Jump to content

Aξίζει αυτο το συστηματάκι?

giannhspatra

Recommended Posts

Το θεμα ειναι οτι: μηπως αν το ανοίξεις και του βάλεις την κάρτα τοτε δεν ισχύει η εγγυηση .. Στα multirama παλια έβαζαν για παράδειγμα τέτοια ταινία ασφαλείας στο κουτί και αμα εσει ανοιγες το κουτι για να βάλεις μια κάρτα τοτε η εγγυηση έπαυε να ισχύει
Μαλλον παιδες το 2ο θα χτυπησω γιατι θα εκνευριστω αν μου πουνε οτι ακυρωνεται η εγυηση αν βαλω μονος μου αλλη καρτα αν και βεβαια θα το ρωτησω...

Απο eshop προσφατα αγορασε μια ξαδερφη μου ενα PC του οποιου τα parts

ειχα επιλεξει με βοηθεια μελων του PCT.

Ζητησαμε η συναρμολογηση να γινει απο αυτους.... οταν με το καλο

ηρθε το pc το πρωτο πραγμα που πηγα να κανω ειναι να ανοιξω το case

κοιταζω πισω και ειχε την διαβολεμενη ταινια ασφαλειας του eshop... :087:

Οποτε ειτε διαλεξεις εσυ τα parts του pc ειτε παρεις ενα ετοιμο

θα εχει ταινια ασφαλειας οποτε μονο αν το συναρμολογησεις εσυ :115:

οχι δε θα το πειράξω το pc

να σας πω την αλήθεια δε με ενδιαφέρει να πετάει

βαρύ παιχνίδι δε θα παίξω ποτέ τα βαριέμαι Kai dota παίζω γιατι παίζουμε χρόνια φίλοι αρκετοί μαζί..

πιστεύω θα με καλύψει και για το download Μου και για το WA3 μου:)

Αφού δε θα το πειράξεις εγώ προτείνω να πάρεις AMD CPU based. Δεν ασχολείσαι με βαριά προγράματα, δεν παίζεις βαριά παιχνίδια οπότε δε χρειάζεσαι intel. Με AMD θα έχεις καλύτερη απόκριση λόγω IMC. Άποψή μου αυτά.

Πάντως για τροφοδοτικό επιμένω να πάρεις κάτι ποιοτικό, αφού κινεί το σύστημα και το προστατεύει και θα σου μείνει για το μέλλον αν θελήσεις να αναβαθμιστείς.

οχι δε θα το πειράξω το pc

να σας πω την αλήθεια δε με ενδιαφέρει να πετάει

βαρύ παιχνίδι δε θα παίξω ποτέ τα βαριέμαι Kai dota παίζω γιατι παίζουμε χρόνια φίλοι αρκετοί μαζί..

πιστεύω θα με καλύψει και για το download Μου και για το WA3 μου:)

Τότε προσπάθησε να επενδύσεις στα λιγότερο αναλώσιμα μέρη του συστήματος (πχ Οθόνη), σε 1 μεγαλύτερο δίσκο (πχ 500gb) και κόψε το budget του επεξεργαστή τσάμπα πάει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.