emm_stra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 καλησπερα,εχω το συτημα της υπογραφης μου και σημερα αγορασα τις transcend axe-ram στα 800 αλλα 2 gbαλλα τζιφος--- χαλια!!!με το ζορι μετα απο 4 ωρες καταφερα να δουλεψει το συστημα ως εξης...Εχω μεν 4gb αλλα.... δεν παρατηρησα καποια διαφορα ιδιαιτερη... το μονο κλοκαρισμα που καταφερα ειναι :9Χ325 cpuram 4-4-4-10 στα 812 με 2,08v 4:5cpu core 1.36vmch 1.75vθερμοκρασια cpu idle 36-39θερμοκρασια cpu full 60-καπου εχω διαβασει οτι τα gmh τσιπακια ανεβαινουν ανετα μεχρι τα 900!!!!!Εγω δεν τα καταφερα!!!καταρχην παρατηρησα οτι οι transcend προτεινεται να δουλευουν στα 1.8V., ενω οι cellshock στα 2vΔεν ξερω αν μπορει καποιος να με βοηθησει....Καθολη την διαρκεια σημερα παρατηρησα πολλες μπλε οθονες οταν δοκιμαζα κατι σε πιο ψηλα νουμερα , οπως επισης κολημα στην οθονη του bios και εβγαλα και εβαλα απειρες φορες την μπαταρια!!Παρακαλω για οποια βοηθεια!!! μεχρι εδω μονο μπορει να παει???Ασε που και οι νεες μνημες ζεσταινονται πολυ ευκολα σε σχεση με cellshock:022: .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Δυστυχώς πρέπει να σε κόβει η μητρική και το 975.Δε νομίζω οτι θα πετύχεις πολλά με την συγκεκριμένη δυστυχώς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Φεβρουάριος 22, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 ευχαριστω για την απαντηση!εγω απλα θελω να μπορεσω να κλοκαρω στα 9Χ400με 1:1 μνημες στα 800 με 4-4-4-10σε αυτη την περιπτωση οι μνημες μπορουν να δουλεψουν στα 2.0v νομιζω???Ή γενικα θα πρεπει να ανεβασω και εδω την ταση???παιζει ρολο αν κλοκαρω μονο τον επεξεργαστη να δωσω παραπανω ταση και στις μνημες?στην παραπανω περιπτωση δεν αρκει απλα λιγη ταση στον επεξεργαστη και αντε και στο mch ??ή μονο στον επεξεργαστη???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Φεβρουάριος 22, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 εγω απλα θελω να μπορεσω να κλοκαρω στα 9Χ400με 1:1 μνημες στα 800 με 4-4-4-10σε αυτη την περιπτωση οι μνημες μπορουν να δουλεψουν στα 2.0v νομιζω???Ή γενικα θα πρεπει να ανεβασω και εδω την ταση???παιζει ρολο αν κλοκαρω μονο τον επεξεργαστη να δωσω παραπανω ταση και στις μνημες?στην παραπανω περιπτωση δεν αρκει απλα λιγη ταση στον επεξεργαστη και αντε και στο mch ??ή μονο στον επεξεργαστη???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 22, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Στα 400 δε νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τις μνήμες 1:1.Το ρεύμα θα εξαρτηθεί..Επίσης θα χρειαστεί ρεύμα στον επεξεργαστή (ελπίζω να είναι καλό κομμάτι και να είναι μικρή η αύξηση) και mch/ich.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Φεβρουάριος 23, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 ευχαριστω για την βοηθεια...τελικα τις εδωσα πισω τις μνημες!!!και τωρα με 2gb cellshock εχω 9Χ380ram 4:5 στα 475 με 4-4-4-10cpu core 1.40ddr2 2.24mch 1.65και νομιζω ειμαι καλα!!!εχω παραγγειλει το 4gb κιτ της g,skill pc2-8000 cl5 pqελπιζω να ειναι καλοκαι να μπορεσω να εχω τα ιδια settings που εχω τωρα και με αυτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.