Zuelzerbant Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2008 Δεν πρόκειται για δικό μου laptop,οπότε και τα στοιχεία που έχω στη διάθεσή μου,δεν είναι πολλά.Το πρόβλημα,είναι το "κλασσικό"..ανοίγει διαρκώς παράθυρα πλασσάροντας ένα "anti-virus"..αλλάζει την αρχική σελίδα,κάνει transfer σε δικιά του σελίδα,όταν πας να επισκεφθείς κάποια άλλη.ΑΛΛΑ,το κυριότερο είναι ότι έκλεψε τους κωδικούς του yahoo e-mail λογαριασμού,κι έστειλε μηνύματα σε άλλα άτομα.Ο υπολογιστής ήταν κλειστός ενόσω έγινε η αποστολή των e-mail.Επιπλέον,με το onDSL,έχει 18 ώρες χρήσης του internet/ημέρα,οπότε μπορεί να υπάρξει πρόλημα αν έχουν κλαπεί οι κωδικοί.Δεν ξέρω αν είναι shared LLU at least.Αρχικά είχε να τρέχει για προστασία το..F-secure.Πρότεινα το Avast και srywareTerminator..μήπως μπορούσαν να κάνουν κάτι,αλλά,είναι δύσκολο να εξακριβώσω την καλή τους χρήση.Τώρα,CD των Windows Vista Home,δεν έχει!!!!!!!Τί θα κάνουμε;;;; Επιπλέον,στα Vista,εκκινείται η διαδικασία του format,από τη γραμμή εντολών; Να γίνει μπαίνοντας σε DOS;;Μια λύση που έχει δεχτεί,είναι αν δε γίνεται κάτι με τα Vista,να μπουν linux (Kubuntu).Όποιος μπορεί ας βοηθήσει,παρακαλώ.Το χρειάζεται για εργασίες,οπότε,όσο πιο άμεση λύση δοθεί,τόσο το καλύτερο.
tacticalcube138 Φεβρουάριος 15, 2008 #2 Φεβρουάριος 15, 2008 Κλασσική περίπτωση spyware.Άρχισε τα σκαναρίσματα.Επίσης πήγαινε start-αναζήτηση-πληκτρολόγησε msconfig και αφαίρεσε από το startup όλες τις ύποπτες εγγραφές.Εγκατέστησε Opera.
apostolis221442169179 Φεβρουάριος 16, 2008 #4 Φεβρουάριος 16, 2008 Επίσης βάλε το spyware nuker . Πολύ καλό για μένα
Zuelzerbant Φεβρουάριος 17, 2008 Author #5 Φεβρουάριος 17, 2008 Επίσης βάλε το spyware nuker . Πολύ καλό για μένα Thanks!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.