Jump to content

Αγορα ηχειων 2.1

alexandrosss

Recommended Posts

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500709 αυτα εχω τωρα

και σκεφτομαι να παω σε αυτα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600

http://www.tomshardware.com/2004/11/11/logitech_z/index.html

# Συνολική ισχύς: 200 Watt RMS, δύο ηχεία των 40 Watt και ένα subwoofer των 120 Watt.

# Συχνότητα απόκρισης: 35Hz - 20kHz.

# Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσύρματο τηλεχειριστήριο SoundTouch με μεγάλη ποικιλία λειτουργιών, Υποδοχή ακουστικών, Power/standby πλήκτρο, πιστοποίηση THX.

# Εγγύηση: 2 χρόνια.

o Drivers:

Satellites: 6.4 cm polished aluminum phase plug driver

Subwoofer: 20.3 cm long-throw ported driver with sixth-order bass reflex enclosure

o Speaker dimensions (H x W x D, cm):

Satellites: 17.1 x 8.9 x 15.2

Subwoofer: 27.9 x 27.9 x 38.1

o SoundTouch™ wired remote control:

Master volume

Subwoofer volume

Headphone jack

Power/standby

Technical Specifications

o Total RMS power: 200 watts RMS

Satellites: 80 watts RMS (40 watts x 2)

Subwoofer: 120 watts RMS

o Total peak power: 400 watts

o Frequency response: 35 Hz–20 kHz

o Signal-to-noise ratio @ 1 kHz: >100 dB

o Amplifier: Ultra-linear, high-capacity analog

o Compatibility:

PC or Mac

CD player

Digital (MP3) music player

DVD player

PlayStation®, PlayStation®2, PLAYSTATION®3 (with provided game console adapter)

Xbox®, Xbox 360™ (with provided game console adapter)

θα δω μεγαλη διαφορα ???? απο ενταση τα itrigue μονο μπασο εχουνε απο ποιοτητα (απο ομορφια τα creative γ......νε)

τι λετε η προτεινετε κατι αλλο πανω κατω σε αυτα τα λεφτα και σε αυτα τα βατ

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

επειδη μιλαω με ατομα που τα εχουν

θα τα παρω και εγω

περιμενετε για εντυπωσεις τα παραγγελνω τωρα σε 2μερες το πολυ θα τα εχω στα χερια μου

Αυτά που είπε ο dellman από ότι λένε είναι αρκετά ανώτερα σε ποιότητα ήχου και εγώ προσωπικά το πιστεύω αλλά από την άλλη έχω τα Z2300 και πιστεύω ότι θα μείνεις αρκετά ικανοποιημένος και ειδικά αν ακούς τραγούδια με μπάσα...

εγώ πάντως έχω εδώ και 4 χρόνια τα 2200 τα οποία από πολλούς θεωρούνται ανώτερα και δεν με γεμίζουν. Στα άκρα είναι καλός ο ήχος αλλά στη μέση είναι λίγο μουντός. Γενικά είναι λίγο νευρικά... για ταινίες με εφέ κλπ και παιχνίδια είναι οκ, για μουσική μάλλον όχι. Πάντως εμένα (που τα έχω και πάνω σε m audio revolution) μου φαίνονται "λίγα" για μουσική. Στη θέση σου ή θα έπαιρνα τα promedia ή θα έμενα με αυτά που έχω και θα κρατούσα χρήματα για ενισχυτη και ηχεία.

Σόρυ για τις μπακαλίστικες ορολογίες μου.

τελικα τα ηχεια .................................

δεν ειδα μεγαλες διαφορες ....................

ουτε πολυ περισοτερη ενταση .................

???????????????????????????????????????????

αυριο θα βαλω την creative καρτα ηχου να δω μπας και δω διαφορα γιατι με την ενσωματωμενη ειναι ***** ιπ35προ αμπιτ μητρικη

Αποκλείεται. Τσέκαρε την κάρτα και τίποτα ρυθμίσεις. Τα ηχεία τα creative με τα logitech που πήρες δεν έχουν καμιά σχέση σε απόδοση με τα logitech σαφώς ανώτερα και το βλέπεις και απο τα specs.

αλλαχθηκε η καρτα ηχου μπηκε soundblaster audigy την ειχα δεν την αγορασα

η διαφορες αρκετες τα ηχεια τερμα ενταση πεζουν δεν παραμορφωνουν αρκετα πιο δυνατα αρκετα καλο ηχο (αλλα απο ποιοτητα τα προηγουμενα μου αρεσαν πιο πολυ δεν ξερω γιατι)

γενικα πολυ ωραια ηχεια και αρκετα δυνατα

το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να κλεισεις εντελως το μπασο

Από θέμα ποιότητας δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έχω ακούσει τα creative αλλά απο ένταση όντως πάνε πολύ καλά με μικρή και όχι παντού (σε εμένα τουλάχιστον) παραμόρφωση. Το sub δεν κλείνει τελείως αλλά εντάξει δεν νομίζω ότι είναι και πρόβλημα αυτό. Τώρα βέβαια γιατί το έκαναν έτσι ένας Θεός ξέρει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.