gijo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2008 παιδια προβλημα εχω ενα pc το οποιο οποιοδιποτε εικονιδιο και νβα πατησω μου βγαζει ενα παραθυρακι dos και μου λεει οτι ι διεργασια απετυχε c:/ windows/system32/rundll32.exeH ntvdm cpu αντιμετωπισε μια οδηγια που δεν ειναι εγκηρη cs:0df9 ip:0105 op:fe ff 90 90 90 καντε κλικ στο κλησημο για να τερματησετε την εφαρμογη.τι ειναι αυτο και πωσ διορφονετε?το pc φοραει χρ home edition ενημερομεναstr8salonika added 28 Minutes and 36 Seconds later...κατι ακομα στα αρχια autostart υπαρχει ενα που λεει kernel fault check.τι ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Φεβρουάριος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 format και καθάρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Φεβρουάριος 6, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 δεν υπαρχει αλη σωτηρια?τι ειναι αυτο?ειναι pc στην δουλεια και εχει προγραματα και αρχια που δεν βρησκοντε αυκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 6, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Ένα format θα σου λύσει τα χέρια,αλλά το θέμα είναι από πού προήλθε!Καλό θα ήταν να τσεκάρεις το μηχάνημα και κυρίως μνήμη-δίσκο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Φεβρουάριος 6, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 βαλε τον σκληρο δισκο σε ενα αλλο μηχανημα παρε τα αρχεια που θες και μετα ριξε φορματ. Η δυναμη του backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Φεβρουάριος 6, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 τσεκαρα με κασπερκη και νοντ ενημερομενα και τα δυο ενα καθε φορα να τρεχεικαι με το avg για antispyger kai me to spyboot αλλα τον βγαζει καθαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Φεβρουάριος 6, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Βαλε το αυθεντικό cd και κανε repair ..φυσικά αυτο εχει και το ανάλογο ρίσκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 6, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Οκ το φορματ δεν είναι η πρώτη μας λυση αλλα η τελευταια. Το πρώτο πράγμα ειναι να κάνεις System restore σε προηγούμενη ημερομηνία.Αν αυτό δεν είναι δυνατό δοκίμασε να μπείς είτε σε safe mode είτε να μπεις με άλλο χρήστη στο pc να δεις αν κάνει το ίδιο. Υπάρεχει περίπτωση να έχει φάει corruption το profil του χρήστη και να στο κάνει. Αν ναι πες μας να σου πω τι θα κάνεις.Αν δεν είναι τίποτα απο αυτα τότε το cd των ΧΡ και κανε επιδιώρθωση του λειτουργικου. δεν υπάρχειπερίπτωση να χάσεις κάποια αρχεία γιατί η επανεγκατάσταση απλά ξαναπερνάει αρχεία του λειτουργικού οπότε αν κάποιο έχει χαθεί ή αλοιωθεί θα επανέλθει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Φεβρουάριος 7, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 ευχαρηστω παρα πολυ παιδια για τισ απαντησεισ σαστελικα θα σασ ενημερωσω το απογευμα για το τι καναμε τελικαδεν μου δεχετε να μπω σε αλλο χρηστη απο safe mode κανει παλι το ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.