zoikarios Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 Καλησπερα...θελω να ρωτησω το εξης εχω μια οθονη ή μαλλον μου εδωσαν μια οθονη LG L246WH η οποια αναγραφει στο πισω μερος της οτι παρασκευαστικε τον Ιανουαριο του 2008 δηλαδη ειναι καινουργια το θεμα πως την αποδειξη δεν μου την εδωσε ή μαλλον δεν την βρηκε και θελω να ρωτησω εαν παθει κατι εκτος απο καμμενο pixel με την εγγυση που εχει μπορω να την παω στην LG??
Kaf Φεβρουάριος 25, 2008 #2 Φεβρουάριος 25, 2008 Στην LG μπορείς να την πάς, γιατί εκεί κοιτάνε serial number και όχι απόδειξη αγοράς, αλλά καλό είναι να βρείς και την απόδειξη
thanos21unoDK Φεβρουάριος 25, 2008 #3 Φεβρουάριος 25, 2008 η μπορεις να κανεις τ αλλο.αμα πας στο μαγαζι που την πηρες και να σου βγαλουν ενα αντιγραφο απο τν αποδειξη.
varachio Φεβρουάριος 25, 2008 #4 Φεβρουάριος 25, 2008 Με μία philips 19' που κάηκε ένα μόνο πίξελ ΔΕΝ μου ζήτησαν απόδειξη αγοράς παρα μόνο serial #. Μου την αντικατέστησαν ΑΜΕΣΑ με ολόιδια στο σπίτι μου και η οθόνη ήταν 2+ χρόνων. Λογικά δεν έχεις πρόβλημα αφού όλοι έτσι θα δουλεύουν αλλά για 100% σιγουριά καλό είναι να βρείς την απόδειξη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.