fanisk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 Παιδες μιας κ ειμαι στους "απο'κει{intel}" δεν ξερω κ πολλα απο AMD, και λογω DFI λεω να παρω εναν 3500+:flower: Το θεμα ειναι ποιον να παρω????? Τι πρεπει να προσεξω????? Συμφωνα με τον οδηγο του Soki, ενας ADA3500DPI4BI δεν θα ηταν ο ιδανικος? {1,4vcore, 70oC μεγιστη θερμοκρασια κλπ κλπ}... Και αν δεν βρουμε τετοιον τι γινεται?Απο ποια εβδομαδα κ μετα ειναι οι "καλοι"????? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Κατα την ταπινή μου γνώμη είναι περισοτερο τυχη...Ρήξε μια βλέφαρια στο παρακάτο θέμα...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=11467 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 συμφωνώ και γω ότι τα steps είναι τύχη. Αν ισχύει κάτι φαίνεται να είναι αυτό που λέει ο Vag σχετικά με το step γραμμάτων και το πόσο κέντρο πέφτει στο wafer αλλά δεν έχει βγει ακόμα κάποιο συμπέρασμα για την ακολουθία τον γραμμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Endu πιστεψε δεν ισχυει με την καμια κατι τετοιο.Τοσο ο δικος μου οσο και ο δικος σου 3500+ ηταν μουφα στεππινκ κατα την θεωρια αλλα 2750 τα ειχαν χαλαρα για καθε μερα σταθερα.Φημες θελουν τον δικο σου να μπεντσαρει και στα 2850 με νερο ....αλλα κατα αλλα ειναι μετρια στεππινκ και και ..........τσπ που να ξερω εγω απο στεπινκ ας μιλησουν οι ειδικοι στο φορουμ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 εξαρταται απο την κυρτωση του wafer.αν ειναι επιπεδο στο κεντρο, ψαχνεις για τα 000Χ. αν εχει κουρμπα στο κεντρο, ψαχνεις για τα μεγαλα νουμερα, που απλωνουν στα ακρα.ακριβως επειδη δεν ξερεις, αν το wafer ηταν στραβο ή οχι, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισεις να joker παρα να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 12, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 FrOsT και η Grace μου ειπε οτι ειναι περισσοτερο τυχη κ οτι κατσει...Το wafer τι ειναι ρε παιδες??Σε μια συζητηση με τον Αριστο στο msn χθες, μου ειπε πως οσο πιο μικρο ειναι το νουμερο 0χχχ τοσο καλυτερα....δλδ του Βαγγ με 0025 ειναι καλο!Αφου ειναι τυχη, μηπως να ψαξω για το μικροτερο νουμερο?ΥΓ:Βαγγ. σου ειχα στειλει ενα πμ σχετικα...ποτε θα ξερεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_KΤο wafer τι ειναι ρε παιδες?? Φανη το wafer φαντασου οτι ειναι μια κυκλικη επιφανεια απο ειδικο υλικο στην οποια και "αποτυπωνεται" ο επεξεργαστης ....οποτε οσο μικροτερος ειναι (π.χ. 0,09) τοσο περισσοτεροι χωρανε...(γι αυτο και εκτος των αλλων οι εταιρειες προσπαθουν να κατασκευαζουν τους επεξεργαστες οσο το δυνατον μικροτερους...εχουν περισσοτερα κερδη...)Στο ειπα πολυ απλα αλλα πιστευω να καταλαβες περι τινος προκειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.