astron man Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 Γεια σας,ενας φιλος μου εχει μεγαλο προβλημα με το pc του,παταει να ανοιξειαλλα ολα παγωνουν στην πρωτη οθονη δεν δουλευει πληκτρολογιο και δεν μπαινει στα windows,μετα απο πολλες προσπαθεις μας βαζει μονο του στα biosκαι λεει οτι εχει προβλημα στην συχνοτητα και στο vcore του επεξεργαστη,η μητρικη ειναι asus a7x-x και η cpu athlon xp 2,6 τα bios ειναι award medallion v6,0,τι φταιει?θελει bios update?φταιει το τροφοδοτικο?η cpu?οταν τελικα αναψει ακουγεται ενας περιεργος θορυβος σαν το fan τουεπεξεργαστη να χανει στροφες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 Αφου μπορεις να μπεις στο Bios....load setup defaults και ανοιξε το κουτι να δεις αν ολα ειναι ενταξει.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
astron man Φεβρουάριος 19, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 αν δεν γινει τιποτα με αυτο τι αλλο μπορει να ειναι να εχει καψει κατι? παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Φεβρουάριος 19, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 Δεν νομίζω να φταίει κάτι άλλο... Προφανώς ο φίλος σου έχει πειράξει τάσεις από το bios με αποτέλεσμα να γίνει ένα μπάχαλο. Defaults και από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.