Jump to content

Νεο κουτάκι

MUL

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα παιδιά :001:

Τελικά αποφάσισα να πεταξω το τρέχον κουτι μου αντι να το βάψω γιατι με εχει τρελάνει στους συντονισμούς!!!!!!!!!!! Θελω να παρω ενα νεο κουτάκι και να στεγάσω το συστηματάκι μου . (p4 με zalman , ασχετο ) .Το τρέχον συστημα θα μεινει μεσα σε αυτο το κουτακι για 2 χρόνια ακομα, το θέμα ειναι οτι μια φορά πέρνεις κουτί και ξενοίαζεις ..:001:

Εχω στα υπόψιν μου αυτο , δεν θέλω να ξεφύγω πανω απο 55-60 ευρώ

Για πειτε καμια γνώμη ...

1) θα εχω 2 12αριδες ανεμιστήρες οποτε λογικά θα ειναι ήσυχο, η zalman θα ειναι στις ελάχιστες στροφές ..η κάρτα γραφικών εχει παθητική ψυξη οποτε λογικά θα εχω ενα συνολικά ησηχο συστημα ...

2) Ειναι καλό ποιοτικός αυτο το κουτί??

3)Δεν θα έχω πρόβλημα να στεγάσω ενα σύστημα στο μέλλον ετσι?? Θα μπορει να πάρει πχ 2 κάρτες γραφικών ???? (λέμε τώρα)

είναι πάρα πολύ μικρό...

πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις??

καλύτερα να πάρεις κάτι μεγαλύτερο...

έχει προσφορά το πλαίσιο το stacker με 130 ευρώ αν θυμάμαι καλά...

αν σε παίρνει στα χρήματα χτύπα το...

ξέρω πως είπες πως δε θες να ξεφύγεις απο τα 60 αλλά στα 79 το Coolermaster

Case RC-690-KKN1-GP Black απλά τα σπάει.. άλλα θέλουν 100+ για όσα προσφέρει.. το παίρνεις και ησυχάζεις.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1023470

αλλιώς +1 για το Lian-li του dellman

Ευχαριστώ πολύ παιδια.. το κοιταξα το κουτακι του dellman (πολύ ωραίο )...Βεβαια παράγγειλα αυτο που είπα στην αρχή γιατι αυτο που πρότεινα μπορει να ειναι μικρό αλλα εχει 2 υπερ..

1) εχει λίγο ασημί (πιστεύω θα ταιριάζει με την οθόνη μου) ασχετο

αλλα κηρίως

αυτο :Θέσεις επέκτασης: 7 με δυνατότητα εγκατάστασης καρτών χωρίς βίδες.

Το οποίο νομίζω είναι μια καλή σχετικά δυνατότητα ,, ε?? λετε να ειναι χαζομαρα και να παιδεύομαι τσαμπα??

ΥΓ: Δεν θέλω να ξεφύγω απο τα 60 ευρώ ..

Ευχαριστώ πολύ παιδια.. το κοιταξα το κουτακι του dellman (πολύ ωραίο )...Βεβαια παράγγειλα αυτο που είπα στην αρχή γιατι αυτο που πρότεινα μπορει να ειναι μικρό αλλα εχει 2 υπερ..

1) εχει λίγο ασημί (πιστεύω θα ταιριάζει με την οθόνη μου) ασχετο

αλλα κηρίως

αυτο :Θέσεις επέκτασης: 7 με δυνατότητα εγκατάστασης καρτών χωρίς βίδες.

Το οποίο νομίζω είναι μια καλή σχετικά δυνατότητα ,, ε?? λετε να ειναι χαζομαρα και να παιδεύομαι τσαμπα??

ΥΓ: Δεν θέλω να ξεφύγω απο τα 60 ευρώ ..

ψηφιζω αυτο του dellman σε σχεση με αυτο που διαλεξες...

Εχει κανενας κανενα κουτάκι που εχει δυνατότητα εγκατάστασης καρτών χωρίς βίδες??? (μηπως τελικά ειναι ταλαιπωρία ) ..

Μέχρι πρόσφατα το κουτάκι του Dell είχε κάπου στα 90€. Είναι 100% αλουμίνιο και γενικά μεγάλη ευκαιρία μιας και η τιμή του είναι αποτέλεσμα ανταγωνισμού ανάμεσα σε δύο μαγαζιά (όχι δεν έχει σχέση το e-shop!)

Θα πεταχτώ τωρα να το παρω και θα σας πω εντυπώσεις απο δευτερα που θα το χρησιμοποιήσω .. (τελειώνει η εξεταστική) .. Ευχαριστώ παρα παρα παρα πολύ όσους απάντησαν , απλός να πω οτι η λύση του dellman ειναι παρα πολύ καλή αλλα εχω υποσχεθει στην εαυτο μου να μην αγοράζω απο πλαισιο (%@#%#΅ΦΦ#@#%)

Το πήρα παίδες .. παρα πολύ ωραίο... βασικα μου φαίνεται πιο ωραιο απο κοντα παρα απο εικόνες ... Μερικά σχόλια

1) ολη η μπροστινή προσοψη ειναι σαν μια γρίλια (θα φαινεται ωραια με μπλε led fan) ειναι πολύ όμορφο με το ασημί που εχει

2)Ειναι πολύ καλό ποιοτικός ( η αλήθεια ειναι οτι το περίμενα πιο σκάρτο αλλα ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκα )

3)Ειναι τελικά πολύ ευκολη η εγκατάσταση των HDDs και DVD drives

4)Ειναι όντος μικρό αλλά δεν θα εχω πρόβλημα με το τρεχον συστημα .. Αμα δεν κάνει στο μελλον θα παρω αλλο fullatx , αυτο παει και για σαλονάκι οποτε δεν θα παει χαμένο...Περισσότερες εικόνες από Τριτη

παντως αν εβλεπες την ποιοτητα του λιαν λι θα το μετανιωνες! παντως μεγεια!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.