontium

Ψιλό κατα τ'άλλα....το μισό σύστημα αλλάζει.Όντως οι prescot ανεβάζουν θερμοκρασία.....στον κολλητό μου έχει 57 βαθμούς με όλα default!!!!!!! Νομίζω όμως οτι υπάρχουν και άλλοι intel στα 3 που δεν είναι prescot......

Δεν νομίζω πια να κυκλοφορούν άλλοι εκτώς των prescott(εκτώς αν βρεις κανένα μεταχειρισμένο)

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 01:59]

Πάρε Α64 939, :)

Αφου λέει οτι θέλει Intel, μην του το αλλάζετε όλοι σας!!Αφήστε και κανένα intelάκια στο thelab,μην νιωθω μόνος.....:p :p :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.