Jump to content

G.Skill F1-3200PHU2-2GBZX (2x1GB)

A-L-I-V-E

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους, χτες παρέλαβα το παραπάνω σετάκι μνημών DDR1 μιας και το 1 γίγα της geil που είχα δεν ήταν πλέον αρκετό. Οι μνήμες είναι αυτές και απ' ότι είδα σε μερικά reviews "φοράνε" infineon CE 5/6 chips. Δείτε και ένα screenshot στα 2,9V όπου περάσανε βραδινό memtest :003:

2v196h4.jpg

Αλήθεια... ποιό είναι το θεωρητικό όριο, όσον αφορά τα volt που δέχονται αυτά τα chip;

Αν θυμαμαι καλα πανω απο 2.8 - 2.9 δεν εχει νοημα να δωσεις σε αυτες....

Πηγαν εξαιρετικα σε σενα παντως.

Εχω πεθυμησει την DFI UT ρε ****το....

Όντως ανεβαίνουν καλά... έπιασαν τοίχο στα 283. Από τα 284 και μετά αρχίζουν τα σφάλματα στο memtest. Δεν θέλουν άλλο ρεύμα ε; Δεν πειράζει, καλά είναι... μου αρκεί που έχω τις ίδιες επιδόσεις που είχα και με το 1GB κιτ της geil, έχοντας όμως 2GB αυτή τη φορά... :)

A-L-I-V-E added 1 Minutes and 43 Seconds later...

Γεια σου Αντωνη,

Πρεπει να ξεχασεις τα τρελλα βολτ που ανεβαζες στις προηγουμενες μνημες και το 2.9v που εδωσες πολυ ειναι.

Εδω λεει 2.6-2.75v:

http://www.pureoverclock.com/article25-2.html

stealth

Και οι geil το ίδιο λέγανε, αλλά... τα 3,6V δεν τις χάλασαν ε; :003:

Αναμμενόμενο αποτέλεσμα για τα zx.Ωραία μνημάκια πάντως.Εγώ είχα τα Hz 4000 και είχα ~272 benchable στα 3-3-2-5 παρόλο που ήταν uccc chip-άκια.Αυτοί στην G.skill ...είναι απλώς τρελοί...

Πρεπει να ξεχασεις τα τρελλα βολτ

Τελικά Γιάννη έχεις απόλυτο δίκιο... :) Δεν πάει άλλο και παρατήρησα ότι και με 2,8V έχω τα ίδια αποτελέσματα με τα 2,9V, οπότε έπεσα και 0,1... :003:

Τελικά Γιάννη έχεις απόλυτο δίκιο... :) Δεν πάει άλλο και παρατήρησα ότι και με 2,8V έχω τα ίδια αποτελέσματα με τα 2,9V, οπότε έπεσα και 0,1... :003:

Ισως και με 2.75v να εχεις τα ιδια αποτελεσματα,τα Ιnfineon δεν σηκωνουν πολυ ρευμα.

Οι δικες μου που ειναι και αυτες Ιnfineon μεχρι 2.9v μπορουν να παρουν,εγω τις εχω παει 285Mhz 3-3-3-6 2.85v παραπανω δεν εχω δοκιμασει.

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.