kosmasgr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις χτες έβαλα στην μητρική τον Ε8400. Η μητρική έχει το version 14. Πρώτο πρόβλημα είναι ότι δεν μου δείχνει σωστή θερμοκρασία η μητρική. Μου δείχνει 127 βαθμούς cpu. Tο core temp πιστεύω μου δείχνει σωστά : Core 1 - 37βαθμοί και Core 2 - 34 βαθμοί. Και δεύτερο πρόβλημα από χτες μέχρι σήμερα ο υπολογιστής κόλησε 3 φορές και μπορούσα μόνο να κάνω restart απο το κουμπί :022: Καμιά ιδέα ? Υποθέτω πως είναι Bug της μητρικής γιατί έχω ακούσει από πολλούς να έχουν διάφορα προβληματάκια με τους καινούριους επεξεργαστές πάνω στην Abit ip35 pro :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SokoNik Φεβρουάριος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Bios update εκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon1442169120 Φεβρουάριος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Η θερμοκρασία είναι ούτως ή άλλως λανθασμένη. Κάποιος που τα γνωρίζει καλά πρέπει να μας διαφωτίσει, πάντως είναι λάθος. Κι εμένα μου λέει 37 σε full load αλλά:α) η ψύκτρα είναι κρύα στην αφήβ) ο Prescott ήταν πιό κρύος (;!)Τώρα για τα κολλήματα, μήπως πρέπει να ελέγξεις αναλυτικά τις ρυθμίσεις στο bios; Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.ghost1442169174 Φεβρουάριος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 για την θερμοκρασια εχει βγει και στα νεα εδω οτι ο 8χχχ παιζει να εχει προβλημα με τον τροπο που βλεπει την θερμοκρασια anyways θα βγει update και ολα καλα!!Η abit αυτη που εχεις ειναι σουπερ.Μηπως δεν τον κολλησες καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Φεβρουάριος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Στην σελίδα της Abit φαίνεται να μην υποστηρίζει η συγκεκριμένη μητρική τον 8400... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 10, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Στην σελίδα της Abit φαίνεται να μην υποστηρίζει η συγκεκριμένη μητρική τον 8400...Μάλλον δέν έχουν ενημερώσει τη σελίδα με το cpu support.Γιατί έχουν κάνει ήδη update cpu microcode.BIOS ID:12 Update CPU micro code. Support Wolfdale & Yolkfield CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmasgr Φεβρουάριος 10, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Μερικοί έχουν βάλει την έκδοση 16beta4 και δεν παρουσιάζει προβλήματα. Λογικά σε λίγο θα βγάλει και την επίσημη η abit Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 10, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 ΒIOS 16.B09 (Προσοχή μπαίνει από DOS,από Win -->BSOD + Corrupt) 8400 works fine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmasgr Φεβρουάριος 10, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Floppy δεν έχω αλλά άκουσα ότι και με cd εκκίνησης αμα φτιάξω με το nero γίνεται. Αλλά πρέπει να κάνω το αρχείο σε .ima Καμοιά ιδεά φίλος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 10, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Με usb stick ... θα μπορούσες να δοκιμάσεις.Αλλιώς κάνε υπομονή να βγεί το official bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmasgr Φεβρουάριος 10, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Απο dos ? δεν νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 10, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Απο dos ? δεν νομίζωΓιατί ?Μιά χαρά γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Φεβρουάριος 10, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 κάνα link για την όλη διαδικασία πως γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmasgr Φεβρουάριος 10, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Εντάξει έβαλα το αρχείο σε εξωτερικό σκληρό usb. Τώρα πως θα επιλέξω στα Bios Να τρέξει το αρχείο από τον εξωτερικό σκληρό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon1442169120 Φεβρουάριος 10, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Στο boot sequence θα επιλέξεις πρώτο το usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmasgr Φεβρουάριος 10, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Λοιπόν η λύση είναι η εξής. Σας δίνω με την βοήθεια του πάνου και το αρχείο έτοιμο σε iso http://rapidshare.com/files/90702122/Image.iso λοιπών τηγανίζετε αυτό το image σε ένα cd κάνετε boot από αυτό και μόλις φτάσει σε promt ( να σας ζητάει να του γράψετε κάτι ) τότε γράφετε "AWDFLASH BIOS.BIN" ενωείτε χωρίς τα " " περιμένετε μέχρι να τελειώσει, όταν τελειώσει κλείνετε το pc κάνετε cleas Cmos και μπαίνετε bios και ρυθμίζετε τα πάντα πάλι από την αρχή μην επαναφέρετε προηγούμενες ρυθμίσεις που έχετε σώσει γιατί άλλαξαν οι dividers για τις μνήμες και δεν θα παίξει έτσι Πολύ καλή θερμοκρασία με Thermalright Extreme 120 και θερμοαγώγιμη πάστα σε υγρό μεταλλο . Επίσης η μητρική με το νέο bios υποστηρίζει μνήμες στα 1066Mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.