Jump to content

Ati Radeon Mobility 9200

Dejan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα! Έχω το Fujitsu-Siemens Amilo D 7850 το οποίο "φοράει" την Ati Radeon Mobility 9200. Επειδή θέλω να αυξήσω λίγο τις επιδόσεις του εν λόγω laptop αφού από το bios δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μήπως στον τομέα των γραφικών γνωρίζει κανείς κάποιο tool για να το κάνω? Δυστυχώς οι drivers της μαμάς εταιρείας έχουν μείνει πολύ πίσω. Βασικά δεν έχουν ανανεωθεί ποτέ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

ενα update των οδηγων του και με το ATI TOOL θα κανεις την δουλεια που θελεις αλλα μην περιμενεις σχεδων τιποτα απο αυξηση επιδωσεων...!''η καρτα αυτη δεν εχει στον ήλιο μοίρα'',εχω και εγω ενα laptop με την εν λογο...!φιλικα Χρήστος!

ενα update των οδηγων του και με το ATI TOOL θα κανεις την δουλεια που θελεις

To οποίο το βρίσκω που? Κατά την προεγκατάσταση δεν υπήρχε μέσα :022:

Μπορείς να πας στην σελίδα της ΑΤΙ και απλώς να βρείς το μοντέλο της κάρτας και να κατεβάσεις τους πιο πρόσφατους drivers.

Όπου φυσικά ΔΕΝ υπάρχει η εν λόγω κάρτα!:074:

νεους drivers για DX8 καρτες γραφικων εχει σταματησει η ΑΤΙ να βγαζει εδω και χρονια.

αμα θες παιχνιδια, απλα παρε αλλο λαπτοπ.

ΥΓ

IMPORTANT NOTE:

Starting from Catalyst 6.6 and up, the following cards/chipsets (including Mobility) are no longer supported by the ATI or Omega Drivers:

Radeon 7k Series

Radeon 8k Series

Radeon 9k-9250 Series

For these cards please use the Omega Drivers v3.8.252 or older, thank you.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.