Jump to content

Ξαφνικό κλείσιμο

Xsara

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εκεί που δουλεύει ο υπολογιστείς ξαφνικά κλίνη

Τη συμβαίνει τα έφτυσε το τροφοδοτικό

Είναι το HIPER 580W Και τη προτείνετε να βάλω άμα είναι το

τροφοδοτικό :115: :115: :115:

Ναι τι μπορεί να είναι να είναι κάτι άλλο

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί εγώ προσωπικά δεν σε κατάλαβα και νομίζω ούτε τα υπόλοιπα παιδιά...Εννοείς εκεί που κανεις κάτι στο pc σου απλά κλείνει τελείως??Κάνει restart??Όπως σε ρώτησε ο και spiderdim είναι ο/c η default??

Φιλικα Evo

Την ώρα που δουλεύω τον υπολογιστεί κανί ένα κλείσιμο

Απότομο και ανοίγει πάλι από την άρχει και είναι σε default

Xsara added 17 Minutes and 25 Seconds later...

Ρε παιδία καμία βοήθεια έχει κλίση τρεις φορές

και μετά που κάνει το reset δουλεύει κανονικά για μεγάλο διάστημα ??? ή κάνει πάλι reset??

Μπορεί να κλίση 10 λεπτά σε 20 λεπτά όποτε θέλει, και ξανά ανοίγει

να είναι το τροφοδοτικό

Mπορεί να μην πατάει η ψύχτρα καλά στον επεξεργαστή ....τσέκαρε το αυτό

διαφορετικά τσέκαρε το σύστημά σου με άλλο τροφοδοτικό να δεις αν κάνει τα ίδια .

Ένταξη θα τα δοκιμάσω και θα σου πω αύριο

να βάλλω ένα 350, Που έχω θα έχω πρόβλημα

βασικα τσεκαρε τη θερμοκρασια σου κ πες μας για να μην κανεις τσαμπα κοπο να βαζωβγαζεις

Τι δεν θα έχει πρόβλημα ρε παιδιά; Q6600 και 8800GTS έχει πάνω το παληκάρι...

Τουλάχιστον ας το δοκιμάσει βέβαια...

Μπορείς αν θες να ρίξεις μια ματιά και στον event manager για τυχόν κατεγραμμένα system errors. Δεν θα καταλάβεις τίποτα το πιθανότερο, αλλά το google κάνει θαύματα ;)

ε και ????

από την στιγμή που του κάνει reset χωρις να κάνει τπτ παρά μόνο surfing ......

Δεν θα αντέξει ???

το αστείο είναι πως ο πατέρας μου έχει ενα υπολογιστή που εδώ και κανα 3 βδομάδες κανει το ίδιο, έτσι όπως δουλέυει κάνει μια και κλέινει ή ρεστάρτ.. είναι υπολογιστης γραφείου και σύνηθως δε κάνει τπτ σπουδαίο και είναι χωρίς υπερχρονισμό.. έχουμε δοκιμάσει τα παντα αλλά τπτ.. έχω αρχίσει να πιστέυω πως είναι το ρέυμα απο την ΔΕΗ.μυστήρια πράγματα.

Αν το κάνει και σε άλλο πψ στο σπίτι τότε καλό θα ήταν να κοιτάξετε λίγο την τροφοδοσία της ΔΕΗ στο σπίτι. Αν κάνει απότομο βυθισμα ή δεν δουλευει σωστά ή γείωση τότε επειδή η μητρική έχει σύστημα ασφαλείας στην τροφοδοσια μπορεί να προκαλεί αυτότο πρόβλημα. Ένα πολύμετρο και μετρήσεις ίσως δώσουν την αιτία του προβλήματος...

Επίσης λόγω ασφαλείας μπορεί και να κάνει restart για να μην κάψει καμιά μνήμη. Τσέκαρε λίγο τι χρονισμό έχουν οι μνήμες. Κι εμένα σε Gigabyte είχε λιώσει στα restart όταν είχα ζορίσει τις μνήμες και όταν τις χαμήλωσα έστρωσε η κατάσταση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.