beisnikos_spi Φεβρουάριος 21, 2008 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Κάτι λάθος κάνεις... Τα ηχεία πυροβολάνε ρε συ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Φεβρουάριος 21, 2008 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Να σου πω την αλήθεια κοίταξες τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου? Όχι ότι τα creative δεν μπορεί να είναι καλύτερα σε ποιότητα αλλα μου φαίνεται παράξενο. Από την άλλη αυτό πολλές φορές είναι προσωπική προτίμηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Φεβρουάριος 22, 2008 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 εμενα δεν μου αρεσουν τα creative μου φενεται οτι παιζουν μουντα και δεν εχουν και καλη ποιοτητα κατα την γνωμη μου.θα ελεγα οτι τα Ζ-2300 ειναι μια πολυ καλη αγορα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Φεβρουάριος 22, 2008 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Παιδιά παίζει και ρόλο σε τι χώρο βρίσκονται τα ηχεία. Εγώ στο σαλόνι που έχω βάλει 1.200 w rms είναι απλά μικρός για τέτοιο ήχο και δεν τα ευχαριστιέμαι όπως θα'πρεπε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Φεβρουάριος 22, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 25 cm2 ειναι ο χωρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Φεβρουάριος 22, 2008 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 25 m^2 εννοείς μάλλον. Εμένα μου φαίνεται καλός ο χώρος για τα ηχεία. Εσείς παιδιά τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Φεβρουάριος 22, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 25 m^2 εννοείς μάλλον. Εμένα μου φαίνεται καλός ο χώρος για τα ηχεία. Εσείς παιδιά τι λέτε?οντως λαθος εκανα δεν ξερω δεν ενθουσιαστικα η καρτα πιστευω ειναι σχετικα καλη για 2.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Φεβρουάριος 22, 2008 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Και όμως μου φαίνεται παράξενο όλο αυτό. Είπαμε βέβαια παίζουν και προτιμήσεις. Τα έχεις κοιτάξει όλα στην κάρτα ήχου απο ρυθμίσεις (equalizer κτλ), σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Φεβρουάριος 23, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 ναι οτι μπορεις να φανταστεις εχω δοκιμασει απο ρυθμισεις και στην ενσωματομενη και στην αλλη απλως με την creative πεζουν κανονικα ενω με την ενσωματομενη εντελως χαλια σαν τα παλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Φεβρουάριος 25, 2008 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Να γιατι λεω συνεχως οτι παιζει ρολο να ακουμε ενα σετ ηχειων πριν εντυπωσιαστουμε διαβάζοντας χαρακτηριστικά απο site τα οποια δεν ειναι καθολου αντικειμενικά και χρησιμοποιυνται κατα κυριο λογο για marketing. Δεν γινεται να βγαζει 40W RMS ενα μεγαφωνο 2,5 ιντσων. Εκτος εαν η εταιρια το μετρησε στην max rms (peak) με 1 η 2% THD (παραμόρφωση).Κατι φυσικά που η εταιρια δεν αναφερει πουθενα.Τα Watt δεν υποδηλωνουν απαραιτητα την ενταση ενος μεγαφωνου αλλα την προσληψη ισχύος στο πηνιο του. Απο εκει το μεγαφωνο αναλαμβανει να μετατρεψει αυτη την ισχυ σε μηχανικη. Η ικανοτητα αυτη διαφερει απο μεγαφωνο σε μεγαφωνο, πχ 2 διαφορετικα μεγαφωνα 100 W δεν βγαζουν την ιδια ενταση. (db SPL) Παιζουν ρολο χαρακτηριστικα οπως αντισταση, ευαισθησία, συχνωτικη αποκριση αλλα και πολλα αλλα. Αρα συμπερασμα...Τα W δεν ειναι απολυτο κριτηριο για την ισχυ και απόδοση ενος ηχειου αλλα το αυτι μας.