BeetleJuice Φεβρουάριος 14, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 λοιπον εχουμε και λεμεμε το κολπο με το μεμτεστ το πισι ξεκιναει αλλα οποτεδηποτε βαλω κατι στο μπιος και κανο σωσιμο και εξοδο και επανακινιση οδηγει σε μαυρη οθονημε λιγα λογια οσο το μπιος μενει αδερφιστικο δουλευει , μολις βαλεις εστω και ημερομηνια και σωσεις τρως πορτααντε βγαλε συμπερασμαευτυχως με αυτο το ψευτοανοιγμα που κανει μπορω και τη φλασαρωκαι με το κολπο με το μεμτεστ μπορω και την κανω και μπαινει windowsκατι ειναι και αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 14, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 κάτσε βρε συ κάτι δε πάει καλά. μήπως έχεις ξεχάσει το jumber CMOS σε λάθος θέση? Δε μπορει να μη μπορεί να σώσει τίποτα.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 14, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 enduracell αν ξεχασεις το jumper στο clear τοτε αναβουν και τα 4 μαζι οποτε το καταλαβαινειςτωρα κοιτα τι γινεταιδουλεψα με τα μπιος της dfi-street alpha versionεπισης με τα μισα beta versionχωρισα τα μπιος σε καλα και κακατα κακα κανουν τα εξης .φλασαρω , κανει ρεσταρτ και μετα εχουμε το συνδρομο με το τριτο λεντδεν ακουει σε ρεσετ , shutdown , θερμη εκκινησηακουει δυσκολα σε clear (4-5 φορες και περισσοτερο)τα καλα μπιος μετα το φλας κανουν ρεσετ , δεν βγαζουν cmos error , δεν λενε οτι cpu has changed , μπαινουν κατευθειαν χπ , δεν βγαζουν προβλημα σε shutdown , reset,power off και σε ενδεχομενο clear ακουν αμεσως .τα καλα μπιος ωστοσο εχουν ενα προβλημααν μπεις μπιος και απλα κανεις ενα save χωρις να εχεις πειραξει τιποτα , μετα ερχεται το συνδρομο του τριτου λεντΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : επανερχονται σε λειτουργια ΧΩΡΙΣ CLEAR , με ενα κλεισιμο απο το διακοπτη και αναμαΙΔΙΑ συμπεριφορα και σε load optimal settingsΙΔΙΑ και αν βαλω τις μηνμες 1:1 (το κανω επειδη το SPD τις βαζει 200 με μαμα timings και ελεγα μηπως θελουν χαμηλοτερα)Δεν δοκιμασα αλλες αλλαγες μιας που δεν δεχεται τα πιο απλαΓενικα στα μπιος τα alpha δεν τα καταφεραντα βετα ετσι κι ετσιτα danger δεν τα βαλα ακομαΠολυ καλη συμπεριφορα ειχε και το official απο την ιδια ιστοσελιδα (αυτο το εχω στο μαμα τσιπακι , τα αλλα τα φορτωνω σε αλλο τσιπακι )ακουσα και για αλλα μπιος απο αλλους χρηστες που ταφτιαχνουν μονοι τους , ακουσα και διαφορα αλλα δεν εχω λινκς , παρακαλω στειλτε κανεναΠροσωπικα πιστευω οτι πλεον εχουν βρεθει τα καταλληλα μπιος αφου πλεον η εκκινηση δεν ειναι προβλημα.Ας μην ξεχναμε οτι προχθες εφαγα μια μερα να προσπαθω εστω να την ανοιξω (κολαγε στο τριτο λεντ). Τωρα πια μπαινει και ΧΡ αλλα με οτι βαζει το μπιος μετα το φλας απο ρυθμισεις...Το ζητημα ειναι τι διαολο επαθε και δεν σωνει τις ρυθμισειςλετε να φταιει το τσιπακι το ξενο που του φορτωνω μπιος? Τοκανε ομως και με το μαμα τσιπακι με το μαμα μπιος...Αν ξερει κανεις πως γλιτωνω απο αυτο το προβλημα του σωσιματος (τι λεξη..) ας με ενημερωσει και πιστευω μετα τελειωσαμεP.S doctora στο lanparty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 14, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 ξεχασα το σημαντικοτερο και μη με βρισετεοτι εχω κανει μεχρι τωρα το κανω χωρις μπαταριαεπειδη με την μπαταρια δεν ξεκινουσε στην αρχη συνιθισα και την εχω εκτος και επιπλεον την εβαζα και την εβγαζα πολυ συχνα για clear και στο τελος την αφησα εξω γιατι με ζαλισελες να μην σωνει απο αυτον τον λογο? τωρα με τα νεα μπιος δεν δοκιμασα να δω τι συμπεριφορα εχει με την μπαταρια πανωμια ιδεα ειπα (εγω ξερω η μπαταρια κραταει το μπιος σε περιπτωση διακοπης τροφοδοσιας , γιαυτο δεν εδωσα σημασια,αλλα που ξερεις...)