Jump to content

Θεωρείτε ότι αξιοποιείται ο πολυπύρηνος επεξεργαστής σας ???

MUL

Θεωρείτε ότι αξιοποιείται ο πολυπύρηνος επεξεργαστής  

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Από περιέργεια ρωτάω να δώ αν αξιοποιούμε την τεχνολογία ..

Δεν εχει σημασία αν είναι το pc της δουλείας σας , το gamestation pc σας ή το folding pc σας, δεν εχει σημασία αν benchαρετε ή αν παίζεται παιχνίδια ή απλός δουλεύεται το word….

ΟΚ μολις προσεξα οτι έγραψα το Θεωρείται με "αι" , ας το αλλάξει ενας mod , ειναι με "ε" Θεωρείτε εσείς εννοούσα

το καλοκαίρι δεν υπήρχε τεμπέλης σπίτι....

και εγώ και ο p4 που είχα δουλεύαμε πολύ....

τώρα εγώ κάθομαι και τεμπελιάζω σαν φοιτητής και πήρα και ένα 2πυρηνο για να δουλεύει ο ένας και ο άλλος να τεμπελιάζει μαζί μου...:001:

Βασικά τώραμε το ταχύτατο Ιντερνετ και το κατέβασμα μεγάλων συμπιεσμένων αρχείων είναι δυνατόνα αξιοποιηθεί ο διπλοπύρηνος στην αποσυμπίεση των αρχείων αυτών με την απρόσκοπτη παραλλη ενασχόληση άλλων πραγματων όπως παιχνίδια΄, μουσική ή encoding. Αλλιώς πολύ λίγα άλλα πράγματα μπορούναν το αξιοποιήσουν..

Αυτή τη στιγμή είμαι με μονοπύρηνο (3200+) ο οποίος, τί να πώ - γομάρι αυτός ο επεξεργαστής... Είμαι σίγουρος όμως πως αν έπαιρνα ένα καινούριο πάλι κατοστάρια θα βαρούσε απ'το πρωί ως το βράδυ..

Βασικά τώραμε το ταχύτατο Ιντερνετ και το κατέβασμα μεγάλων συμπιεσμένων αρχείων είναι δυνατόνα αξιοποιηθεί ο διπλοπύρηνος στην αποσυμπίεση των αρχείων αυτών με την απρόσκοπτη παραλλη ενασχόληση άλλων πραγματων όπως παιχνίδια΄, μουσική ή encoding. Αλλιώς πολύ λίγα άλλα πράγματα μπορούναν το αξιοποιήσουν..

Σωστός ο Greek.

εγω τωρα με τον premium account της rapid κατεβαζω ολη μερα και ολη νυχτα και αντε να αποσυμπιεσω 70 αρχεια....

εκεινη την στιγμη ναι ο επεξεργαστης τα δινει ολα...

αλλα μονο για ενα 45λεπτο το πολυ...

τις υπολοιπες 23 ωρες καθεται παλι...

Αν εξαιρέσουμε το surfing (άτιμο σάιτ) , τα κατεβάσματα , τα παιχνίδια , την nova και μερικές εφαρμογές που κάνω πού και πού .

σε όλες τις υπόλοιπες εργασίες δουλεύουν και οι τέσσερις πυρήνες . :033: :033:

συμφωνώ απόλυτα , προσωπικά σπάνια δουλεύουν και οι 4 μόνο σε αυτά που ανέφερες..

Πώς θα το καταλάβω αν δουλεύουν ή λουφάρουν;Δεν ξέρω τι να απαντήσω.Έχω 4πύρηνο Quad.

Κοιταξε να δεις.. Αν τον χρησιμοποιείς μονο για πχ word ή net τοτε λογικά μονο ο ενας θα λειτουργεί .. αν πχ σκανάρεις παραλληλα την στιγμή που ακους μουσική και παίζεις ενα παιχνίδι τότε δουλευουν και οι 3 .. Αυτο μπορείς να το δεις απο τον task manager (πατοντας δηλαδή Alt+Ctrl+delete μια φορά) , πας στην καρτέλα επιδόσεις ή αλλιώς performance και βλέπεις αν οι πυρήνες πίνουνε χαλαρά καφεδάκι ή όχι :046:

Κοιταξε να δεις.. Αν τον χρησιμοποιείς μονο για πχ word ή net τοτε λογικά μονο ο ενας θα λειτουργεί .. αν πχ σκανάρεις παραλληλα την στιγμή που ακους μουσική και παίζεις ενα παιχνίδι τότε δουλευουν και οι 3 .. Αυτο μπορείς να το δεις απο τον task manager (πατοντας δηλαδή Alt+Ctrl+delete μια φορά) , πας στην καρτέλα επιδόσεις ή αλλιώς performance και βλέπεις αν οι πυρήνες πίνουνε χαλαρά καφεδάκι ή όχι :046:

Κατάλαβα.Δεν τους βλέπω και να ιδρώνουν ,χαλαρά....τι δλδ. χαλαρά μιλάμε για αραλίκι.Ωραία!!!!Τοσα λεφτά δώσαμε κι αυτοί ...ξξξξ:001: άπλα

Εμενα τις περισσοτερες ωρες δεν λειτουργει κανενας πυρηνας μια και το PC ειναι κλειστο,μονο το βραδυ που παω σπιτι το ανοιγω,μονο ο ενας δουλευει και αυτος υπολειτουργει:D

Ουτε σαν κατεβαστηρι δεν μπορω να το χρησιμοποιησω αφου στο σπιτι δεν εχω ADSL και με την dial-up.......

stealth

Εμενα τις περισσοτερες ωρες δεν λειτουργει κανενας πυρηνας μια και το PC ειναι κλειστο,μονο το βραδυ που παω σπιτι το ανοιγω,μονο ο ενας δουλευει και αυτος υπολειτουργει:D

Ουτε σαν κατεβαστηρι δεν μπορω να το χρησιμοποιησω αφου στο σπιτι δεν εχω ADSL και με την dial-up.......

stealth

Kαιρός να αρχίσεις Folding ή ό,τι άλλο project BOINC θες.. :]

οταν καθεται ο ενας, καθεται κι ο αλλος

(σιγα μη δουλευει εστω και η 1 cpu σε internet και οffice. 1 κυκλος το λεπτο δεν ειναι δουλεια)

οταν (σπανιοτατα) ξεκινησει να δουλευει ο ενας (games, video), κατα πολυ μεγαλο ποσοστο δουλευει και ο αλλος.

για τους 4-πυρηνους, δεν ξερω τι κανουν.

Μονοπυρηνος και εδω και παροτι ξεπερασε το οριο συνταξιοδοτησης συνεχιζει αγερωχος. :D

Aληθεια το "άσχετα αν κοροϊδεύω τα win και βλέπουν 2" τι ακριβως σημαινει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.