kar4fl3x Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2008 Για σας ρε πεδια..μια μικρη βοηθεια σασ παρακαλω..οταν κανω Double click για να ανιξω το c: δεν μου ανιγει και με ρωταει "open with" γιατι? καμια βοηθεια? ευχαριστω πολυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Φεβρουάριος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Eνω το δεξι-exlore σου ανοιγει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kar4fl3x Φεβρουάριος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 το ιδιο πραγμα μου βγαζει..μονο οταν κανω click πανω που γραφει folders μπορω να εχω access.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Φεβρουάριος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Ρίξε μια ματιά εδώ -> http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htmΛογικά κάτι πειράχτηκε. Εκεί θα βρεις αρκετά κόλπα για να το επαναφέρεις όπως πρέπει να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kar4fl3x Φεβρουάριος 5, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 οκ, παω να ριξω μια ματια, ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kar4fl3x Φεβρουάριος 6, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 μπα, καμια λυση ρε πεδια..καμια αλλη βοηθεια? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
samplist Φεβρουάριος 6, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 βάλε να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και τα προστατευμένα αρχεία του λειτουργικού συστήματος. Δες αν τρέχει διεργασία με το όνομα vdriver.exe, δες στο c:\ αν υπάρχουν κάποια αρχεία autorun.vbs exe bat κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samplist Φεβρουάριος 6, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 τελικά τι έγινε βρήκες κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kar4fl3x Φεβρουάριος 7, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 δεν σε προλαβα και το εκανα format ευχαριστω παντος, το εκτημω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 11, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Μιας και το θέμα δεν λύθηκε , τουλάχιστον όπως έπρεπε , κλειδώνει εδώ. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.