λοιπον αυτα , πηγε 6 το πρωι , δεν εχω αλλες αντοχες,9 ωρες εκλεισα απο το απογευμα πανω δω...επισης στο winflash εχει κατι ρυθμισεις περιεργες που δεν τις πολυξερωεχω αφησει νεο thread στο section "bios"ευχαριτω οσους βοηθανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 14, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 ναι η μπαταρία φαίνεται να είναι το πρόβλημα σου, δεν έχω δοκιμάσει να σώσω χωρίς μπαταρία νομίζω απαιτείται για αυτή την ρουτίνα. Δοκίμασε να μετρήσεις την μπαταρία που έχεις βγάλει αν δεις ότι είναι κάτω από 3V πάνε αγόρασε καινούργια, βάλε και δες τι κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 15, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 λοιπον , εβγαλα απο το συρταρακι οτι μπαταριες ειχα και τις μετρησα με το ψηφιακο πολυμετρο και εγραψα πανω στην καθεμια τι ταση δινει με 30'' μετρηση διαλεξα την καλιτερη με 3.1 βολτ διαλεξα το καλιτερο μπιος οσον αφορα τις συνθηκες με τις οποιες λειτουργουσε , και εκανε το πιο καλο και απροβληματιστο ξεκινημα ενα κλιαρ , ενα ρεσετ και ΝΑΙ το πρωτο βημα ειχε γινει , τα optimised σωθηκαν με επιτυχια συνεχεια πηγα σε πιο βαρβατες ρυθμισεις , τρωω την πρωτη πορτα κλιαρ παλι , ρεσετ κτλ παω βημα βημα οι αλλαγες με σωσιμο και αποθηκευση ρυθμισεων ταυτοχρονα ελεγχα και τις τασεις και τις θερμορασιες μπηκε ενα ακομα ψυκτρακι στα ΜΟΝΑΔΙΚΑ 2 ΜΟΣΦΕΤ που ηταν χωρις ψυκτρακι και.... και....ΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ επιτελους πεταει καλιτερα απο πριν ΦΤΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μη την ματιασουμε θερμοκρασιες ελεγθηκαν απολυτα , θερμοτητες μηδεν μεσα (ανεμιστηρες αθοτυβοι κεντραρισμενοι στα καταλληλα σημεια) και το motherboard ειναι ΤΙΓΚΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΒΟΛΤ ! απολυτα σταθερος 195 με 2,5-3-2-5 χωρις πολυ ψαξιμο (1 ωρα τοχω στησει) ξανα ενα ευχαριστω σε οσους απαντησαν (enduracell για σενα τα ευσημα) ξανα ευχαριστω στον φιλιππο που ειχε την καλοσυνη να μου πει να του παω πισω το motherboard , παρολο που εκανε μπαμ οτι δεν ηταν προβληματικο (αψογος ο phil) η συνεχεια στο "amd overclocking database"..... :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 15, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 και τωρα το θεμα ειναι ποιος δινει τεταρτη πρωι μαθηματικα να παρω το πτυχιο μου επιτελους....αντι για ολοκληρωματα θα γραφω τασεις και version biosωχ ωχ ωχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Φεβρουάριος 15, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Ελπιζω επιτελους να ευχαριστηθεις το board:T: Καλη επιτυχια με το overclocking και ακομα καλητερη στις εξετασεις. Αααα...και κοιτα να κοιμηθεις και λιγο ρε παιδακι μου,τι ωρα ειναι αυτη που ποσταρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 15, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 δυστυχως ξανα μανα τα ιδιατο βραδυ τελεια λειτουργια , ουτε ενα κολημα ουτε τιποτα απολυτωςκαι τα τεστ τελεια και ολατο επομενο πρωι μεχρι το μεσημερι ξανα ολα τελειαδουλεψα κανα διωρο και εκανα απο μια μετρηση σαντρα ,οχι ζορισμα κτλμετα κλεισιμο μια χαραμετα απο 9 ωρες που το ξανανοιξα , τριτο λαμπακι με το καλημεραρεσετ , ξανα