Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Ακουστε τωρα την καταστασηΘελω να ελεχγω τα εξης μηχανηματα με ενα USB Keyboard και ενα USB mouse1)Κατεβαστηρι (με τη δικια του οθονη)2)htpc (με την δικια του οθονη)3)Playstation 3 (με την δικια του οθονη)Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι ΔΕΝ θελω να αλλαζει η οθονη , καθως καθε μηχανημα εχει δικια του οθονη.Ειμαι ανοιχτος σε οποιοδηποτε προιον θα κανει αυτο που θελω ακομα και σε καινουργιο πληκτολογιο/mouse ή οτιδηποτε αλλο!
Greek Φεβρουάριος 18, 2008 #2 Φεβρουάριος 18, 2008 Εχει το πλαισο με καλώδιο αλλα και σύρματο. 2υπολογιστες με ενα πληκτρολογιο/ποντίκι....
Braveheart1980 Φεβρουάριος 18, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 18, 2008 Εχει το πλαισο με καλώδιο αλλα και σύρματο. 2υπολογιστες με ενα πληκτρολογιο/ποντίκι....Θελω για 3 μηχανηματα και μαλιστα με 1 usb για keyboard και 1 usb για mouse
A-L-I-V-E Φεβρουάριος 18, 2008 #4 Φεβρουάριος 18, 2008 Θελω για 3 μηχανηματα και μαλιστα με 1 usb για keyboard και 1 usb για mouseΥπάρχει αυτό που θέλεις (για 4 pc όμως, δεν νομίζω να βρεις για 3), βρήκα αυτό σαν πιο φθηνό με usb ports, αλλά υπάρχει περίπτωση να βρείς και φθηνότερο. Για να δουλέψει το κάθε pc με τη δική του οθόνη, απλά δεν συνδέεις το vga καλώδιο στο switch...
bfc_xxx Φεβρουάριος 18, 2008 #5 Φεβρουάριος 18, 2008 Γιατί δε το κάνεις με realvnc ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα? Όταν θα κάνεις "απομακρυσμένη" διαχείριση των pc θα μπορείς να βλέπεις και την οθόνη του καθενός αφού στην ουσία όλα τα pc είναι στον ίδιο χώρο.
A-L-I-V-E Φεβρουάριος 18, 2008 #6 Φεβρουάριος 18, 2008 Γιατί δε το κάνεις με realvnc ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα? Όταν θα κάνεις "απομακρυσμένη" διαχείριση των pc θα μπορείς να βλέπεις και την οθόνη του καθενός αφού στην ουσία όλα τα pc είναι στον ίδιο χώρο. Και αυτό σωστό και πάνω απ' όλα τζάμπα braveheart... Ωραίος φίλε!
bfc_xxx Φεβρουάριος 18, 2008 #7 Φεβρουάριος 18, 2008 Υπάρχει βέβαια και αυτό εδώ:http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=3330&v_Item=3126από τη στιγμή που δε θέλεις να μοιράσεις οθόνη αλλά δε το έχω δοκιμάσει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.