Tresure Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 ΚαλημέραΛοιπόν παίδες, φυσικά δεν περιμένω απο όλους να ξέρετε απο bat commands. Για όσους ξέρουν, προσπαθώ να τρέξω διάφορα games επιλέγοντας τα μέσα από την εντολή CHOICE των bat files. Πάρτε ένα παράδειγμα@echo offECHO Select game.CHOICE /c:123if errorlevel 1 goto :warcraftif errorlevel 2 goto :csif errorlevel 3 goto :l2:defaultCALL warcraft.bat:2ndkeyCALL cs.bat:3rdkeyCALL cs.batΤο πρόβλημα είναι οτι οι συγκεκριμένες εντολές αντι να μου ανοιγουν όποιο απο τα παιχνίδια θέλω εγώ, μου ανοίγουν και τα 3 παιχνιδια μαζί, είτε μου ανοίγουν 2 παιχνίδια μαζί πράγμα που δεν θέλω. Θέλω να πατώ το καθρισμένο κουμπί και να φορτώνει το game που πρέπει να φορτώνει. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Φεβρουάριος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 · Hidden Hidden Για παράδειγμα μετα απο μια κλήση:2ndkeyCALL cs.batθα πρέπει να βάλεις κατι σαν exit , αλλιώς δεν βγαίνει απο το bat file και μετα προχωρά και καλά ολα τα υπολοιπα δοκιμασε @echo offECHO Select game.CHOICE /c:123if errorlevel 1 goto :warcraftif errorlevel 2 goto :csif errorlevel 3 goto :l2:defaultCALL warcraft.batexit:2ndkeyCALL cs.batexit:3rdkeyCALL cs.batexitΗ αλλιώς @echo offECHO Select game.CHOICE /c:123if errorlevel 1 goto :warcraftif errorlevel 2 goto :csif errorlevel 3 goto :l2:defaultCALL warcraft.batgoto End:2ndkeyCALL cs.batgoto End:3rdkeyCALL cs.batgoto End:EndΕδώ πχ http://home.att.net/~gobruen/progs/dos_batch/dos_batch.htmlεχει@ECHO OFFECHO 1 - StarsECHO 2 - Dollar SignsECHO 3 - CrossesCHOICE /C:123IF errorlevel 3 goto CRSIF errorlevel 2 goto DLRIF errorlevel 1 goto STR:STRECHO *******************ECHO.PAUSECLSEXIT: DLRECHO $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ECHO.PAUSECLSEXIT:CRSECHO +++++++++++++++++++++ECHO.PAUSECLSEXITεχει EXIT για να βγει απο το bat file και να μην συνεχισει να εκτελει τις επόμενες εντολες...Δοκιμασε και πες μας Link to comment
MUL Φεβρουάριος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Επειδη η choice δεν αναγνωρίζεται απο τα XP δες αυτο που εφτιαξα εγώ τώρα και δουλέυει@ECHO offcls:startECHO.ECHO 1. Play hl2ECHO 2. Play 3D Live PoolECHO 3. Open the Taskmanagerset choice=set /p choice=Type a number:if not '%choice%'=='' set choice=%choice:~0,1%if '%choice%'=='1' goto game_oneif '%choice%'=='2' goto game_twoif '%choice%'=='3' goto game_threeECHO "%choice%" is not valid please try againECHO.goto start:game_onecall "C:\Program Files\Counter-Strike Source\hl2.exe"goto end:game_twocall "C:\Program Files\3D Live Pool\3D Live Pool.exe"goto end:game_threecall "C:\WINDOWS\system32\taskmgr.exe"goto end:endpauseφυσικά μπορεις να κάνεις και αλλα πράγματα , μπορεις να βάλεις και goto start μετα απο καθε παιχνίδι ωστε να ξανα διαλέγεις , μπορεις να βάλεις επιλογή exit οποτε οταν πατας 5 να κλεινει...Λοιπον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tresure Φεβρουάριος 9, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Σε ευχαριστώ mul δούλεψε:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 11, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Οκ ευχαριστουμε τον φιλο MUL για την βοηθειά του. Το θέμα λύθηκε και κλειδώνει ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.