Jump to content

Ποσες διαφορετικες μαρκες μητρικων εχετε δοκιμασει μεχρι σημερα?

dracosc

Ποσες διαφορετικες μαρκες μητρικων εχετε δοκιμασει?  

94 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Οπως λεει και ο τιτλος, ψυφιστε ποσες μαρκες εχετε δοκιμασει και αν θελετε ποσταρετε και τη γνωμη σας για την καθε μια.

Εγω εχω δοκιμασει 8 (Οσες θυμαμαι). Albatron, Epox, DFI, Asus, Abit, MSI, Asrock και Gigabyte.

Albatron: Χαμηλη τιμη, κανενα προβλημα γενικα αλλα καθολου overclocking!

Epox: Εχω δοκιμασει 2-3. Οι πιο γρηγορες απο ολες με διαφορα. Λιγο ακριβουτσικες αλλα απο overclocking ειναι ισως οι καλυτερες.

DFI: ΠΟΛΥ ακριβες. Σκιζουν απο ταχυτητα και overclocking. Εχω δοκιμασει 5-6. Παρα πολλες επιλογες για Bios update που οντως βοηθανε.

Asus: 1 εχω δοκιμασει. Σταθεροτατη, γρηγορη, καλο overclock αλλα με αρκετα προβληματα τα οποια ομως διορθωνονται με BIOS updates.

Abit: Εχω δοκιμασει μια πριν απο χρονια αλλα σε 1-2 βδομαδες θα εχω και την AX78 για να δω τι παιζει παλι. Αυτη η μια που δοκιμασα ηταν οτι χειροτερο μου ειχε τυχει. Καποτε αναβε καποτε οχι. Λαθος μετρησεις ταχητητας, λαθος μετρισεις θερμοκρασιων κτλ.

MSI: Την μια , μοναδικη και ισως τελευταια την δουλευω τωρα. Πολλα compatibility problems με διαφορες μνημες, πολυ μετριο overclock, κολληματα οποτε θελει, reboots κτλ. Αρκετες επιλογες για bios update αλλα κανενα δεν βοηθαει.

Asrock: Αργη! Πολυ αργη σε σχεση με αλλες της κλασης της αλλα η πιο φτηνη. Σταθεροτατη, μετριο overclock , αλλα το καλυτερο και γρηγοροτερο support που εχω δει.

Gigabyte: Μια μονο και απο αυτην. Ακριβη, μετριο overclock, ΚΑΝΕΝΑ προβλημα γενικα. Ειναι ομως λιγακι ακριβη.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

ASRock Πολυ φτηνες,γρηγορες,με λιγο Mod πολυ overclocking,πολυ σταθερες,ελαχιστες παραξενιες,πολυ καλο support

ΜSI Σχετικα φτηνες,μετριο O/c,παρα πολλες παραξενιες,σταθερες αν βρεις το "κουμπι" τους,καλο support

ΑSUS Πολυ ακριβες,αρκετο o/c,μετριες παραξενιες,μετριο support,αρκετα σταθερες

DFI Πολυ ακριβες,αρκετα σταθερες,μετριες παραξενιες,πολυ O/c,support μετριο

Sapphire Γρηγορες,πολυ o/c,λιγες παραξενιες,σχετικα σταθερες,χαλια support,σχετικα καλες τιμες

Gigabyte καλες τιμες,σταθερες,σχετικα γρηγορες,ελαχιστες παραξενιες,καλο support

Αlbatron σταθερες,καλες τιμες,ελαχιστες παραξενιες,σχετικα γρηγορες

Αbit σχετικα ακριβες,γρηγορες,σχετικα σταθερες,πολυ o/c,αρκετα παραξενες,πολυ καλο support

QDI πολυ φτηνες,πολυ σταθερες,ελαχιστες παραξενιες,ελαχιστο o/c,σχετικα γρηγορες,μετριο support

ECS πολυ φτηνες,μετριο o/c,σταθερες,γρηγορες,καπως παραξενες,μετριο support

Εντυπωσεις απ οτι εχω χρησιμοποιησει τα τελευταια 3 χρονια στο PC μου (απο αυτα αναφερω το ο/c) και απ οτι εχω δουλεψει γενικα σε PC στα default.Δεν αναφερω ποιο παλιες μαρκες.

