Jump to content



προβλημα με C: drive


kar4fl3x

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας ρε πεδια..μια μικρη βοηθεια σασ παρακαλω..οταν κανω Double click για να ανιξω το c: δεν μου ανιγει και με ρωταει "open with" γιατι? καμια βοηθεια? ευχαριστω πολυ..

βάλε να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και τα προστατευμένα αρχεία του λειτουργικού συστήματος. Δες αν τρέχει διεργασία με το όνομα vdriver.exe, δες στο c:\ αν υπάρχουν κάποια αρχεία autorun.vbs exe bat κλπ.

Μιας και το θέμα δεν λύθηκε , τουλάχιστον όπως έπρεπε , κλειδώνει εδώ. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.