PainkiLer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 Καλησπερα.Οπως γραφω παραπανω εχω προβλημα με τα windows και τον παραπανω δισκο.Δεν θυμαμε ποιο μοντελο ειναι ακριβως.Το μηχανημα μουυ ειναι 24/7 και οποτε ειμαι στα windows,ειτε το βρησκω να εχει κανει restart ειτε οταν δουλευω μου πεταει μια μπλε οθονη με αυτο το μηνυμα DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.Τωρα που τον εχω αποσυνδεσει(εδω και 3 μερες) δεν μου εχει κανει restart ακομα.Μπορω να τον σωσω ή να μπλεξω και εγω με το e-shop,απ' οπου τον αγορασα;
fsbmaniac Φεβρουάριος 27, 2008 #2 Φεβρουάριος 27, 2008 φιλε καταρχην κατεβασε το ειδικο λογισμικο απο την εταιρια και κανε τα τεστ.Αν δεις οτι εχει λαθη εκτυπωσε το και πανε στο ε-σοπ ετσι εκανα και εγω και ειχα πισω καινουριο δισκο σε 6 μερες.
PainkiLer Φεβρουάριος 28, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 28, 2008 Σε ευχαριστω.Αυτο που λες το ειχα κανει και δεν μου ειχε βγαλει κανενα προβλημα.Εκτος αν δεν ειχα κανει ολα τα τεστ,που δεν το νομιζω.Μια που μου το ειπες θα το ξανακανω να δω τι γινεται.Υπαρχει περιπτωση να φταιει το ΜΒ ή τα windows και οχι o δισκος;;;Στα Linux παντως δεν εχω κανενα προβλημα με το δισκο.
Duncan11442169203 Φεβρουάριος 28, 2008 #4 Φεβρουάριος 28, 2008 Σε ευχαριστω.Αυτο που λες το ειχα κανει και δεν μου ειχε βγαλει κανενα προβλημα.Εκτος αν δεν ειχα κανει ολα τα τεστ,που δεν το νομιζω.Μια που μου το ειπες θα το ξανακανω να δω τι γινεται.Υπαρχει περιπτωση να φταιει το ΜΒ ή τα windows και οχι o δισκος;;;Στα Linux παντως δεν εχω κανενα προβλημα με το δισκο.Εχω τον ίδιο σκληρό στα xp, οπότε δεν νομίζω να φταίνε τα windows.
JimmyFox Φεβρουάριος 28, 2008 #5 Φεβρουάριος 28, 2008 Καλησπερα.Οπως γραφω παραπανω εχω προβλημα με τα windows και τον παραπανω δισκο.Δεν θυμαμε ποιο μοντελο ειναι ακριβως.Το μηχανημα μουυ ειναι 24/7 και οποτε ειμαι στα windows,ειτε το βρησκω να εχει κανει restart ειτε οταν δουλευω μου πεταει μια μπλε οθονη με αυτο το μηνυμα DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.Τωρα που τον εχω αποσυνδεσει(εδω και 3 μερες) δεν μου εχει κανει restart ακομα.Μπορω να τον σωσω ή να μπλεξω και εγω με το e-shop,απ' οπου τον αγορασα;BSOD από δίσκο, πρώτη φορά ακούω και εδώ που τα λέμε αυτό είναι μάλλον απίθανο.O δίσκος δεν απαιτεί ούτε driver ούτε IRQ.Ο controller όμως απαιτεί. Το βλέπω για ασυμβατότητα controller-δίσκου (στα Windows τουλάχιστον). Δες αν έχει βγει καινούριο firmware ή driver για τον controller σου.
bkbilly Φεβρουάριος 29, 2008 #6 Φεβρουάριος 29, 2008 Δοκίμασε να κάνεις Test για errors από το computer και δεξί κλικ στον σκληρό σου και μετά ιδιότητες!!!
StraKou Φεβρουάριος 29, 2008 #7 Φεβρουάριος 29, 2008 μπλε οθονες=μικρο τροφοδοτικό,κατεστραμένη κάρτα γραφικών, αλλά για σκλήρο δεν ξέρω τίποτα. πήγαινε το πίσω και απαίτισε να στο αλλάξουν(σύγουρα ο σκλήρος σου δεν είναι τόσο σκλήρος όσο ακούγετε)
masteroidz1442169105 Φεβρουάριος 29, 2008 #8 Φεβρουάριος 29, 2008 Τα ίδια έχω με εναν WD3200AAKS. Αν περάσω τους sata drivers αρχιζουν όλα τα τρελά. Στο λινουξ πάει σφεντόνα πάντως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.