fsbmaniac Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Γεια χαρα θελω να παρω ενα ποιοτικο συστημα απο μικρα ηχεια.Εχω βρει αυτα αλλα στο σαιτ της εταιριας δεν μοιαζουν να ειναι τοσο ιδια.Βασικα βλεπω κατι χιλιοστα διαφορα αλλα και τα aluminium να εχουν SNR >70 και τα white >80db.Ειναι δυνατον αυτο ? Κανα σαιτ με καμια δοκιμη υπαρχει δεν μπορω να βρω τιποτα. Καποιος να με βοηθησει ρε παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Φεβρουάριος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 εμενα πιο πολυ μου αρεσουν τα aluminium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Φεβρουάριος 8, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 xaxax εμενα τα ασπρα...! Τα ακουσα απο κοντα και ειναι καμια σχεση με τα αλλα .Αλλα εχωντας την εμπειρια απο dx-4 studiophile ισως να θελω και κατι καλυτερο οποτε μαλλων πρεπει να χωσω 200ευρω... για 2καναλο συστημα ποιοτικο. Θα δω δεν θελω να γινω πολυ υπερβολικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Φεβρουάριος 8, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 εγω για τα JBL duet aluminium εχω ακουσει οτι ειναι μαι χαρα,και οτι δεν τν καταλαβαινεις τν διαφορα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanto Φεβρουάριος 9, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Μπορει να κοστιζουν 200 ευρω αλλα ειναι πραγματικα ηχεια,ROISTER IQ.http://www.shop21.gr/product/product.computers.asp?pfid=26728&prid=27366 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Φεβρουάριος 18, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 Αν τελικα αγορασες καποα πες, καθως ψηνομαι για τα aluminum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.