Jump to content

ΞΑΝΑ Προβλημα σε Lαnparty nf2

BeetleJuice

Recommended Posts

λοιπον εχουμε και λεμε

με το κολπο με το μεμτεστ το πισι ξεκιναει αλλα οποτεδηποτε βαλω κατι στο μπιος και κανο σωσιμο και εξοδο και επανακινιση οδηγει σε μαυρη οθονη

με λιγα λογια οσο το μπιος μενει αδερφιστικο δουλευει , μολις βαλεις εστω και ημερομηνια και σωσεις τρως πορτα

αντε βγαλε συμπερασμα

ευτυχως με αυτο το ψευτοανοιγμα που κανει μπορω και τη φλασαρω

και με το κολπο με το μεμτεστ μπορω και την κανω και μπαινει windows

κατι ειναι και αυτα...

enduracell αν ξεχασεις το jumper στο clear τοτε αναβουν και τα 4 μαζι οποτε το καταλαβαινεις

τωρα κοιτα τι γινεται

δουλεψα με τα μπιος της dfi-street alpha version

επισης με τα μισα beta version

χωρισα τα μπιος σε καλα και κακα

τα κακα κανουν τα εξης .

φλασαρω , κανει ρεσταρτ και μετα εχουμε το συνδρομο με το τριτο λεντ

δεν ακουει σε ρεσετ , shutdown , θερμη εκκινηση

ακουει δυσκολα σε clear (4-5 φορες και περισσοτερο)

τα καλα μπιος μετα το φλας κανουν ρεσετ , δεν βγαζουν cmos error , δεν λενε οτι cpu has changed , μπαινουν κατευθειαν χπ , δεν βγαζουν προβλημα σε shutdown , reset,power off και σε ενδεχομενο clear ακουν αμεσως .

τα καλα μπιος ωστοσο εχουν ενα προβλημα

αν μπεις μπιος και απλα κανεις ενα save χωρις να εχεις πειραξει τιποτα , μετα ερχεται το συνδρομο του τριτου λεντ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : επανερχονται σε λειτουργια ΧΩΡΙΣ CLEAR , με ενα κλεισιμο απο το διακοπτη και αναμα

ΙΔΙΑ συμπεριφορα και σε load optimal settings

ΙΔΙΑ και αν βαλω τις μηνμες 1:1 (το κανω επειδη το SPD τις βαζει 200 με μαμα timings και ελεγα μηπως θελουν χαμηλοτερα)

Δεν δοκιμασα αλλες αλλαγες μιας που δεν δεχεται τα πιο απλα

Γενικα στα μπιος

τα alpha δεν τα καταφεραν

τα βετα ετσι κι ετσι

τα danger δεν τα βαλα ακομα

Πολυ καλη συμπεριφορα ειχε και το official απο την ιδια ιστοσελιδα (αυτο το εχω στο μαμα τσιπακι , τα αλλα τα φορτωνω σε αλλο τσιπακι )

ακουσα και για αλλα μπιος απο αλλους χρηστες που ταφτιαχνουν μονοι τους , ακουσα και διαφορα αλλα

δεν εχω λινκς , παρακαλω στειλτε κανενα

Προσωπικα πιστευω οτι πλεον εχουν βρεθει τα καταλληλα μπιος αφου πλεον η εκκινηση δεν ειναι προβλημα.Ας μην ξεχναμε οτι προχθες εφαγα μια μερα να προσπαθω εστω να την ανοιξω (κολαγε στο τριτο λεντ). Τωρα πια μπαινει και ΧΡ αλλα με οτι βαζει το μπιος μετα το φλας απο ρυθμισεις...

Το ζητημα ειναι τι διαολο επαθε και δεν σωνει τις ρυθμισεις

λετε να φταιει το τσιπακι το ξενο που του φορτωνω μπιος? Τοκανε ομως και με το μαμα τσιπακι με το μαμα μπιος...

Αν ξερει κανεις πως γλιτωνω απο αυτο το προβλημα του σωσιματος (τι λεξη..) ας με ενημερωσει και πιστευω μετα τελειωσαμε

P.S doctora στο lanparty...

