Jump to content

Προβλημα με laptop

el11442169237

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. θα ήθελα την βοήθεια σας καθώς το PC μου μάλλον τα έχει παίξει τον τελευταίο καιρό. Ξεκίνησε αρχικά βγάζοντας μια μπλε σελίδα λέγοντας Kernel Data error... πλέον έχει γίνει παρα πολύ αργός, κολλάει, βγάζει αρκετές φορες μια μαύρη σελίδα λέγοντας ότι υπάρχει πρόβλημα στο hardware και αλλα πολλά.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα ανασυγκρότηση, scan με το Norton, format (συγκεκριμένα την τελευταία φορα που επιχείρησα να κάνω τις 2 πρώτες φορες που ξεκίνησα να περνάω τα Windows μου έβγαλε ένα μήνυμα λέγοντας ότι χάθηκε η επαφή με τον σκληρό :022: ). Δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα.

θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει. Υποπτεύομαι ότι είναι ο σκληρός του που έχει πρόβλημα. :022:

Επομένως θα ήθελα να θέσω ένα ακόμη ερώτημα επάνω σε αυτό. Σε περίπτωση που είναι ο σκληρός δίσκος, αξίζει να τον αλλάξω? Ο HY μου είναι Sony Βάιο 4 ετών (που σημαίνει service στο Βέλγιο εκτος εγγύησης) καθώς και ότι σε περίπτωση που επιχειρήσω να τον αλλάξω μονη μου πρέπει να λύσω ολόκληρο τον HY (βρίσκεται κάτω από το "πληκτρολογιο" ο σκληρός)....

Ευχαριστώ πολύ:115:

Καλημερα και καλωσηρθες.

Πριν κανεις οποιαδηποτε ενεργεια, πρεπει να σιγουρευτεις για το που βρισκεται το προβλημα.

Υπαρχουν διαγνωστικα που μπορεις να τρεξεις απο boot cd ωστε να τσεκαρεις τοσο τον δισκο οσο και την μνημη του μηχανηματος.

Αν καταληξεις στο τι απο ολα εχει προβλημα (μπορει να ειναι ακομα και το λειτουργικο), θα δουμε πως θα σε βοηθησουμε στην επισκευη του.;)

Αν δουλεύουν τα παραθύρια σου κατέβασε το memtest για windows και τρέξτε το για κάνα μισάωρο. Αν αυτό βγει χωρίς σφάλματα τότε ίσως να προχωρήσουμε σε κάνα live cd αλλά ξεκίνα από εκεί είανι η άποψή μου.

Επίσης , για να αλλάξεις το σκληρό δε χρειάζεται να λύσεις όλο το μηχάνημα συνήθως. Έχει πρόσβαση και από την κάτω πλευρά.

Αν θες να τσεκάρεις το δίσκο σου πήγαινε με δεξί κλικ στο c: εργαλεία και έλεγχος σφαλμάτων

Όσον αφορα τον σκληρό δυστυχώς στα Vaio δεν υπάρχει πρόσβαση απο κάτω, το έχω κοιτάξει. Μακάρι να γινόταν...όοον αφορά τον σκληρό τον έχω τσεκάρει έτσι όπως λές, αλλά δεν απο όσο λέει λειτουργεί κανονικά. Για την μνήμη που αναφέρθηκε προηγουμένος δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά έχει περίπου 3 μήνες που έκανα αναβάθμιση.

Λίγο περίεργο να βγάζει πρόβλημα μετά απο τέτοιο διάστημα δεν είναι? Για καλό και για κακό πάντως τον τελευταίο καιρό έβαλα ξανά την παλιά. Όμως τίποτα....

Έκανα όλα όσα με συμβουλέψατε, όμως αποτέλεσμα κανένα....ακόμα παιδεύομαι....Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι φταίει ο σκληρός.Επίσης παρατηρώ ότι μετά απο κάποιες ώρες χρήσης ζεσταίνεται υπερβολικά...:105:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.