Jump to content

DDR3 1800MHz Θα εχω καμια διαφορα ?

fsbmaniac

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια επειδη θα με τρελανουν.

εχω ενα συστημα

QX9650

MSI X48-P

OCZ DDR2 4GB PC2-6400 REAPER CL4

Και ειναι αποκλειστικα για χρηση προσωμοιωσης τηλεπικοινωνιακων συστηματων

aDS-2006 ,ΙE3D κτλ ...matlab και τετοια φαση .Αλλα και προγραμματα video κτλ επεξεργασιας hd περιεχομενου απο καμερα.

Υπαρχει περιπτωση να δουμε αισθητη διαφορα αν βαλουμε τετοιες μνημες ? Και ειμαι σιγουρος οτι χρειαζεται υπερχρονισμος για να πας στα 1800.Πραγμα που δεν προκειται να γινει διοτι το συστημα ειναι πολυ καλο και ετσι.

Και επισης βαλαμε ενα τροφοδοτικο 800w ποιοτικο.Μου λενε οτι ειναι λιγο...και σκεφτομαι οτι δεν πανε καλα διοτι ζητημα ειναι στο FL να θελει 450W ακομα και με τους 4 δισκους που εχει πανω.Tα νευρα μου απορω πως του εδωσαν και πτυχιο απο το πολυτεχνειο του τυπου εμεις στο τει καναμε για ττεοια θεματα.

και γιατι καποιος που θελει το μηχανιμα του για δουλεια και οχι για oc να δωσει το χιλιαρικο για +200mhz και ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη?

λαθος 2 gb ddr3 εχει ...το ddr2 αυτο εινα απο το αλλο συστημα με p35.αν θυμαμαι καλα εχει στα 1066mhz ddr3 .αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος.Δεν ειναι θεμα χρηματων και 5.000 να ζητησουμε για νεο επεξεργαστη θα δωθουν.Κυριως θεμα αποδoσης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.