Asus (τρεις-τέσσερις έχω αλλάξει, άντεξαν όλες, αρκετά καλές, αλλά όλες ντρόπαραν σαν τρελές)

Gigabyte (άθλια)

Abit (βράχος αλλά κάηκε)

Dfi (δύο μέρες κράτησε λολ, μπίζιλη πολύ, κακή ποιότητα κατασκευής, μηδενικό ντροπ αλλά... την περίμενα καλύτερη)

SuperMicro (πάρα-πάρα πολύ καλή, απίστευτη ποιότητα, ακόμα παίζει)

Tyan (αυτές είναι μητρικές, ούτε restart)

Msi (σχετικά καλή και πολύ όμορφη αλλά αστάθειες και ασυμβατότητες, παίζει ακόμα)...

Chaintech (ω Θεέ μου... τη σαβούρα υπάρχει εκεί έξω...πάντως παίζει ακόμα)

Βάλε και μια QDi... αυτή κάηκε και τα πήρε όλα... σκληρό, μνήμες κλπ... καταραμένη... ούτε μήνα δεν την είχα...

Επίσης και μια ASRock... μέτρια... δεν έκανε και τίποτα... απλή μητρική... αργή πολύ...

θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω μια Gigabyte γιατί μάλλον έπεσα στην περίπτωση...

αλλά και μια ιντέλ... μαμά ιντέλ... όπως και μια saphire σε amd...

Αγαπημένη... Tyan... και φυσικά abit...

ουυυυυυυυυυ :p

καλα να 'ναι η τσέπη μας να πληρωνει και τα χερια μας για να γεμιζουν τη τσέπη μας :p

albatron (2), asus (3-4), asrock (2), abit (3), dfi (2), gigabyte (3), intel (1), elitegroup (1), soyo (4), msi (2), qdi (1), chaintech (1)

καποια θα μου εχει ξεφυγει στα σιγουρα :p

Asus: Ασταθής, ασύμβατότητες με μνήμες, μερικά μοντέλα έχουν μέτρια υλικά, και μερικές φορές διαθέτουν και παράξενα bios. Κάποια της μοντέλα έχουν βγει καλά, γενικά δεν την πολυσυμπαθώ (ότι κι αν λέει το Πλαίσιο;))

Abit: Απλά εξαιρετικές! Νομίζω σε γενικές γραμμές οι καλύτερες για τους overclockers.

ECS: Για φάπες. Τέλος!

Gigabyte: Είχα δύο. Η μεία τα κακάρωσε μετά ΑΚΡΙΒΩΣ το πέρας της εγγύησης (λες και το κανε επίτηδες) η άλλη ήταν άριστη(KT600-PRZ) και πουλήθηκε κιόλας.

MSI: Η μεγάλη μου αγάπη. Μου κάνει εντύπωση που λέτε για προβλήματα. Έχω αλλάξει 4 σε εμένα και καμιά 15αριά σε συστήματα φίλων και ποτέ (ΠΟΤΕ όμως ε) δεν είχα πρόβλημα κα-νέ-να! Ποτέ. Μάλλον είμαι κ@λόφαρδος.

QDI: Είχα δύο, και έιχα βάλει τότε και μερικές ακόμα σε φίλους. Σε γενικές γραμμές ήταν μια χαρά, μερικές είχαν προβλήματα με SDRAM μνήμες που είχαν memory chips και απο τις δύο πλευρές (high density).

EDIT: Oops ξέχασα τις Soyo!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.