τριτο λαμπακικλιαρ , ξανα τριτο λαμπακιpower off ,psu off ξανα τα ιδαιξανα τα ιδια , αρχισε τωρα να βαραει και το μεγαφωνακιαλλαζω τσιπακι μπιος με αλλο που λειτουργουσε καλα απο προχθες , ΞΑΝΑ ΤΡΙΤΟ ΛΕΝΤρεσετ , κλιαρ κτλ ΞΑΝΑ ΤΡΙΤΟ ΛΕΝΤε ρε παιδια , εδω και 2 ωρες δεν εχουν δει τα ματια μου κατι αλλο εκτος απο ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΛΕΝΤΔεν ακουει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑνεκρη πεθαμενη αναισθητησυγγνωμη κιολας αλλα ποιος την πειραξε τωρα , τι της εκανα δηλαδημιαμιαη μερα χωρις ουτε ενα προβλημα και ξαφνικα το αφηνω στην ησυχια του 9 ωρες και μετα τρωω πορτα?γιατι ρε παιδια,αμαρτιαειμαι στα προθυρα νευρικης κρισης ας πει καποιος τι προτεινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 15, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 κανω εκληση σε enduracell , HIPRO μηπως και μπορεσουν να με βοηθησουνεχω απελπιστει τρελα , δεν μπορω να ασχοληθω με τιποτε αλλο , η χαρα μου κρατα 2 μερες και μετα ξανα τα ιδιατο καλο πισι τοχο πλεον μονιμα εκτος και χρησιμοποιω το αλλοτι αμαρτιες πληρωνω ηθελα ναξερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Φεβρουάριος 16, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Κωστα παρε με τηλ. το απογευμα,μηπως τη φερεις απο το σπιτι να τη δουμε παρεα.Αν δε παιξει,θα εχω μαζι και το βαρυ σφυρι απο το συνεργειο:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 16, 2005 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 βασικα αυτο το βιος το κατεβασες? Hellfire Bios for LanParty Rev. #3 (Modified 1/21 RS) ???γιατι εδω http://www.dfi-street.com/forum/printthread.php?threadid=789 απο οτι βλεπω το λινκ δεν δουλευει. αν οχι βαλτο αυτο εγω με αυτο υσηχασα παντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Φεβρουάριος 16, 2005 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Ενα εχω να σου πωΑν την πας στην QuestΘα στην αλλαξουν με νεοτερο μοντελοπολυ ποιο καλοΠου εχει και αυτο nforce2και sataκαι lanΜια ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Gigabite 7n400pro2 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2103829640 Εινα η Προστασεια καταναλωτη του υπουργειου αναπτυξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 16, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 λοιποοοοοοοοντην ΚΥΡΙΑ την αφησαμε να ξεκουραστει απο χθες το βραδυ χωρις ρευμα και με το διακοπτη στο κλιαρπαω να τη βαλω να δουλεψει και.... ΜΠΙΙΙΙΙΙΠκλιαρ παλι....ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΠρεσετ .....ΜΠΙΙΙΙΙΙΠρευματα οφ ....ΜΠΙΙΙΙΙΙΠκλιαρ παλι......ΜΠΙΙΙΙΙΙΠμνημες ετσι , μνημες αναποδα , μνημες εξω , μνημες μονες τους ....ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΠτσιπ παλιο τα ιδιατσιπ αλλο τα ιδιατσιπ εκτος , ΤΑ ΙΔΙΑΑΑελεος , απλα δεν λειοτυργει καθολου πλεονλογικα θα βρεθω με τον κακομοιρη το φιλιπο να δουμε τι τρεχει και μετα μια λυση μονο , ρμαευχαριστω για το λινκ του μπιος αλλα πλεον δεν μπορω ουτε να φλασαρωμονο ο Θεος ξερει τι θα γινει τωρα...αληθεια μηπως λενε καποιον απο το φορουμ Θεο να μου πει τι να κανω?ρε παιδια στην quest να παω ή να παω στο μαγαζι που την πηρε ο φιλλιπος με την αποδειξη και να απαιτησω ρμα?αυτο με την προστασια καταναλωτων πως το χρησιμοποιουμε? αν δεν μου την αλλζουν για να τριξω τα δοντια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 16, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 και γιατι να μου δωσουν γιγαμπαιτ,που κολαει αυτο , τι εταιρειες ειναι αυτες ρε παιδια..