Jump to content

3500+ ή 3800+

SirGeorge

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση σε 939 και κοιτούσα τις τιμές σε διάφορα Online shops. Η ερώτησή μου είναι εξής: Αξίζει ο 3800+ τα 380 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ που είναι ακριβότερος από τον 3500+ ????? Είναι ένα ερώτημα που πιστεύω ότι αξίζει να διερευνηθεί.

’λλωστε από όλη τη σειρά Α64 μόνο ο 3500+ είναι προσιτός, όλοι οι άλλοι έχουν αστρονομικές τιμές

Φίλε μου, εξαρτάται πώς σκέφτεται ο καθένας. Αν είσαι νοήμων άνθρωπος και βγάζεις με κάποιο κόπο τα χρήματά σου, φυσικά και ΔΕΝ τα αξίζει. Η διαφορά τους είναι 200MHz τα οποία σχετικά εύκολα τα "μπαλώνεις" με τον 3500+. Αν πάλι είσαι επιδηξίας, πάρε τον FX-55. Ή πάρε τον 4000+ που έχει μία ουσιαστική διαφορά! Έχει 1MB cache.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

ΥΓ: Εγώ πάντως θα πάρω το μικρότερο μοντέλο (3000+)

3500+

o 3800+ συμφωνώ ότι είναι το CPU με την πιο απαράδεκτη τιμή που έχει η AMD αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να την ρίξει.

αν έχεις και θες να τα δώσεις, πάρε τον 3500+, και αυτά που "περισσεύουν", δώστα για καλύτερες μνήμες, κάρτα γραφικών, psu, κουτί.... όπου γουστάρεις...

αλλιώς, για ουσιαστική διαφορά πήγαινε για 4000+ ή FX...

τσέπη σου είναι ότι θέλεις κάνεις...

Ακόμη όμως και ο 4000+, πόσο πιο γρήγορος είναι από τον 3500+ ??? πάνω από 10% δε νομίζω

10% είναι πολύ, αλλά ο 4000+ αξίζει περισσότερο από τον 3800+ λόγο διπλάσια cache (αν και προσοχή έχουν κυκλοφορήσει και με 512 cache.) αλλά και πάλι αν δεν έχεις ιδιαίτερα σχέδια για το CPU δεν αξίζει τόσο.

Ε ΝΑΙ, αυτό λέμε είναι πολλά τα λεφτά για την διαφορά σε απόδοση, η οποία όμως και "αντιμετωπίζεται" με overclocking, και οι 3500+ win. σε γενικές γραμμές τα πάνε πολύ καλά...

Πάρε 3500+... παραπάνω δεν συμφέρει...

Εκτος και αν πας για FX55 οποτε εκει είναι αλλη ιστορια...

Μεγαλε παρε 3500+ που εχω και εγω.

σήμερα ότι είναι παραπάνω δεν έχει μεγάλη διαφορά και φθηνός και σχεδόν ίδιος

3,500+ και οτι μενει σε μια καλη καρτα γραφικων.Εγω παντως αυτο εκανα γιατι δεν μπορουσα να αντεξω τον fx που ειχα λιγουρευτει.Παντως δικα σου λεφτα εεσυ αποφασιζεις!!

Αρχική απάντηση από aris [16-02-2005 22:37]

3,500+ και οτι μενει σε μια καλη καρτα γραφικων.Εγω παντως αυτο εκανα γιατι δεν μπορουσα να αντεξω τον fx που ειχα λιγουρευτει.Παντως δικα σου λεφτα εεσυ αποφασιζεις!!

σωστός ο aris

Δεδομένης της δυσκολίας εύρεσης του 3500+ Winchester στην Ελλάδα και της πτώσης της τιμής του 3800+ σε 390 Ευρώ (από κάτι αστρονομικά 650άρια που έχουν μείνει ακόμη μάλιστα σε ορισμένα shops).....αξίζουν τα πανω-κάτω 100 ευρώ διαφορά των επεξεργαστών?

Υπάρχει πάντα και η δυνατότητα Overclocking του 3800+ που θα κάνει τη μικρή διαφορά τους ακόμη μεγαλύτερη.....

Ακούω γνώμες.........

Γιατι δε σκεφτεσαι να βαλεις 3200+ που εχει μικρη διαφορα απο τον 3500+ σε επιδοσεις αλλα μεγαλη διαφορα στη τιμη και τα λεφτα να τα ριξεις καπου αλλου (πχ μνημη, καρτα γραφικων)

για 3800+ δε το προτεινω σε καμια περιπτωση (εκτος αν εσυ η ο μπαμπας εχετε τιποτα τανκερ να σουλατσαρουν το αιγαιο :Ρ)

3500+...Δεν υπαρχει λογος 100 παρπανω για 200 mhz...αν στεκεσαι ομως στις λεπτομεριες χτυπα τον...

Ήταν να χτυπήσω τον 3800+.......

Αλλά με όλα αυτά που μου λέτε μάλλον δεν αξίζει.....:confused:

Anyway....

Έχω άλλες 10 μέρες να το σκεφτώ.....αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα χτυπήσω τον 3500+....

Ευχαριστώ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.