Jump to content

Επιλογη RAM

pnsdls

Recommended Posts

παιδιά πείτε μια γνώμη για ποια ram να πάρο από τις παρακάτω αν έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο ακούω...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554116

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554007

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554894

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554880

η και αυτή αν και εξαντλυμενη είναι 4gb ομως

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554811

α ξεχασα

q6600 σε striker extreme

όποια θες πάρε από αυτούς μην την πάρεις...

πολύ καλές είναι αυτές...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1035894

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1026399 με το Ν στο barcode...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=924253

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=880663 αυτές αν τις πετύχεις με το Ν στο Barcode να ξέρεις ότι έχουν micron chips...

πόσο μπορείς να τις ανεβάσεις και με τι ρεύμα δεν ξέρω αλλά λογικά τα 1000 με τεσσάρια θα τα έχεις...

Να σου πω ρε dark22 (θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου), με όλα αυτά που λέτε κατα καιρούς για το eshop, τι θα λέτε αν φάει μύνηση το pc-technology για δυσφήμιση;

Εγώ λέω.. αφήστε τον άνθρωπο να ψωνίσει από όπου θέλει, από οπου βρει καλύτερη τιμή ή από εκεί που θα βρει ακριβώς το προϊόν που θέλει, γιατί στην τελική κανένα κατάστημα δεν έχει "καθαρή" την φωλιά του..

Σε forum βρίσκόμαστε δεν μιλάμε σε καφετέρια με τον κολλητό μας. Παρακολουθούν κι άλλοι ξέρεις...

Εντάξει κι εγώ έχω γράψει διάφορα περιστατικά που μου έχουν τύχει με τα καταστήματα, αλλά νομίζω ότι έχει "αγιοποιηθεί" πολύ το Πλαίσιο έναντι των άλλων καταστημάτων.

Επί του θέματος.. εγώ προτείνω τις Crucial Balistixx.

Να σου πω ρε dark22 (θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου), με όλα αυτά που λέτε κατα καιρούς για το eshop, τι θα λέτε αν φάει μύνηση το pc-technology για δυσφήμιση;

Εγώ λέω.. αφήστε τον άνθρωπο να ψωνίσει από όπου θέλει, από οπου βρει καλύτερη τιμή ή από εκεί που θα βρει ακριβώς το προϊόν που θέλει, γιατί στην τελική κανένα κατάστημα δεν έχει "καθαρή" την φωλιά του..

Σε forum βρίσκόμαστε δεν μιλάμε σε καφετέρια με τον κολλητό μας. Παρακολουθούν κι άλλοι ξέρεις...

Εντάξει κι εγώ έχω γράψει διάφορα περιστατικά που μου έχουν τύχει με τα καταστήματα, αλλά νομίζω ότι έχει "αγιοποιηθεί" πολύ το Πλαίσιο έναντι των άλλων καταστημάτων.

Επί του θέματος.. εγώ προτείνω τις Crucial Balistixx

Νομιζω ενα τετοιο ποστ χρειαζοτανε με την εννοια του οτι δεν χρειαζεται να αγιοποιουμε ή να καταριομαστε κανεναν!Και ναι βλεπουν και αλλοι.

Οσο για την προταση μου φιλε απο αυτα που εχεις λινκ λεω πρωτη επιλογη crucial!!Φτηνες και καλες!!! Δεν ξερω και τι γουστο εχεις επισης OCZ DDR2 2GB (2X1GB) PC2-9200 REAPER HPC EDITION ειναι καλες αυτες βεβαια ανεβαινει και η τιμη.Τις δευτερες τις προτεινω καθαρα γιατι εχουν παραπανω BW!

Απο του dark22 Team Xtreme 2g me 100e και καλα κλοκια!

Αν έχεις τα λεφτά τις Ballistix. Οι Tracer μόνο τα λαμπάκια έχουν παραπάνω.

Δεύτερη επιλογή τις Transcend Axe-Ram 800+ αν έχουν το Ν.

Αλλιώς τις 1066.

Από εκεί και πέρα τα ίδια για τις άλλες D9GMH έχουν απλά οι Ballistix/Axe Ram έχουν καλύτερο binned.