η λανπαρτυ αποτι ξερω βγαινει ακομα στα μαγαζια (υπαρχει , δεν νομιζω να παραγεται ακομα)η γιγαμπαιτ ειναι εφαμιλη σε επισδοσεις - αξιοπιστια-υπερχρονισμο με την λανπαρτυ?και τι θα κανουν θα απαιτησουν να τους παω πισω ολα τα συμπραγκαλα της μητρικης?η μητρικη που δινουν απο το ρμα τι ειναι ετσι μια σκετη μητρικη? η κανονικα οπως την αγοραζουμε στο κουτι της κτλ?σορυ που ρωταω πολλα αλλα μη με κοροιδεψουν...σας παρακαλω ενημερωστε με... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Φεβρουάριος 16, 2005 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 15:46] και γιατι να μου δωσουν γιγαμπαιτ,που κολαει αυτο , τι εταιρειες ειναι αυτες ρε παιδια..η λανπαρτυ αποτι ξερω βγαινει ακομα στα μαγαζια (υπαρχει , δεν νομιζω να παραγεται ακομα)η γιγαμπαιτ ειναι εφαμιλη σε επισδοσεις - αξιοπιστια-υπερχρονισμο με την λανπαρτυ?και τι θα κανουν θα απαιτησουν να τους παω πισω ολα τα συμπραγκαλα της μητρικης?η μητρικη που δινουν απο το ρμα τι ειναι ετσι μια σκετη μητρικη? η κανονικα οπως την αγοραζουμε στο κουτι της κτλ?σορυ που ρωταω πολλα αλλα μη με κοροιδεψουν...σας παρακαλω ενημερωστε με... Κοιτά πως έχει η κατάστασηΗ ιστορία της δικιάς μου είναι ως εξής Πήγα μια lanparty για rma (μου είχε καεί η δεύτερη υποδοχή της μνήμης και δεν μπορούσα με τίποτα να ανεβάσω fsb) Μου είπαν ότι θα αντικαταστεί και περίμεναΟΜΩΣ..Πριν μια εβδομάδα με παίρνουν από την quest (το όνομα της υπαλλήλου το έχω και αν θες στο δίνω σε pm) και μου λένε..Ξέρετε η lanparty δεν έρχεται πλέων και θα σας κάνουμε ανταλλαγή με το καινούριο μοντέλο. Εκεί τρελάθηκα περίμενα να μου πούνε ότι μου δίνουν την nf4 και μου προσφέρουν την Gigabite!!!!!!!!!!!!!!!Τέλος πάντων αφού τους εξήγησα ότι το νέο μοντέλο δεν με καλύπτει (2 αντί 4 sata) μου προσέφεραν την K8NS PRO που έχει 4 και τους λέω ότι με πηγαίνουν σε πεθαμένη πλατφόρμα και ότι δεν έχει 8 usb που χρειάζομαι Τους πρότεινα να πάρω την DFI nf4 με διαφορά και μου είπαν κατηγορηματικά ΟΧΙ (βλ.28 Οκτωβρίου)Εκεί πήρα τηλ την Διεύθυνση προστασίας καταναλωτή και μου είπαν ότι έχω δικαίωμα να αρνηθω την προσφορά τους ενώ αν καθυστερήσουν πολύ έχω δικαίωμα να κάνω αναστροφή της πώλησης αλλά εκεί ευθύνη έχει το κατάστημα που μου την πούλησε και όχι η Quest ΤελικάΘες να δεις τι έγινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=101138lolΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΕ WINCHESTER ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΣε άσχημη εποχή μου χάλασε το mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 16, 2005 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Με ενδιαφερει πολυ να ακουσω την ιστορια σου, αλλα δεν εχω προσβαση στη σελιδα που δινεις, αν και εκανα και εγγραφη στο insomnia.Κανε ενα copy/paste αν σου ειναι ευκολο!Εχουμε δωσει μια Lanparty 754 για RMA, εγγριθηκε, και δεν υπαρχει καινουργια να μας δωσει και μας ειπαν πως θα δουνε τι μπορει να γινει και θα μας πουνε αυριο μεθ αυριο.......για πες τι εκανες!ΕΓΩ GIGA ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 16, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 SHE IS ALIVE !!!τι της καναμε με τον φιλιππο? ΤΙΠΟΤΑαπλα εκανε μια δοκιμη αν παιζει με τα BH5 και ξεκολησεκαι φυσικα παλι λειτουργει αψογα μαλλον αντιπαθει τα twin mosμαλλον παω για μνημες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.