dominator1442169151 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 Λοιπόν απο χθες το βράδι χωρίς καμία εγκατάσταση προγράμματος , το pc εμφνίζει την εξής περίεργη συνπεριφορά.Έχω το everest btw στο οποίο βλέπω το πσοστό χρήσης του επεξαργαστή.Ξαφνικά καταλαβαίνω οτι το pc σέρνεται , μνήμη κάπου 1,2 gb free , επεξαργαστής δείχνει χρήση του ενός πηρύνα στο 80-100 % ενώ ο άλλος κάτω απο 10%.Θερμοκρα΄σιες επεξαργαστή φυσιολογικές , αλλά οποιαδήποτε εφαρμογή και να τρέξω απο απλή αντιγραφή αρχείων μέχρι mozzila ή οτιδήποτε άλλο η χρήση του ενός πάει στα ουράνια και ο άλλος...ύπνος.Όταν δε συμβαίνει αυτό , αρχίζει να σέρνεται (και όταν λέμε σέρνεται εννοώ φρίκη-φανταστείτε τα παράθυρα να εμφανίζονται με "δόσεις").Καμιά ιδέα ? Μπας και ετοιμάζεται να την κάνει?(έχν έναν c2d E6600 σε μια ASUS P5N-E sli me 2x1 GB ram geil DC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skydiver Φεβρουάριος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 virus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Φεβρουάριος 22, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Λαζαρε ελα να κανω ενα φορματ μαζι! θα κανω αυριο το πρωι εγω...:087: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominator1442169151 Φεβρουάριος 22, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 φλάσαρα dim , χρωστούσα και μια απάντηση στον Candyman για sVista x64 Ultimate και τόλμησα...... Μέχρι στιγμής κάτι drivers βάζω , μόλις τελειώσω και με τα αντιβιοτικά θα έχω πλήρη άποψη. Το πρόβλημα φαίνεται να με εγκατέλειψε και μάλλον ήταν κρύωμα. Ευχαριστώ ...dim αύριο μετά τις 2 είμαι free , θα τα πούμε. ΑΑΑααα παρεπιπτώντος , με το bandwidth meter και σύνδεση Fortnet 1Mbit έπιανα κάτι 10 άρια απίστευτα για κάνα 2 λεπτο, κουφό ? Όταν το αντιλήφθηκα άρχισε το σύρσιμο , λέτε να έπαιζε τίποτα με τις ρυθμίσεις δικτύου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.