Jump to content

παιδιά είναι ιδέα μου ή πάω για format?

VBMAN1442169213

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

που λέτε, άνοιξα σήμερα το πρωί το pc και βλεπω στην επιφάνεια εργασίας τις εξής συντομεύσεις και τα εξής εικονίδια που πετάγονται όλη την ώρα:

screenshot.jpg

screen2.jpg

screen3.jpg

να τονίσω ότι έχω εγκατεστημένα πάντα το kaspersky και το avg antispyware!

να φανταστείτε, δεν μπαίνει καν στη διαχείρηση εργασιών!

τί λέτε?

έκανα και scan αλλά δεν έχει εντοπίσει τίποτα ακόμα!

το σύστημα σέρνεται!

Το πρώτο εικονίδιο είναι spyware που σε προτρέπει να εγκαταστήσεις το δικό τους πρόγραμμα - που μπορεί να είναι και το full spyware που θα επιθυμούσαν να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου. Το δεύτερο δεν ξέρω. Απλά δεν ανοίγουμε e-mails αγνώστων.

Στην θέση σου θα κατέβαζα μερικά free προγράμματα και θα έκανα εκκαθάριση σε safe mode και με αυτά πέραν των δύο που ανέφερες - και τα οποία υποθέτω ότι είναι πλήρως λειτουργικά.

παιδιά έκανα ένα restore και όλα οκ... τί έγινε όμως? τα kaspersky και το avg antispyware, τί έκαναν? μήπως πρέπει να τα σβήσω και να βάλω κανένα άλλο?

Η καλύτερη προστασία είναι η προσοχή το έχω πει και θα το λέω όσο μπορώ. Έχω ένα φίλο που ότι antivirus και να χει βάλει τα ίδια, όταν απλά δεν καταλαβαίνει ο άλλος τι να κάνεις? Εγώ του βρήκα τη λύση ένα vmware image και σερφάρει ανοιχτά όπου θέλει, και χωρίς antivirus...

η εποχή μας δεν μας επιτρέπει να προσέχουμε φίλε samplist! εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές δεν μπορείς να τα αγοράσεις όλα. Στα site με τα φτιαγμένα προγράμματα τα κολλάμε όλα! Τα φτιαγμένα programmes παρουσιαζουν πάντα δυσλειτουργίες! αυτή είναι η αποψή μου...

Η άποψη η δικιά μου είναι ότι δεν χρειαζόμαστε όλα τα προγράμματα που κυκλοφορούν, άρα δεν χρειάζεται ούτε να τα κατεβάζουμε ούτε να τα εγκαθιστούμε. Επιπλέον υπάρχουν και τα trial που είναι virus free και συνήθως μας δίνουν και τον χρόνο και τις δυνατότητες να κάνουμε την δουλειά μας. Δεν θα αναφερθώ καν στα freeware προγράμματα επαγγελματικού επιπέδου.

Τώρα αν τα προγράμματα που έχεις είναι σε.... extended trial, υπάρχει μια περίπτωση απλά να μην δουλεύουν αλλά να δείχνουν ότι δουλεύουν. Κάτι τέτοιο είχε αναφερθεί και για το NOD32, ότι δηλαδή αν τ πρόγραμμα υπέθετε ότι κάτι δεν πάει καλά όσον αφορά την εγγυρότητα της εγκατάστασής του, απλά δούλευε εικονικά. Δήθεν κατέβαζε updates και δήθεν προστάτευε από ιούς.

Θα σου πρότεινα free λύσεις.

AVG ή AVast για antivirus.

Comodo Boclean και Adaware / Spybot Search and destroy για adaware (μπορείς να αφήνεις μόνο το boclean να τρέχει συνέχεια χρησιμοποιώντας τα άλλα δύο απλά για file scan)

και αν βάζεις και firewall, Zonealarm Free ή Comodo.

Κοιτα εχω το nod32 και ειναι οκ και ελφρυ και θηριο.Τωρα μπορεις να κλεινεις το service του installer και ετσι ακομα και να μπει ιος δεν γινετε εγκατασταση.Αλλωστε δεν κανεις καθε μερα setup καποιο νεο προγραμμα.

φίλε john_dr συμφωνώ με αυτά που λες, αλλα τα freeware antivirus δεν λενε μία! έχω δοκιμάσει και δεν με έχουν ικανοποιήσει! αν και μάλλον το avg antispyware μου την έκανε! πιο είναι το καλύτερο από antispyware? τι λέτε?

Δεν έχω antispyware πρόγραμμα μόνιμο αλλά έχω δοκιμάσει για λίγο spyware terminator και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις

φίλε john_dr συμφωνώ με αυτά που λες, αλλα τα freeware antivirus δεν λενε μία! έχω δοκιμάσει και δεν με έχουν ικανοποιήσει! αν και μάλλον το avg antispyware μου την έκανε! πιο είναι το καλύτερο από antispyware? τι λέτε?

περα απο καποιο antivirus βαζεις και ενα spyware,adaware.Εδω προτεινω της lavasoft-adaware βγαζει πολλα!!

Τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ αποκλειστικά free programs. Δεν είχα ποτέ και κανένα πρόβλημα.

Ρίξε μια ματιά στο Comodo Boclean που σου ανέφερα και το οποίο είναι 100% free. Δεν σκανάρει τον δίσκο αλλά αν πάει να τρέξει τίποτα spyware/trojan το μπλοκάρει με την μία.

http://www.comodo.com/boclean/CBO_download.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.