Jump to content

MOM ???

aTEOfovos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα!!

Μετα απο ενα καλο format στο pc μου εβαλα τους drivers της ati αλλα μαλλον αυτο επηρεασε κατι στην εκκινηση των windows και μου βγαινει το παρακατω μηνυμα....μηπως ξερετε τι ειναι ρε παιδες αυτο ?

Ευχαριστω!

post-4381-1442174934,1259_thumb.jpg

Του CCC είναι μάλλον που θέλει .Net framework 2.0 για να δουλέψει.

Ξερεις απο που το κατεβαζω ?? Αν εχεις καποιο link να μου στειλεις :)

Καλύτερα να περάσεις τους οδηγούς της κάρτας από το cd(μαζ.ι με το ccc) και μετά κατέβασε τον τελευταίο driver ....

Τιποτα....εβαλα ξανα τους παλιους drivers εβαλα το .net framework 2 . Παλι μου βγαζει το μηνυμα στην αρχη...καμια αλλη λυση εχουμε ? :(

Κατέβασε του τελευταιους οδηγούς από την ΑΤΙ. Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα μετά το φορμάτ μέσα στο ΣΚ και μόλις έβαλα τους τελευταίους μαζί με ένα καλό update δεν το εμφάνιζε πλέον.

Eγκατάσταση NET framework 1 μετά MS update για να μπούν όλα τα security updates και οι νεότερες versions net framework, κατέβασμα τελευταίων οδηγών της Ati και εγκατάσταση τους.

Με αυτή την σειρά... Hopefully θα δουλέψει έτσι!

Αχ ρε αθάνατες ATi! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.