Εγώ πάντως στη θέση σου αν φτάσεις τα 130 ευρώ θα έπαιρνα τις Muskin 2x2GB 800 @4-4-4-χ που ανεβαίνουν 540+@5-5-5-χ

μάλιστα οι mushkin που προτείνεις φυσάνε είδα και σε review

θα τα αντέξει όμως το striker με q6600 @ 3.6 (450 x 8)

η θα κλατάρει το nb (1.55 volt)γιατί είναι αλλιώς να έχεις δυο kit των 2 gb το φορτώνεις αρκετα τι μου προτεινεις φιλος

@Candyman

ας κάνουν ότι θέλουν τα στοιχεία μου στη διάθεση του pctech όποτε χρειαστούν...

δεν το κατάλαβα θα τους φοβόμαστε κιόλας??

Δεν φτάνει που έχουν κάνει τη ζωή μαρτύριο σε τόσο κόσμο...

@Sarevock

Αυτό που λες απλά δεν έχει να πει απολύτως τίποτα...

6000?? 15000 τους είχα κάνει τον πρώτο χρόνο που άνοιξαν για εμένα και φίλους...

τόσο ζώο ήμουν...

RMA έχεις κάνει από εκεί?? γιατί στη ζωή σου άμα δεν παντρέψεις, δεν χτίσεις και δεν κάνεις RMA apo e-shop δεν έχεις ζήσει...

τώρα τα παίρνει όλα το πλαίσιο και το multirama...

μάλιστα οι mushkin που προτείνεις φυσάνε είδα και σε review

θα τα αντέξει όμως το striker με q6600 @ 3.6 (450 x 8)

η θα κλατάρει το nb (1.55 volt)γιατί είναι αλλιώς να έχεις δυο kit των 2 gb το φορτώνεις αρκετα τι μου προτεινεις φιλος

Έχοντας δυο στικ ίδια τάση στο nb θέλεις.

Γιατι να μην παρει τις Trascend 1200 που εχουν σιγουρα Micron αυτες εχω τωρα μια χαρα πανε στα 600 5-5-5-12 με 2.15V.

Aσχετο αλλα εχω κανει RMA στο eshop και δεν ειχα κανενα προβλημα σε 2 μερες μου αλλαξανε τον 500αρι δισκο και ενα PSU.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553705

και σε ενα φιλο μου κανανε να αλλαξουνε το εξωτερικο dvd-rw, που δεν επαιζε σιντι περιπου 3 μηνες!!!

Ειναι πολυ χρονοβορο να δοκιμασεις εαν παιζει ενα external dvd-rw cd, συνδεεις περνεις ενα δισκακι και αυτο ηταν, η κοροιδια ηταν

1) Αρνηθηκαν οτι εχει εγγυηση ενω ειχαμε τα χαρτια(προσπαθησαν να μας βγαλουν τρελους)

2) Μας επιστρεψανε τη συσκευη χωρις να την κοιταξουν και μας ειπαν ειναι οκ (ηταν συσκευασμενη ετσι ακριβως οπως την ειχα πακεταρει)

3) Ο υπευθηνος μας ειπε οτι πιθανο να μην εξεταστηκε η συσκευη και οι τεχνικοι ξεσηκωθηκαν και φωναζαν την τεσταραμε 1000% και μαλιστα επι ωρες

4) Περναμε καθε βδομαδα τηλ και τους λεγαμε εαν εγινε αντικατασταση και μας λεγανε σας σταλθηκε sms αν οχι μην περνετε τηλ και αυτο απο το πρωτο τηλ

1) Αρνηθηκαν οτι εχει εγγυηση ενω ειχαμε τα χαρτια(προσπαθησαν να μας βγαλουν τρελους)

2) Μας επιστρεψανε τη συσκευη χωρις να την κοιταξουν και μας ειπαν ειναι οκ (ηταν συσκευασμενη ετσι ακριβως οπως την ειχα πακεταρει)

3) Ο υπευθηνος μας ειπε οτι πιθανο να μην εξεταστηκε η συσκευη και οι τεχνικοι ξεσηκωθηκαν και φωναζαν την τεσταραμε 1000% και μαλιστα επι ωρες

4) Περναμε καθε βδομαδα τηλ και τους λεγαμε εαν εγινε αντικατασταση και μας λεγανε σας σταλθηκε sms αν οχι μην περνετε τηλ και αυτο απο το πρωτο τηλ

