Jump to content

RavMonE.exe και σκληρός δίσκος

simboy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά κάτι περίεργο έγινε και δεν κατάλαβα πως

Ξαφνικά ΚΑΝΕΝΑ pc δεν αναγνωρίζει τον σκληρό τον εξωτερικό Seagate

Δηλαδή δεν εμφανίζει το εικονίδιό του και όταν κάνω διπλό κλικ πάνω του δεν ανοίγει αλλά με ρωτάει με τι πρόγραμμα θέλω να ανοίξει

Μόνο με explore δεξί κλικ μπορώ να μπω στο σκληρό

Συγκεκριμένα μου βγαίνει μήνυμα ότι δεν μπορεί να βρει αυτό το αρχείο "RavMonE.exe" για να το ανοίξει

Τι να κάνω ?

Ευχαριστώ

Ωχ πανικοβλήθηκα λίγο τώρα

Τι κάνω ? πείτε μου ..........

Μα είναι εντελώς κουφό

Μόλις βάζω το σκληρό και ανοίγει το παράθυρο εκείνο που επιλέγεις τι θες να κάνει ( Play open κτλπ ) εμφανιζει και ένα RUN programme

Το πατάω και λέει αυτό για το RAVMON

Το ενοχλεί δηλαδή που δεν το βρίσκει

Τι κάνω ?

Πάω να δω τι λέει το ξένο site που με παρέπεμψες

Ευχαριστώ πολύ

(Δηλαδή κόλησε τώρα και ο άλλος υπολογιστής που έβαλα το σκληρό και δεν τον βλέπει ? )

simboy added 3 Minutes and 23 Seconds later...

Για να μου λέει ότι δεν το βρίσκει όμως σημαίνει ότι δεν υπάρχει πια το τρότζαν αυτό ?

Ναι αλλά όσο υπήρχε το τρότζαν έβλεπε και τον σκληρό ?

Τι στο καλό ..... ?

Καταρχήν βάλε να φαίνονται κρυφά αρχεία και φάκελοι και προστατευμένα αρχεία λειτουργικού συστήματος. Κλείσε τη διεργασία. Πήγαινε ο υπολογιστής μου (διπλο κλικ) βρες το δίσκο και κάνε ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ (το τονίζω) εξερεύνηση. Ψάξε για κάποιο αρχείο στο root του δίσκου με όνομα autorun.inf κάνε επεξεργασία αυτό το αρχείο να δεις οτι αυτό σου κάνει τη ζημια, σβήσε μέσα απο το δίσκο αυτά που λέει το autorun.inf.

Καταρχήν βάλε να φαίνονται κρυφά αρχεία και φάκελοι και προστατευμένα αρχεία λειτουργικού συστήματος. Κλείσε τη διεργασία. Πήγαινε ο υπολογιστής μου (διπλο κλικ) βρες το δίσκο και κάνε ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ (το τονίζω) εξερεύνηση. Ψάξε για κάποιο αρχείο στο root του δίσκου με όνομα autorun.inf κάνε επεξεργασία αυτό το αρχείο να δεις οτι αυτό σου κάνει τη ζημια, σβήσε μέσα απο το δίσκο αυτά που λέει το autorun.inf.

Ευχαριστώ πολύ

Βρήκα αυτό και το έσβυσα msvcr71.dll

Ο σκληρός ανοίγει και πάλι μεν με διπλό κλικ αλλά δεν έχει πια το εικονίδιο που είχε αλλά οκ , αυτό δεν με ενοχλεί

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.