simboy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 Ρε παιδιά κάτι περίεργο έγινε και δεν κατάλαβα πωςΞαφνικά ΚΑΝΕΝΑ pc δεν αναγνωρίζει τον σκληρό τον εξωτερικό Seagate Δηλαδή δεν εμφανίζει το εικονίδιό του και όταν κάνω διπλό κλικ πάνω του δεν ανοίγει αλλά με ρωτάει με τι πρόγραμμα θέλω να ανοίξειΜόνο με explore δεξί κλικ μπορώ να μπω στο σκληρό Συγκεκριμένα μου βγαίνει μήνυμα ότι δεν μπορεί να βρει αυτό το αρχείο "RavMonE.exe" για να το ανοίξειΤι να κάνω ? Ευχαριστώ
maddoctor Φεβρουάριος 7, 2008 #2 Φεβρουάριος 7, 2008 RavMonE is actually a backdoor.trojan found on the Internet that possess certain dangerous risks involved. It can actually download spyware/adware in the background, and slows down your computer to an amazing rate which you will find unbelieveable.http://stylez.wordpress.com/2006/10/09/a-guide-to-removing-ravmoneexe/
simboy Φεβρουάριος 7, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 7, 2008 http://stylez.wordpress.com/2006/10/09/a-guide-to-removing-ravmoneexe/Ωχ πανικοβλήθηκα λίγο τώρα Τι κάνω ? πείτε μου ..........Μα είναι εντελώς κουφό Μόλις βάζω το σκληρό και ανοίγει το παράθυρο εκείνο που επιλέγεις τι θες να κάνει ( Play open κτλπ ) εμφανιζει και ένα RUN programme Το πατάω και λέει αυτό για το RAVMON Το ενοχλεί δηλαδή που δεν το βρίσκειΤι κάνω ? Πάω να δω τι λέει το ξένο site που με παρέπεμψεςΕυχαριστώ πολύ (Δηλαδή κόλησε τώρα και ο άλλος υπολογιστής που έβαλα το σκληρό και δεν τον βλέπει ? )simboy added 3 Minutes and 23 Seconds later...Για να μου λέει ότι δεν το βρίσκει όμως σημαίνει ότι δεν υπάρχει πια το τρότζαν αυτό ? Ναι αλλά όσο υπήρχε το τρότζαν έβλεπε και τον σκληρό ? Τι στο καλό ..... ?
samplist Φεβρουάριος 7, 2008 #4 Φεβρουάριος 7, 2008 Καταρχήν βάλε να φαίνονται κρυφά αρχεία και φάκελοι και προστατευμένα αρχεία λειτουργικού συστήματος. Κλείσε τη διεργασία. Πήγαινε ο υπολογιστής μου (διπλο κλικ) βρες το δίσκο και κάνε ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ (το τονίζω) εξερεύνηση. Ψάξε για κάποιο αρχείο στο root του δίσκου με όνομα autorun.inf κάνε επεξεργασία αυτό το αρχείο να δεις οτι αυτό σου κάνει τη ζημια, σβήσε μέσα απο το δίσκο αυτά που λέει το autorun.inf.
simboy Φεβρουάριος 8, 2008 Author #5 Φεβρουάριος 8, 2008 Καταρχήν βάλε να φαίνονται κρυφά αρχεία και φάκελοι και προστατευμένα αρχεία λειτουργικού συστήματος. Κλείσε τη διεργασία. Πήγαινε ο υπολογιστής μου (διπλο κλικ) βρες το δίσκο και κάνε ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ (το τονίζω) εξερεύνηση. Ψάξε για κάποιο αρχείο στο root του δίσκου με όνομα autorun.inf κάνε επεξεργασία αυτό το αρχείο να δεις οτι αυτό σου κάνει τη ζημια, σβήσε μέσα απο το δίσκο αυτά που λέει το autorun.inf.Ευχαριστώ πολύΒρήκα αυτό και το έσβυσα msvcr71.dllΟ σκληρός ανοίγει και πάλι μεν με διπλό κλικ αλλά δεν έχει πια το εικονίδιο που είχε αλλά οκ , αυτό δεν με ενοχλεί
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.