Jump to content

Θέλω να συνδέσω 4 αντιγραφικα DVD

mgi2003

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
:help: Γεια σας Θα ήθελα να μαθω πως γίνετε να συνδέσω 4 αντιγραφικα dvd μαζι και να μπορω να γράψω και στα 4 ταυτοχρονα. Επίσης με ποιο προγραμμα μπορω να αντιγραψω και στα 4 μαζι ?

με το nero το εχω κανει με cdrs. Απλα πατας στο use multiple recorders. Μάλλιστα εμενα δεν ηταν και ιδια, το ενα ειναι DVDRW και το αλλο CDR.

Πρέπει βεβαια να εχεις καναλια να τα συνεδσεις οποτε θες μητρικη με serial ata, δισκους μονο SATA ωστε να σου μεινουν ολα τα Pata ελευθερα. Δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις προβλημα με 2 DVDR στο ιδιο καναλι να χρησιμοποιούνται ταυτοχρονα. Μαλλον δε θα εχεις αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια

Local Pirate:D :D

ΥΓ:Πλακα κανω μην παρεξηγηθεις...Μπορεις να το κανει με το Nero αν θυμαμαι καλα, οπως σου προτεινε και ο morpheus!

κανενα προβλημα απλα δεν ηξερα......

γινετε με IDE, SCSI, SATA συνδεσμολογια ?

με ολες ?

και με το nero με ποια version ?

Οσο θυμαμαι το nero εχει αυτην την επιλογη. Sata ή SCSI DVDR δεν εχω δει να υπαρχουν. Με ide μπορεις να το κανεις απλα για να εχεις ελευθερες 4 θεσεις πρεπει να εχεις τους δισκους στον SATA της μητρικης η να παρεις επιπλεον controller

Αρχική απάντηση από morpheus

Οσο θυμαμαι το nero εχει αυτην την επιλογη. Sata ή SCSI DVDR δεν εχω δει να υπαρχουν. Με ide μπορεις να το κανεις απλα για να εχεις ελευθερες 4 θεσεις πρεπει να εχεις τους δισκους στον SATA της μητρικης η να παρεις επιπλεον controller

sata αντιγραφικα υπαρχουν μονο απο plextor νομιζω αλλα υπαρχουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.