anarxos Απρίλιος 28, 2009 #101 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Εγώ πάντως μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το e-shop. Και το κουτί μου όταν είχε prob, ο τεχνικός μέσα σε μια μέρα είχε πάρει τηλ. και όλα ok...*ΗΑΗΑ είμαι το 100ο post :029:Ξερεις οτι παντα υπαρχει μια πρωτη φορα για ολα, απλα δεν ετυχε ακομη σε σενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 29, 2009 #102 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 Εγώ πάντως μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το e-shop. Και το κουτί μου όταν είχε prob, ο τεχνικός μέσα σε μια μέρα είχε πάρει τηλ. και όλα ok...Αντίθετα εγώ είχα πάντα πρόβλημα με το e-Shop... Μα πάντα... Σε κάθε παραγγελία, κάτι θα πάει στραβά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 29, 2009 #103 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 Ξερεις οτι παντα υπαρχει μια πρωτη φορα για ολα, απλα δεν ετυχε ακομη σε σενα.Πόσο δίκιο έχεις. Να θυμίσω απλά πως ξεκινάω το δικό μου thread της πρόσφατης και συνεχιζόμενης ταλαιπωρίας μουΤι να πεις? Μέχρι πρόσφατα δήλωνα ότι δεν είχα πρόβλημα με το κατάστημα και όταν χρειαζόταν έδινα και κάποια σύνθεση/πρόταση από το site του. Αυτό όμως που έχω τραβήξει τις τελευταίες 15 μέρες με αυτούς απλά είναι παράλογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Απρίλιος 29, 2009 #104 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 Εμένα αυτό που με χαλάει στο e-shop είναι πως κάποια προιόντα φαίνονται διαθέσιμα ή παράδοση 1-2 ημερών και όταν τα παραγγείλεις κάποια στιγμή αργότερα γίνονται "αναμονή παραλάβής" που μπορεί να κρατήσει 2 βδομάδες. Φυσικά κανείς δε θα σε πάρει τηλέφωνο να σε ενημερώσει ή να σου προτείνει κάποιο άλλο προιόν και αν πάρεις εσύ τηλεφωνο θα σου πουν δεν ήταν διαθέσιμο όταν κάνατε τη παραγγελία.Αλήθεια υπάρχει κάποιος που θα αγόραζε από το stock house του ε-shop με τις καταπληκτικές εγγυήσεις 3-4 μηνών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxos Απρίλιος 29, 2009 #105 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 Πόσο δίκιο έχεις. Να θυμίσω απλά πως ξεκινάω το δικό μου thread της πρόσφατης και συνεχιζόμενης ταλαιπωρίας μουΠου εισαι να πιουμε τον καφε της παρηγοριας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry2000 Μάϊος 13, 2009 #106 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Προσωπικα δεν εχω αγορασει κατι για τον υπολογιστη μου απο το e-shop. 2 υπολογιστες εχω παρει και τους 2 απο το πλαισιο και δεν ειχα κανενα προβλημα. Μονο μια φορα που δεν μου ειχαν δωσει drivers για την μητρικη και τα (extra) καλωδια του τροφοδοτικου τα οποια ακομα δεν τα εχω. Παντως κι εγω απο φιλους εχω ακουσει για προβληματα στην αντικατασταση οπως μπορει να σας επιβεβαιωσει και ο gregorypeg1000 με μια οθονη Samsung. Αλλα ισως να ειναι θεμα τυχης...δεν ξερω...βασικα ειναι να μην σου τυχει το λαχειο πιστευω....αλλιως ολα ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.