Jump to content

ATI AVIVO COLOR

varachio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Boys εχω ένα μικρό αλλά σπαστικό πρόβλημα... Κοίταξα μήπως κάποιος είχε κάτι παρόμοιο ξανά αλλά δεν είδα τίποτα, οπότε:

Έχω ενα pc με HD3850 και ένα Laptop με Χ1600... Τελευταίοι drivers εννοείται και τα pc είναι αμφότερα μόλις φορμαρισμένα μετά απο αλλαγή σκληρού δίσκου. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Ρυθμίζω τα χρώματα (επιφάνειας εργασίας και 3D απο το CCC) αλλά μετά απο έξοδο απο παιχνίδια τα χρώματα γυρίζουν στις default ξεθωριασμένες ρυθμίσεις. Μόλις ανοίξω το CCC για να ρυθμίσω χρώματα αυτά επανέρχονται χωρίς να προλάβω να πειράξω τίποτα. Τίποτα σπουδαίο αλλα... σπαστικότατο!

Ξερει κανείς τι φταίει?

Aν θυμάμαι καλά είχε μια επιλογή που έσωνες το profile σου και το έβαζες default. Τώρα δυστυχώς δεν έχω ΑΤΙ να σου πω...αλλα για ρίξε μια ματια

Aπο εδώ

You can save all your current Control Center settings under as many profiles as you like by entering a profile name in the box under 'Enter or select a profile name', and then click the Save button. However you can choose which particular settings are saved in the profile, and how they can be applied.

Λοιπόν... καιρός για αποτελέσματα... τα νεώτερα στο πρόβλημα έχουν ως εξής:

Το laptop όποτε κάνει cold or hot restart χάνει τις ρυθμίσεις του avivo color (σπαστικότατο!!!:074: ) οι οποίες γυρνάνε στις default. Ανοίγοντας το ATI CCC πρέπει να ξαναβάλω τa avivo settings:105: .

Το desktop όποτε κανει cold or hot restart ξεκινάει με τις ρυθμίσεις που έχω αποθηκεύσει :) αλλά στην έξοδο απο τα 3D παιχνίδια χάνει τις ρυθμίσεις του avivo color (λιγότερο σπαστικό, αλλά...):(

Τα profile τα σώνω αλλά επενεργούν σε όλες τις ρυθμίσεις εκτός απο της avivo color καρτέλας του CCC...

?????????????????????????????????????????????????????????????????:( :( :(

το δοκίμασα το ati tray tools... πολύ καλό δε λέω, οι ρυθμίσεις για το χρώμα σώνονται και κρατάνε μετά απο restart και 3D παιχνίδια αλλά την ποιότητα του avivo color του CCC δεν την φτάνει... Συνδυάζοντας όμως και τα δύο πραγματικά πετυχαίνεις δυνατά και ζωντανά χρώματα... Αν μπορούσα να τα κρατάω και αποθηκευμένα και όχι να τα ξαναρυθμίζω καθε λίγο και λιγάκι θα ήμοθν πολύ happy:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.