Jump to content

κριτηρια επιλογης web cam

heavyaris1442169162

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα! θελω να αλλαξω την web cam που εχω , γιατι δειχνει πολυ "σκοτεινα" , δεν ξερω ομως με βαση ποια κριτηρια να επιλεξω.. λιγο πολυ, ολες εχουν αναλυση βιντεο 1,3 mp , τι αλλο πρεπει να προσεξω?? επελεξα αυτη, μου αρεσει ο εξτρα φωτισμος που παρεχουν τα leds ...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803080

αποτι καταλαβαινω, αλλες γραφουν αναλυση 640*480 και αλλες 1280*1024, αλλα πρεπει να ειναι "κολπο" γιατι αναφερονται στην αναλυση της φωτογραφιας που τραβανε και οχι στην αναλυση video..Τελικα μηπως δεν υπαρχει web cam που να εχει αναλυση πανω απο 640*480? ή μηπως δεν χρειαζεται γιατι ετσι κ αλλιως το πλαισιο του msn ειναι ιδιο για ολους, ανεξαρτητως την καμερα τους??

Τη συγκεκριμένη την έχω δοκιμάσει και γι'αυτό στην πρότεινα.

Δουλεύει πολύ καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και έχει και λειτουργία να ακολουθάει (Zoom μέσω λογισμικού) το κεφάλι σου όταν μιλάς, καλο μικρόφωνο και αρκετά καλή ανάλυση. Κοστίζει περίπου 35 € αλλά η στγκεκριμένη έκδοση είναι DSP (χωρίς συσκευασία δηλ) και βγαίνει πολύ πιο φθηνά.

Αν από την άλλη θέλεις το απόλυτο σε webcam θα πρότεινα τη Logitech SPHERE AF που έχει υψηλότερη ανάλυση, φακο Carl Zeiss, Servo Tracking System αλλά και 130€.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.