ξεχασα το σημαντικοτερο και μη με βρισετε

οτι εχω κανει μεχρι τωρα το κανω χωρις μπαταρια

επειδη με την μπαταρια δεν ξεκινουσε στην αρχη συνιθισα και την εχω εκτος και επιπλεον την εβαζα και την εβγαζα πολυ συχνα για clear και στο τελος την αφησα εξω γιατι με ζαλισε

λες να μην σωνει απο αυτον τον λογο? τωρα με τα νεα μπιος δεν δοκιμασα να δω τι συμπεριφορα εχει με την μπαταρια πανω

μια ιδεα ειπα (εγω ξερω η μπαταρια κραταει το μπιος σε περιπτωση διακοπης τροφοδοσιας , γιαυτο δεν εδωσα σημασια,αλλα που ξερεις...)

λοιπον αυτα , πηγε 6 το πρωι , δεν εχω αλλες αντοχες,9 ωρες εκλεισα απο το απογευμα πανω δω...

επισης στο winflash εχει κατι ρυθμισεις περιεργες που δεν τις πολυξερω

εχω αφησει νεο thread στο section "bios"

ευχαριτω οσους βοηθανε

ναι η μπαταρία φαίνεται να είναι το πρόβλημα σου, δεν έχω δοκιμάσει να σώσω χωρίς μπαταρία νομίζω απαιτείται για αυτή την ρουτίνα. Δοκίμασε να μετρήσεις την μπαταρία που έχεις βγάλει αν δεις ότι είναι κάτω από 3V πάνε αγόρασε καινούργια, βάλε και δες τι κάνει.

λοιπον , εβγαλα απο το συρταρακι οτι μπαταριες ειχα και τις μετρησα με το ψηφιακο πολυμετρο και εγραψα πανω στην καθεμια τι ταση δινει με 30'' μετρηση

διαλεξα την καλιτερη με 3.1 βολτ

διαλεξα το καλιτερο μπιος οσον αφορα τις συνθηκες με τις οποιες λειτουργουσε , και εκανε το πιο καλο και απροβληματιστο ξεκινημα

ενα κλιαρ , ενα ρεσετ και ΝΑΙ το πρωτο βημα ειχε γινει , τα optimised σωθηκαν με επιτυχια

συνεχεια πηγα σε πιο βαρβατες ρυθμισεις , τρωω την πρωτη πορτα

κλιαρ παλι , ρεσετ κτλ

παω βημα βημα οι αλλαγες με σωσιμο και αποθηκευση ρυθμισεων

ταυτοχρονα ελεγχα και τις τασεις και τις θερμορασιες

μπηκε ενα ακομα ψυκτρακι στα ΜΟΝΑΔΙΚΑ 2 ΜΟΣΦΕΤ που ηταν χωρις ψυκτρακι και....

και....ΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

επιτελους

πεταει καλιτερα απο πριν

ΦΤΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μη την ματιασουμε

θερμοκρασιες ελεγθηκαν απολυτα , θερμοτητες μηδεν μεσα (ανεμιστηρες αθοτυβοι κεντραρισμενοι στα καταλληλα σημεια) και το motherboard ειναι ΤΙΓΚΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΒΟΛΤ !

απολυτα σταθερος 195 με 2,5-3-2-5 χωρις πολυ ψαξιμο (1 ωρα τοχω στησει)

ξανα ενα ευχαριστω σε οσους απαντησαν (enduracell για σενα τα ευσημα)

ξανα ευχαριστω στον φιλιππο που ειχε την καλοσυνη να μου πει να του παω πισω το motherboard , παρολο που εκανε μπαμ οτι δεν ηταν προβληματικο (αψογος ο phil)

η συνεχεια στο "amd overclocking database".....

:clap: :clap: :clap: :D

και τωρα το θεμα ειναι ποιος δινει τεταρτη πρωι μαθηματικα να παρω το πτυχιο μου επιτελους....

αντι για ολοκληρωματα θα γραφω τασεις και version bios

ωχ ωχ ωχ

Ελπιζω επιτελους να ευχαριστηθεις το board:T:

Καλη επιτυχια με το overclocking και ακομα καλητερη στις εξετασεις.

Αααα...και κοιτα να κοιμηθεις και λιγο ρε παιδακι μου,τι ωρα ειναι αυτη που ποσταρεις:p