Συγνώμη αλλά αυτά που λές ΔΕΝ γίνονται, είναι too much! Και καλά.. οκ, το 2 & 3 ας πούμε ότι έγιναν... Αλλά για το 1.. δεν το θεωρείς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ανώφελο να προσπαθούν να σε πείσουν ότι τα τιμολογία αγοράς που κρατούσες δεν ήταν δικά τους; Δηλάδή θες να μου πεις.. οτι σου είπαν "Κύριε δεν είναι δική μας η απόδειξη που κρατάτε και λέει.. e-shop, είναι του Πλαίσιου";

Κοίτα έχω κάνει κι εγώ αρκετά RMA στο eshop, αλλά αυτά που λές φαίνονται "κάπως".

Μου έχει συμβεί να βγάζουνε ελαττωματικό προϊόν ότι είναι εντάξει, αλλά ΔΕΝ μου έχει τύχει να μην αναγνωρίζουν την εγγύηση!

ΑΝ έγινε έτσι για πές μας και τα ονόματα των υπαλληλων που στα είπαν αυτά. Επώνυμα διότι το να αρνείται κανείς εγγύηση είναι πολύ χοντρό, εκτός αν η συσκευή καλυπτότανε από αντιπροσωπεία και όχι από το κατάστημα (όπως καλή ώρα τα Acer).

Και μόνο το γεγονός ότι πρέπει να περιμένεις για να σου αντικαταστήσουν το προϊόν καμιά βδομάδα (για επαρχία μιλάω, δε ξέρω Αθήνα) για μένα είναι αρκετό. Δε μπορείς να στηρίζεσαι σ' αυτούς όταν θέλεις άμεση διαθεσιμότητα. Έχω αλλάξει το dvd-rw στο πλ@1siο 2 φορές και με καλύτερο μοντέλο κάθε φορά την ίδια μέρα, το ίδιο και με δίσκους κλπ. Δε λέω ότι είμαι ευχαριστημένος με το κατάστημα, τους πωλητές κλπ γιατί αυτό διαφέρει απο κατάστημα σε κατάστημα, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τη γενική πολιτική του rma τους. Τέλος.

Μας λεγανε οτι δεν εχει εγγυηση 2 χρονια, μα τους λεμε εδω εχουμε αποδειξη και την εγγυηση του προιοντος και μα λενε ξερεις η εγγυηση δεν ειναι οσο λεει και εμεις δεν εγγυομαστε ολη την περιοδο, πχ για την lg μονο τον πρωτο χρονο και δεν μπορουμε να το δεχτουμε, μα εδω λεει 2 χρονια και μας λεει να το καινουριο στο site λεει ενα χρονο και οτι μπορει να εχει γινει τυπογραφικο λαθος και να παμε στην lg μηπως και μπορουνε αυτοι, περνουμε την lg μας λεει οτι εχει 2 χρονια και να το παραδωσουμε στο καταστημα ωστε να μας το δωσουνε και τελικα δεχτηκανε να το παρουν οταν και μια κυρια εδωσε ενα home cinema της lg και λεει αφου θα παει το αλλο να το στειλουμε ενω κανονικα δεν πρεπει αλλα θα σας κανουμε την χαρη. Ααα, κατι που ξεχασα οταν δεν το ελεγξαν και απλως μας το εδωσαν πισω προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι περναμε φτηνα δισκακια και να παρουμε Thats και αν τυχον δεν μας γραψει ενα απο τα 4 θα μας το αλλαξει την ιδια μερα, και παω την επομενη μερα και του λεω παρε 4 thats και τωρα αλλαξε το και μου λεει σε παρακαλω παρε τα δισκακια τι μας περασες και καλα τον προσβαλαμε.

Και κατα την γνωμη μου δεν επρεπε να γινει αντικατασταση προιοντος με αλλο μοντελο απο αυτο που πηραμε αλλα να μας κοψουνε πιστωτικο!!!