Απο την αλλη ο χωρος τι ρολο να παιζει σε monitor ηχειο. Θα τα εχει σιγουρα επανω στο γραφειο του και οχι στο χωρο. Να πω οτι μιλαμε για home cinema η για κανονικο στερεοφωνικο να πω οτι ο χωρος χρωματιζει τον ηχο και χαλαει την στερεοφωνια.Αλλα...μιλαμε για ηχειο γραφειου.Απο καρτα ηχου μια χαρα εισαι. Βαλε καποια εφαρμογή με equalizer οπως το winamp και πειραματισου λιγο με το φασμα μπας και τα φερεις στην συχνοτικη καμπυλη αποκρισης που θες και σου αρεσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Φεβρουάριος 25, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 δεν εχω ορεξη μαλλον θα τα αλλαξωδεν με εντυπωσιασανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMD LOVER Φεβρουάριος 25, 2008 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 αν τα αλλαξεις παρε τα Ζ-2300 και ειμαι σιγουρος οτι θα μεινεις ευχαριστημενος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Φεβρουάριος 25, 2008 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Αυτά πήρε και τελικά δεν έμεινε ευχαριστημένος. Πάντως alexandrosss σκέψου σοβαρά και την περίπτωση να μην πας σε έτοιμο σύστημα. Αν σκεφτείς ότι αυτά τα ηχεία είναι απο τα καλύτερα σε ηχεία pc και εσένα δεν σε γεμίζουν τότε ίσως πρέπει να φτιάξεις δικό σου σύστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Φεβρουάριος 25, 2008 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 ναι αν φτιαξεις ενα δικο σου συστημα σκεψου οτι θα δωσεις ποιο πολλα λεφτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Φεβρουάριος 25, 2008 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Ε ναι απλώς αν δεν τον ικανοποιούν αυτά σε τέτοια χρήματα μάλλον θα πρέπει να τα σκάσει πιο χοντρά. Τώρα βέβαια υπάρχουν και <<τα>> τέρατα σε δύναμη από ηχεία pc όπως τα s750 και τα z5500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Φεβρουάριος 26, 2008 Author #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 για πειτε καμια αλλη ιδεα για ηχεια ανεβαζουμε budget τωρα 300-400 ευρωπουλα για 2.1 θελω(5.1 δεν με παιρνει η 7.1 βρισκονται σε γραφειο αυτα)ισωσ γιατι ειχα κατι σχετικα καλο πριν κατω απο 100€ για αυτο δεν ειδα διαφορεςτα ηχεια που εχω μεινει ευχαριστημενος ειναι κατι Philips 2.1 (παναρχαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMD LOVER Φεβρουάριος 26, 2008 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 Αυτά πήρε και τελικά δεν έμεινε ευχαριστημένος. Πάντως alexandrosss σκέψου σοβαρά και την περίπτωση να μην πας σε έτοιμο σύστημα. Αν σκεφτείς ότι αυτά τα ηχεία είναι απο τα καλύτερα σε ηχεία pc και εσένα δεν σε γεμίζουν τότε ίσως πρέπει να φτιάξεις δικό σου σύστημασορρυ ημουν στον κοσμο μου οταν διαβαζα και δν καταλαβα τι πηρε:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanto Μάρτιος 1, 2008 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2008 alexandross με τοσα χρηματα αγοραζεις 2 καθαροαιμα ενεργα μονιτορ και ξεχνας μια για παντα τα πλαστικα ηχειακια και τα υπογουφερακια που μονο για μουγκρητο κανουν.Κοιτα κατι σε ΤΑΝΝΟΥ (REVEAL 5A),ειναι πολυ μουσικα ηχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Μάρτιος 1, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2008 μπορεις να δωσεις κανα λινκ να δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambis Μάρτιος 1, 2008 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2008 Ρε συ Αλεξ μηπως φταινε τα mp3s λογο χαμηλου bitrate η κατι τετοιο, μηπως φταιει ο ΟΤΕ; Δεν κατεβαζεις κανα τραγουδακι σε APE format η να βαλεις κανα original audio cd να δεις μηπως εκει εχουν διαφορα τα 2 σετ ηχειων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.