δυστυχως ξανα μανα τα ιδια

το βραδυ τελεια λειτουργια , ουτε ενα κολημα ουτε τιποτα απολυτως

και τα τεστ τελεια και ολα

το επομενο πρωι μεχρι το μεσημερι ξανα ολα τελεια

δουλεψα κανα διωρο και εκανα απο μια μετρηση σαντρα ,οχι ζορισμα κτλ

μετα κλεισιμο μια χαρα

μετα απο 9 ωρες που το ξανανοιξα , τριτο λαμπακι με το καλημερα

ρεσετ , ξανα τριτο λαμπακι

κλιαρ , ξανα τριτο λαμπακι

power off ,psu off ξανα τα ιδαι

ξανα τα ιδια , αρχισε τωρα να βαραει και το μεγαφωνακι

αλλαζω τσιπακι μπιος με αλλο που λειτουργουσε καλα απο προχθες , ΞΑΝΑ ΤΡΙΤΟ ΛΕΝΤ

ρεσετ , κλιαρ κτλ

ΞΑΝΑ ΤΡΙΤΟ ΛΕΝΤ

ε ρε παιδια , εδω και 2 ωρες δεν εχουν δει τα ματια μου κατι αλλο εκτος απο ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΛΕΝΤ

Δεν ακουει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

νεκρη πεθαμενη αναισθητη

συγγνωμη κιολας αλλα ποιος την πειραξε τωρα , τι της εκανα δηλαδη

μιαμιαη μερα χωρις ουτε ενα προβλημα και ξαφνικα το αφηνω στην ησυχια του 9 ωρες και μετα τρωω πορτα?

γιατι ρε παιδια,αμαρτια

ειμαι στα προθυρα νευρικης κρισης ας πει καποιος τι προτεινει

κανω εκληση σε enduracell , HIPRO μηπως και μπορεσουν να με βοηθησουν

εχω απελπιστει τρελα , δεν μπορω να ασχοληθω με τιποτε αλλο , η χαρα μου κρατα 2 μερες και μετα ξανα τα ιδια

το καλο πισι τοχο πλεον μονιμα εκτος και χρησιμοποιω το αλλο

τι αμαρτιες πληρωνω ηθελα ναξερα

Κωστα παρε με τηλ. το απογευμα,μηπως τη φερεις απο το σπιτι να τη δουμε παρεα.Αν δε παιξει,θα εχω μαζι και το βαρυ σφυρι απο το συνεργειο:devil:

βασικα αυτο το βιος το κατεβασες? Hellfire Bios for LanParty Rev. #3 (Modified 1/21 RS) ???

γιατι εδω http://www.dfi-street.com/forum/printthread.php?threadid=789

απο οτι βλεπω το λινκ δεν δουλευει. αν οχι βαλτο αυτο εγω με αυτο υσηχασα παντος

Ενα εχω να σου πω

Αν την πας στην Quest

Θα στην αλλαξουν με νεοτερο μοντελο

πολυ ποιο καλο

Που εχει και αυτο nforce2

και sata

και lan

Μια ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Gigabite 7n400pro2

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2103829640

Εινα η Προστασεια καταναλωτη του υπουργειου αναπτυξης

λοιποοοοοοοον

την ΚΥΡΙΑ την αφησαμε να ξεκουραστει απο χθες το βραδυ χωρις ρευμα και με το διακοπτη στο κλιαρ

παω να τη βαλω να δουλεψει και.... ΜΠΙΙΙΙΙΙΠ

κλιαρ παλι....ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΠ

ρεσετ .....ΜΠΙΙΙΙΙΙΠ

ρευματα οφ ....ΜΠΙΙΙΙΙΙΠ

κλιαρ παλι......ΜΠΙΙΙΙΙΙΠ

μνημες ετσι , μνημες αναποδα , μνημες εξω , μνημες μονες τους ....ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΠ

τσιπ παλιο τα ιδια

τσιπ αλλο τα ιδια

τσιπ εκτος , ΤΑ ΙΔΙΑΑΑ

ελεος , απλα δεν λειοτυργει καθολου πλεον

λογικα θα βρεθω με τον κακομοιρη το φιλιπο να δουμε τι τρεχει και μετα μια λυση μονο , ρμα

ευχαριστω για το λινκ του μπιος αλλα πλεον δεν μπορω ουτε να φλασαρω

μονο ο Θεος ξερει τι θα γινει τωρα...αληθεια μηπως λενε καποιον απο το φορουμ Θεο να μου πει τι να κανω?

ρε παιδια στην quest να παω ή να παω στο μαγαζι που την πηρε ο φιλλιπος με την αποδειξη και να απαιτησω ρμα?

αυτο με την προστασια καταναλωτων πως το χρησιμοποιουμε? αν δεν μου την αλλζουν για να τριξω τα δοντια?

και γιατι να μου δωσουν γιγαμπαιτ,που κολαει αυτο , τι εταιρειες ειναι αυτες ρε παιδια..

