kar4fl3x Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 Για σας ρε πεδια..μολις αγορασα ενα καινουργιο υπολογιστη, εγκατεστησα τα windows μια χαρα αλλα δεν μου πεζει κανενα ηχω..εγκαταστησα και τα drivers της καρτας αλλα τπτ, καμια βοηθεια? μου λεει οτι καπιο προβλημα υπαρχει με "sound device"..ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Φεβρουάριος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 η mobo δεν ειχε ενα cdaki μεσα με drivers και τετοια?εκεινους εγκατέστησε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigeris Φεβρουάριος 7, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Πες μας λιγο και την συνθεση του PC σου.Καποιοι drivers τις realtec ειχανε πρόβλημα με το High Definition Audioκαι αφου έτρεχες το setup μετα έτρεχες και ενα fix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Φεβρουάριος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Μηπως σου εχουνε βγάλει τις εξόδους ήχου από μπροστά? Αν εχει βύσμα ήχου απο μπροστά στο κουτί σου βάλε ακουστικά για δοκιμή και πές μαςEDIT: Αλλα αφού έχεις και ένδειξη γράψε άκυρο....Κανε update και μπορεί να λυθεί το πρόβλημα..θα κατεβάσουν τα win στο σωστό driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
kar4fl3x Φεβρουάριος 7, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 οταν κανω test απο το demo που μου δινει η realtec ακουω ενα ηχω αλλα γιατι να μου λεει πως τα drivers δεν ειναι εγκαταστημενα δεν καταλαμβενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kar4fl3x Φεβρουάριος 7, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 ενταξει παιδια, ελισα το προβλημα!!!thanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 11, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Οκ το θέμα κλειδώνει . Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.