Jump to content

Εγγυηση LG 24", Ποιοι οι οροι κ πως ισχυουν??

zoikarios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα...θελω να ρωτησω το εξης εχω μια οθονη ή μαλλον μου εδωσαν μια οθονη LG L246WH η οποια αναγραφει στο πισω μερος της οτι παρασκευαστικε τον Ιανουαριο του 2008 δηλαδη ειναι καινουργια το θεμα πως την αποδειξη δεν μου την εδωσε ή μαλλον δεν την βρηκε και θελω να ρωτησω εαν παθει κατι εκτος απο καμμενο pixel με την εγγυση που εχει μπορω να την παω στην LG??

Στην LG μπορείς να την πάς, γιατί εκεί κοιτάνε serial number και όχι απόδειξη αγοράς, αλλά καλό είναι να βρείς και την απόδειξη

Με μία philips 19' που κάηκε ένα μόνο πίξελ ΔΕΝ μου ζήτησαν απόδειξη αγοράς παρα μόνο serial #. Μου την αντικατέστησαν ΑΜΕΣΑ με ολόιδια στο σπίτι μου και η οθόνη ήταν 2+ χρόνων. Λογικά δεν έχεις πρόβλημα αφού όλοι έτσι θα δουλεύουν αλλά για 100% σιγουριά καλό είναι να βρείς την απόδειξη;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.