η λανπαρτυ αποτι ξερω βγαινει ακομα στα μαγαζια (υπαρχει , δεν νομιζω να παραγεται ακομα)

η γιγαμπαιτ ειναι εφαμιλη σε επισδοσεις - αξιοπιστια-υπερχρονισμο με την λανπαρτυ?

και τι θα κανουν θα απαιτησουν να τους παω πισω ολα τα συμπραγκαλα της μητρικης?

η μητρικη που δινουν απο το ρμα τι ειναι ετσι μια σκετη μητρικη? η κανονικα οπως την αγοραζουμε στο κουτι της κτλ?

σορυ που ρωταω πολλα αλλα μη με κοροιδεψουν...

σας παρακαλω ενημερωστε με...

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 15:46]

και γιατι να μου δωσουν γιγαμπαιτ,που κολαει αυτο , τι εταιρειες ειναι αυτες ρε παιδια..

η λανπαρτυ αποτι ξερω βγαινει ακομα στα μαγαζια (υπαρχει , δεν νομιζω να παραγεται ακομα)

η γιγαμπαιτ ειναι εφαμιλη σε επισδοσεις - αξιοπιστια-υπερχρονισμο με την λανπαρτυ?

και τι θα κανουν θα απαιτησουν να τους παω πισω ολα τα συμπραγκαλα της μητρικης?

η μητρικη που δινουν απο το ρμα τι ειναι ετσι μια σκετη μητρικη? η κανονικα οπως την αγοραζουμε στο κουτι της κτλ?

σορυ που ρωταω πολλα αλλα μη με κοροιδεψουν...

σας παρακαλω ενημερωστε με...

Κοιτά πως έχει η κατάσταση

Η ιστορία της δικιάς μου είναι ως εξής

Πήγα μια lanparty για rma (μου είχε καεί η δεύτερη υποδοχή της μνήμης και δεν μπορούσα με τίποτα να ανεβάσω fsb)

Μου είπαν ότι θα αντικαταστεί και περίμενα

ΟΜΩΣ..

Πριν μια εβδομάδα με παίρνουν από την quest (το όνομα της υπαλλήλου το έχω και αν θες στο δίνω σε pm) και μου λένε..

Ξέρετε η lanparty δεν έρχεται πλέων και θα σας κάνουμε ανταλλαγή με το καινούριο μοντέλο. Εκεί τρελάθηκα περίμενα να μου πούνε ότι μου δίνουν την nf4 και μου προσφέρουν την Gigabite!!!!!!!!!!!!!!!

Τέλος πάντων αφού τους εξήγησα ότι το νέο μοντέλο δεν με καλύπτει (2 αντί 4 sata) μου προσέφεραν την K8NS PRO που έχει 4 και τους λέω ότι με πηγαίνουν σε πεθαμένη πλατφόρμα και ότι δεν έχει 8 usb που χρειάζομαι Τους πρότεινα να πάρω την DFI nf4 με διαφορά και μου είπαν κατηγορηματικά ΟΧΙ (βλ.28 Οκτωβρίου)

Εκεί πήρα τηλ την Διεύθυνση προστασίας καταναλωτή και μου είπαν ότι έχω δικαίωμα να αρνηθω την προσφορά τους ενώ αν καθυστερήσουν πολύ έχω δικαίωμα να κάνω αναστροφή της πώλησης αλλά εκεί ευθύνη έχει το κατάστημα που μου την πούλησε και όχι η Quest

Τελικά

Θες να δεις τι έγινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=101138

lol

ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΕ WINCHESTER ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ

Σε άσχημη εποχή μου χάλασε το mobo

Με ενδιαφερει πολυ να ακουσω την ιστορια σου, αλλα δεν εχω προσβαση στη σελιδα που δινεις, αν και εκανα και εγγραφη στο insomnia.

Κανε ενα copy/paste αν σου ειναι ευκολο!

Εχουμε δωσει μια Lanparty 754 για RMA, εγγριθηκε, και δεν υπαρχει καινουργια να μας δωσει και μας ειπαν πως θα δουνε τι μπορει να γινει και θα μας πουνε αυριο μεθ αυριο....

...για πες τι εκανες!

ΕΓΩ GIGA ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ!

SHE IS ALIVE !!!

τι της καναμε με τον φιλιππο? ΤΙΠΟΤΑ

απλα εκανε μια δοκιμη αν παιζει με τα BH5 και ξεκολησε

και φυσικα παλι λειτουργει αψογα

μαλλον αντιπαθει τα twin mos

μαλλον παω για μνημες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.