amd_PCW Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Χρησιμοποιώ διάφορα προγράμματα όπως Skype / TeamSpeak / Ventrilo και στα 3 έχω το εξής πρόβλημα .. ακούνε ότι ακούω στο pc μου .. π.χ αν βλέπω ένα βίντεο στο youtube ακούνε την μουσική απο το video ...Είμαι με ακουστικά όμως ... τι να παίζει ? (Κάρτα ήχου : Onboard mobo ΜSI ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambis Φεβρουάριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Σε TS και Ventrilo το εχω δει αυτο το προβλημα λογο λανθασμενης επιλογης στο Input device... πηγαινε κοιτα λιγο τα options (του ventrilo και του TS) κ θα καταλαβεις.Βαλε σαν input device το MIC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis221442169179 Φεβρουάριος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Πρέπει να πας στο Recording control και να βγάλεις το tick απο το mono mix η το stereo mix και θα το βάλεις στο μικρόφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_PCW Φεβρουάριος 19, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 Δεν πιάνει τίποτα από αυτά ... το ts κτλ κτλ τα ξεκοκάλησα και τίποτα ...ούτε στις ρυθμίσεις από τα windows βρίσκω τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.