Stefazer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2008 Παιδιά μια βοήθεια please…Πήρα ένα καινούργιο pc (από αυτές τις φθηνές προσφορές του e-shop – Innovator Value ή κάπως έτσι) χωρίς λειτουργικό μια και λειτουργικό έχω με σκοπό να το κάνω «κατεβαστήρι».Όταν άνοιξα το μηχάνημα για να του περάσω τα win xp, μου έγραψε ότι δεν μπορεί να κάνει boot και μου ζητάει πηγή boot. Μέχρι εδώ όλα καλά. Πάω να ανοίξω το DVD-RW (LITEON LH-20A1S ) για να βάλω τα win και τζίφος, δεν ανοίγει το πορτάκι της συσκευής. Το φωτάκι της συσκευής ανάβει κανονικά όταν πατάω το eject, ακούγεται και ο θόρυβος που κάνει η συσκευή αλλά το πορτάκι τίποτα. Στο bios τη συσκευή τη βλέπει κανονικά (στη θέση SATA 4 ενώ το σκληρό στη θέση SATA 1. Επίσης προσπαθώ να το ανοίξω μέσω της τρυπούλας από μπροστά αλλά πάλι τζίφος. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να κάνω κάτι άλλο ή η συσκευή έχει πρόβλημα και πρέπει να τη γυρίσω για αντικατάσταση?
Kaf Φεβρουάριος 14, 2008 #2 Φεβρουάριος 14, 2008 Μαζι με τα Drives δίνουν και ένα σιδεράκι για αυτή τη δουλειά, να ανοίγεις δηλαδή χειροκίνητα το πορτάκι, αλλά χωρίς συζήτηση να τους το στείλεις πίσω.
Stefazer Φεβρουάριος 14, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 14, 2008 Φιλαράκι ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Τελικά δεν είχε κουμπώσει (ή μπορεί να είχε ξεκουμπώσει) καλά η καλωδιοταινία. Μόλις την κούμπωσα όλα οκ.Το ****** ήτανε ότι είχα τσεκάρει οπτικά αν ήτανε όλα συνδεδεμέναπριν κάνω το πόστ και είπα να κάνω μια τελευταία επιβεβαίωση πριν πάρει το δρόμο για το κατάστημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.