BUSM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Παιδιά καλησπέρα! Έχω στη δουλειά ένα πολυμηχάνημα HP Officejet J5780. Γνωρίζετε που θα μπορούσα να βρω drivers για windows 98? Έχω ψάξει παντού αλλά δεν υπάρχουν. Βρίσκω μόνο για 2000, vista και XP. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUSM Φεβρουάριος 23, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Δε μπορεί να με βοηθήσει κανένας?:022: :022: :022: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 23, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Φοβάμαι ότι δεν θα έχεις τύχη. Στην σελίδα της η HP αναφέρει Minimum system requirementsPC: Microsoft Windows 2000, XP Home, XP Professional, XP Professional x64 Editions, Server 2003 (print only):καιCompatible Operating SystemsWindows 2000; Windows XP Home; Windows XP Professional; Windows XP Professional x64; Certified for Windows Vista; Mac OS X v 10.3; Mac OS X v 10.4Από εκεί και πέρα μπορείς απλά να πειραματιστείς. Μπορείς να κατεβάσεις αυτούς για τα 2000 μπας και περιλαμβάνουν έστω και μερική υποστήριξη και για 98 - λέμε τώρα αλλά δεν χάνεις και τίποτα. Εναλλακτικά κοιτάς για drivers παλιότερων μοντέλων που μπορεί να ταιριάζουν, μήπως και το δουλέψεις έστω και με μειωμένες δυνατότητες/χαρακτηριστικά. Ίσως στην αντιπροσωπεία κάποιος τεχνικός να μπορεί να σου προτείνει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUSM Φεβρουάριος 23, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Έστειλα mail στην ΗΡ ελπίζω να με βοηθήσουν. Πάντως σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Θα προσπαθήσω αυτά που μου πρότεινες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.