Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Έχω την 8600 gt συνδεδεμένη με την tv μου μονο μέσω hdmi.Αν ανοίγω πρώτα την tv μου και έπειτα το pc έχω εικόνα μια χαράΑν ανοίξω το pc πρώτα και έπειτα την tv , δεν έχω εικόνα.Επίσης όταν έχω εικόνα από το pc μια χαρά και αλλάξω κανάλι στην tv και έπειτα ξαναπάω στην hdmi θύρα , τζίφος , χάνεται η εικόνα.Πρέπει να κλείσω το pc και να το ξανανοίξω!Ξέρει κανεις καμια λύση?
beisnikos_spi Φεβρουάριος 10, 2008 #2 Φεβρουάριος 10, 2008 Δοκίμασε να αλλάξεις drivers.. Με DVI-> HDMI την έχεις συνδέσει?
panoc Φεβρουάριος 10, 2008 #3 Φεβρουάριος 10, 2008 ΈΑν ανοίξω το pc πρώτα και έπειτα την tv , δεν έχω εικόνα.Λογικό, συμβαινει σχεδον με όλες τις καρτες ανεξαρτητα με εαν συνδεεις οθόνη ή τηλεωραση και ανεξαρτητα απο θύρα που χρησιμοποιείς.Επίσης όταν έχω εικόνα από το pc μια χαρά και αλλάξω κανάλι στην tv και έπειτα ξαναπάω στην hdmi θύρα , τζίφος , χάνεται η εικόνα.Πρέπει να κλείσω το pc και να το ξανανοίξω!?Ιδιαιτερότητα του 8600 ? Κνονικα απαξ και δωσει εικόνα η κάρτα, δε θα επρεπε να τη χανει. Εχεις αλλο μονιτυορ συνδεμενο στη κάρτα?Εαν ναι κοιτα την ώρα που που αλλάζεις καναλι μηπως απλά η κάρτα θεωρει οτι η οθόνη βγηκε και κλεινει το output.
leros2004 Φεβρουάριος 10, 2008 #4 Φεβρουάριος 10, 2008 Ίδια συμπεριφορά έχει και η δική μου tv με το dvd που έχω συνδέσει μέσω Hdmi. Tip: Αν αλλάζεισ κανάλι κλείσε και άνοιξε την Tv σου, θα επανέλθει η εικόνα
Braveheart1980 Φεβρουάριος 10, 2008 Author #5 Φεβρουάριος 10, 2008 ...Εχεις αλλο μονιτυορ συνδεμενο στη κάρτα?Εαν ναι κοιτα την ώρα που που αλλάζεις καναλι μηπως απλά η κάρτα θεωρει οτι η οθόνη βγηκε και κλεινει το output.Δεν εχω αλλο μονιτορ συνδεδεμενο!leros2004 θα δοκιμασω και το tip μπας και δουλεψει!
Braveheart1980 Φεβρουάριος 11, 2008 Author #6 Φεβρουάριος 11, 2008 UpdateΔοκιμασα το tip του leros2004 αλλ δεν επιασε!Drivers εχω τους 169.21Θα δοκιμασω τους beta μπας και..ΥΓ Δεν ξερω και πως να googl-αρω το εν λογω προβλημα γμτ![update2]Εβαλα τους 169.28 beta και μια απο τα ιδια!Καμμια ιδεα που να ψαξω;
Candyman1442169163 Φεβρουάριος 11, 2008 #7 Φεβρουάριος 11, 2008 UpdateΔοκιμασα το tip του leros2004 αλλ δεν επιασε! Drivers εχω τους 169.21 Θα δοκιμασω τους beta μπας και.. ΥΓ Δεν ξερω και πως να googl-αρω το εν λογω προβλημα γμτ! [update2] Εβαλα τους 169.28 beta και μια απο τα ιδια! Καμμια ιδεα που να ψαξω; RTFM of the television. Ίσως να λέει κάτι σχετικά με το HDMI της. Πάντως μάλλον κάτι στην tv μου κάνει, παρά στο pc. Για τι τηλεόραση μιλάμε;
Braveheart1980 Φεβρουάριος 11, 2008 Author #8 Φεβρουάριος 11, 2008 RTFM of the television. Ίσως να λέει κάτι σχετικά με το HDMI της. Πάντως μάλλον κάτι στην tv μου κάνει, παρά στο pc. Για τι τηλεόραση μιλάμε; Kαλη ιδεα Μιλαμε για την Τoshiba Regza 42" 42x3030d Το manual ειναι αυτο , αλλα εκ πρωτης οψεως δεν βρηκα κατι!
