Bobi Rhoads Φεβρουάριος 12, 2005 Author #21 Φεβρουάριος 12, 2005 παιδια το προβλημα λυθηκε!!!!!!!! τελικα ηταν η ροη του αερα! τα εβαλα ολα καπως καλυτερα και ολα ΟΚ! τωρα ολα ειναι οπως πριν! (ειχα κανει μαμακια με τους ανεμιστηρες)!
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 12, 2005 Author #22 Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma εμ την καημενη την καρτουλα..........της εσκισες τα πεταλα.........1ον ανεβασες ταση......αξιζε?????κερδισες σε οβερκλοκιν?????2ον ανεβασες το pci/agp clock.........γιατι?????τι κερδισες?????αν τα εκανες ολα αυτα επρεπε να εχεις και την σωστη ψυξη.....αναμενομενο ειναι να ζεματαει......απλα ειναι στο χερι σου να αποφασισεις............ζεματιμα για επιδοσεις και αρα παραπανω λεφτα για ψυξη ή επαναφορα σε οσο το δυνατον πιο νορμαλ ρυθμισεις για να κρυωσει το κουτακι...........γιορ τσοης τελικα ολα αυτα που με ρωτησες τα ειχα κανει αλλα ευτυχως η καρτα δεν επαθε τιποτα!οταν μου ειπες για σωστη ψυξη εννοουσες την ψυξη της καρτας?αν εννοουσες αυτη εγω λεω πως μια χαρα γ@μ@τη ειναι αυτη που εχω!50 ευρω δεν ειναι και λιγα!παιδια ευχαριστω ολους σας για τη βοηθεια που μου δωσατε!εσεις με κανατε να το ψαξω καλυτερα το θεμα και τελικα το βρηκα!ευχαριστω τον greekfragma για τη βοηθεια και τις αμεσες απαντησεις!για αλλη μια φορα το thelab εκανε δουλεια!
greekfragma Φεβρουάριος 12, 2005 #23 Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 19:31] τελικα ολα αυτα που με ρωτησες τα ειχα κανει αλλα ευτυχως η καρτα δεν επαθε τιποτα! οταν μου ειπες για σωστη ψυξη εννοουσες την ψυξη της καρτας? αν εννοουσες αυτη εγω λεω πως μια χαρα γ@μ@τη ειναι αυτη που εχω! 50 ευρω δεν ειναι και λιγα! παιδια ευχαριστω ολους σας για τη βοηθεια που μου δωσατε! εσεις με κανατε να το ψαξω καλυτερα το θεμα και τελικα το βρηκα! ευχαριστω τον greekfragma για τη βοηθεια και τις αμεσες απαντησεις! για αλλη μια φορα το thelab εκανε δουλεια! thelab ΡΕΕΕΕ........οχι παιζουμε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.