Εvo8-By-m-diox Φεβρουάριος 20, 2008 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 να κανω φορματ πωσ δεν εχω καθλου εικονα πλεωνδοκιμασα χθεσ να το ξεκηνησψω χωρισ μνημακια καθολου και εγβαλε βεερ erorθα δοκιμασω το απογευμα να το ξεκηνησω εκτοσ κουτιου.εχω δοκιμασει και με αλλο σκληρο αλλα κανει το ιδιοΜα δεν χρειάζεσαι εικόνα για το format...Μόλις κάνει mem test πατα del μπες στο Bios όρισε ως fisrt boot device το cd βάλε το cd μέσα και ξεκινα την διαδικασία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Φεβρουάριος 20, 2008 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 προφανος δεν εχει καθολου εικονα δεν βλεπει τπτ! 4 στις 5 περιπτωσεις μου ηταν η μητρικη οταν εγινε κατι παρομοιο! καρτα γραφικων κ οθονη η αλλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Φεβρουάριος 20, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 τωρα πλεων οπωσ εχω γραψει και παραπανω δεν εχω καθολουν εικονααπο την αρχη.οταν ξεκηνουσε να φορτωσει win εβγαζε no signal και εσβηνε η οθωνη.απο το cd ξεκηναει ετσι και αλιωσ αλλα θεσ τα f8 και τα λοιπα για το φορματ.το θεμα ειναι οτι για ανεξηγητο λογο μου εκαξε την παλια πηρα αλλη για να τον πουλησω και τωρα την ακουσε και αυτη και ειναι μιασ βδομαδασ μοβο.η οθωνη ειναι οκ και η καρτα τα εχω δοκιμασει και τα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Φεβρουάριος 20, 2008 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Δοκίμασες να το κανεις??Δοκίμασε το καλού κακού...Sorry για πριν αλλα είχα καταλαβει ότι ακόμα μόλις φόρτωνε τα windows είχες πρόβλημα...Δοκίμασε το καλου κακου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Φεβρουάριος 20, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 δυστηχωσ το εχω δοκιμασει αλλα δεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Φεβρουάριος 20, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 παιδια επητελουσ τα καταφερα και ευτιαξα το pc μετα απο 3 μερεσ ταλεποριασ.αυτη τη στηγμη το εχω στημενω πανω σε ενα χαρτοκουτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckdiablo555 Φεβρουάριος 20, 2008 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Επιτελους...!τι εφταιγε φιλε μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Φεβρουάριος 20, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 καποιο βραχηκηκλομα ισωσ οπωσ ειχε πει και ο stealth και μεσο του κουτιου μεταφεροταν με την γιωση εκανα και ενα φορματ και βλεπουμε αντε να το ετοιμασω να το πουλησω μπασ και αλαξει η τυχη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Φεβρουάριος 21, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 παιδια δεν την παλευω αλλο παλι κανει τα ιδια μολισ εβαλα τον οδηγο τησ καρτασ γραφικων και εκανα επανεκηνηση ,μολισ πηγε να μοει στα παραθυρα εκλησε η οθωνη παλι,ευτηχωσ αυτην την φορα με αλλη καρτα εχω σημα.τωρα κατεβαζω τον τελευτεω οδηγο να δω τι θα γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon1442169120 Φεβρουάριος 21, 2008 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Αυτό το πρόβλημα το έχω κι εγώ σε laptop, όταν βάζω τους οδηγούς της κάρτας γραφικών η οθόνη δεν δείχνει τίποτα μετά την επανεκκίνηση. Πιθανόν να φταίει κάτι στο υλικό κατά τη γνώμη μου. Δεν το έχω λύσει ακόμα, οπότε καλή επιτυχία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.