Μας λεγανε οτι δεν εχει εγγυηση 2 χρονια, μα τους λεμε εδω εχουμε αποδειξη και την εγγυηση του προιοντος και μα λενε ξερεις η εγγυηση δεν ειναι οσο λεει και εμεις δεν εγγυομαστε ολη την περιοδο, πχ για την lg μονο τον πρωτο χρονο και δεν μπορουμε να το δεχτουμε, μα εδω λεει 2 χρονια και μας λεει να το καινουριο στο site λεει ενα χρονο και οτι μπορει να εχει γινει τυπογραφικο λαθος και να παμε στην lg μηπως και μπορουνε αυτοι, περνουμε την lg μας λεει οτι εχει 2 χρονια και να το παραδωσουμε στο καταστημα ωστε να μας το δωσουνε και τελικα δεχτηκανε να το παρουν οταν και μια κυρια εδωσε ενα home cinema της lg και λεει αφου θα παει το αλλο να το στειλουμε ενω κανονικα δεν πρεπει αλλα θα σας κανουμε την χαρη. Ααα, κατι που ξεχασα οταν δεν το ελεγξαν και απλως μας το εδωσαν πισω προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι περναμε φτηνα δισκακια και να παρουμε Thats και αν τυχον δεν μας γραψει ενα απο τα 4 θα μας το αλλαξει την ιδια μερα, και παω την επομενη μερα και του λεω παρε 4 thats και τωρα αλλαξε το και μου λεει σε παρακαλω παρε τα δισκακια τι μας περασες και καλα τον προσβαλαμε.

Και κατα την γνωμη μου δεν επρεπε να γινει αντικατασταση προιοντος με αλλο μοντελο απο αυτο που πηραμε αλλα να μας κοψουνε πιστωτικο!!!

gsgrekos: Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία (ισχύει και στην ελλάδα, μην κοιτάς που εμείς ανήκουμε στην.. Αφρικανική ήπειρο) όλα τα ηλ. προϊόντα που πωλούνται στα κράτη-μέλη έχουν υποχρεωτικά εγγύηση 24 μηνών.

Κατά τα άλλα, επρέπε να τους κάνεις καταγγελία στο ΙΝΚΑ εφόσον αρνήθηκαν τα 2 χρόνια εγγύησης. ΌΤΙ και αν λένε, οι εγγυήσεις είναι υποχρεωτικά 2 χρόνια. ΟΥΤΕ ο κατασκευαστής του προϊόντος δεν μπορεί να δώσει λιγότερη. Αυτός είναι υποχρεωτικός κανονισμός για να μπορεί ένας κατασκευαστής να πωλήσει τα προϊόντα του στην Ε.Ε.

Πάντως θα πρότεινα άλλες φορές να κρατάς ονόματα από αυτούς που σου λένε ότι λένε, και να απαιτείς αυτά που σου λένε να στα δώσουν γραπτώς. Αν δεν το κάνουν έχεις δικαίωμα να φέρεις αστυνομία επιτόπου για μάρτυρα και να καταγράψει το συμβάν. Τραβηγμένο αλλά έτσι θέλουν όσοι καταπατάνε νόμιμα δικαιώματα του αγοράστή.

• 1 month later...
Κατά τα άλλα, επρέπε να τους κάνεις καταγγελία στο ΙΝΚΑ εφόσον αρνήθηκαν τα 2 χρόνια εγγύησης. ΌΤΙ και αν λένε, οι εγγυήσεις είναι υποχρεωτικά 2 χρόνια. ΟΥΤΕ ο κατασκευαστής του προϊόντος δεν μπορεί να δώσει λιγότερη. Αυτός είναι υποχρεωτικός κανονισμός για να μπορεί ένας κατασκευαστής να πωλήσει τα προϊόντα του στην Ε.Ε.

Συγγνώμη για το off-topic αλλά με ενδιαφέρει αυτό. Candy, έχεις κάποιο link που να λέει αναλυτικά τον κανονισμό; Εγώ για παράδειγμα δεν το ήξερα αυτό και πιστεύω πολλοί ακόμα. Θα με ενδιέφερε να το διαβάσω αναλυτικά για να ξέρω τι να απιτώ από εδώ και στο εξής(π.χ. μπορεί οι εκτυπωτές που έχουν βασικά μηχανικά μέρη να μην καλύπτονται από τον κανονισμό αυτόν).

Ευχαριστώ εκ των προταίρων!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.