Candyman1442169163 Φεβρουάριος 11, 2008 #9 Φεβρουάριος 11, 2008 Εμένα μου τις 8600gt μου με τους ίδιους οδηγούς (169.21) στην Philips 32'' δεν μου το κάνει αυτό: Επίσης όταν έχω εικόνα από το pc μια χαρά και αλλάξω κανάλι στην tv και έπειτα ξαναπάω στην hdmi θύρα , τζίφος , χάνεται η εικόνα.Όμως αυτό: Αν ανοίγω πρώτα την tv μου και έπειτα το pc έχω εικόνα μια χαράΑν ανοίξω το pc πρώτα και έπειτα την tv , δεν έχω εικόνα...μου το κάνει κι εμένα. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό ώστε να βρεις προς τα που να ψάξεις.EDIT: Aν το συνδέσεις σε RGB σου τα κάνει αυτά; Eπίσης δοκίμασες να κάνεις analogue switch off στα μενού της tv να δεις αν στο κάνει ακόμα;
manik Φεβρουάριος 11, 2008 #10 Φεβρουάριος 11, 2008 Σε ένα φίλο με ΑΤΙ 3870 και SONY BRAVIA 40' FULL HD παρουσιάστηκε περίπου το ίδιο πρόβλημα.Αυτό που έκανα ήταν να αλλάξω το HDMI καλώδιο -αφού είχε βάλει ένα πολύ καλής ποιότητας μεν v.1.3 αλλά πιθανολογώ πως δεν το υποστήριζε η TV- με το καλώδιο HDMI του PS3 και να αλλάξω και θύρα DVI που συνδεόταν ο αντάπτορας DVI->HDMI.Μετά τις αλλαγές το πρόβλημα εξαφανίστηκε.Οπότε κοίταξε το καλώδιο.
Braveheart1980 Φεβρουάριος 11, 2008 Author #11 Φεβρουάριος 11, 2008 Σε ένα φίλο με ΑΤΙ 3870 και SONY BRAVIA 40' FULL HD παρουσιάστηκε περίπου το ίδιο πρόβλημα.Αυτό που έκανα ήταν να αλλάξω το HDMI καλώδιο -αφού είχε βάλει ένα πολύ καλής ποιότητας μεν v.1.3 αλλά πιθανολογώ πως δεν το υποστήριζε η TV- με το καλώδιο HDMI του PS3 και να αλλάξω και θύρα DVI που συνδεόταν ο αντάπτορας DVI->HDMI.Μετά τις αλλαγές το πρόβλημα εξαφανίστηκε.Οπότε κοίταξε το καλώδιο.Η καρτα γραφικων μου εχει hdmi θυρα οποτε ΔΕΝ χρησιμοποιω dvi --> hdmi ανταπτορα!Θα δοκιμασω και το καλωδιο...
javaneze: Φεβρουάριος 11, 2008 #12 Φεβρουάριος 11, 2008 ΈΑν ανοίξω το pc πρώτα και έπειτα την tv , δεν έχω εικόνα. Λογικό, συμβαινει σχεδον με όλες τις καρτες ανεξαρτητα με εαν συνδεεις οθόνη ή τηλεωραση και ανεξαρτητα απο θύρα που χρησιμοποιείς.Aυτο πως ειναι λογικο δλδ; Εσυ στο PC σου αναβεις πρωτα το μονιτορ γιατι αν αναψεις πρωτα το pc δεν εχεις σημα;Αν ναι μαλλον αντιμετωπιζεις το ιδιο προβλημα με τον φιλο, γιατι μονο λογικο δεν ειναι.Φιλε braveheart σαν πρωτο αναγνωσμα και μενα το μυαλο μου παει σε ιδιομορφια της hdmi θυρας αλλα αφου ο φιλος πιο πανω ειπε οτι το ελυσε με αλλαγη καλωδιου ισως τελικα να φταει αυτο και οχι οι θυρες.Παρεπιπτωντος με svideo συνδεση ή RCA δεν αντιμετωπιζω κανενα απο τα προβληματα σου. Καλα για συνδεση με μονιτορ δεν παιζει σε καμια περιπτωση ...
Braveheart1980 Φεβρουάριος 18, 2008 Author #13 Φεβρουάριος 18, 2008 Aν λεω αν συνδεσω μεσω DVI-->HDMI την τηλεοραση μου θα χασω κατι σε ποιοτητα?DRM problems?Λεω να το δοκιμασω και αυτο μηπως ετσι οποτε σβηνω ή αλλαζω καναλι στην tv δεν χανεται η εικονα,μιας και μαλλον εχει απο default το dvi σαν "πρωτευον"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.