Jump to content

Κάηκε η MB ?

Neptune

Recommended Posts

Δοκίμασα ένα τροφοδοτικό (πιθανότατα προβληματικό) πάνω σε κάποιο από τα pc μου. Το συστημα φόρτωσε και μπήκε στα windows αλλά όταν πήγα να το επανεκκινήσω κόλλησε.

Έβαλα πάνω του ένα νέο τροφοδοτικό (ολοκαίνουργιο) άναψαν οι ανεμηστήρες και όλα τα σχετικά αλλά παρέμενε σε μαύρη οθόνη χώρις να bootarei ... Το έσβησα και προσπάθησα να το ξαναξεκινήσω ...

Τέλος ... δεν ανάβει τίποτα ... ούτε το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού, ούτε του case, ούτε του cpu ... κάηκε η ΜΒ ή κατι άλλο δεν πάει καλά ?

φιλε καλυτερα να τα βγαλεις και να τα ξαναβαλεις στην θεση τους....

για πες το συστημα και τα τροφοδοτικα που χρησιμοποιησες καθε φορα...

Τροφοδοτικό.

Νικο λεει οτι εβαλε καινουριο τροφοδοτικο την δευτερη φορα...

Μιλάμε για έναν παλιό Celeron 1.7GHz.

Το μηχάνημα δούλευε κανονικότατα αλλά έκανε απίστευτο θόρυβο ... το άνοιξα και εντόπισα το πρόβλημα στο τροφοδοτικό.

Πριν πάω να αγοράσω ένα νέο, είπα να δοκιμάσω ένα άλλο τροφοδοτικό που έχω βγάλει πρόσφατα από άλλο μηχάνημα( υποψιαζόμενος πως κάτι δεν πάει καλά με αυτό).

Το βάζω πάνω, το μηχάνημα bootarei χωρίς να κάνει θόρυβο και μπαίνει στα windows κανονικά αλλά κοκκαλώνει ... επομένως καταλαβαίνω πως ο θόρυβος όντως προέρχονταν από το 1ο τροφοδοτικό, ενώ το 2ο ήταν όντως προβληματικό ...

Πάω λοιπόν στο Πλαίσιο και παίρνω έναν chieftec του κουτιού ... Τον βάζω πάνω ανάβει ... αλλά δεν bootarei ...

Ξαναπροσπαθώ ... Χάος ... ρεύμα μηδέν, ούτε καν ο ανεμιστήρας του case ...

Ξαναπροσπαθώ με το 1ο τροφοδοτικό (αυτό που είχε αρχικά αλλά έκανε θόρυβο) ... Χάος και πάλι ...

Και εγώ πλέον κάτι τέτοιο υποψιάζομαι... Έχεις κανενα άλλο τροφοδοτικό πρόχειρο να δοκιμάσεις? (εκτος του chieftec και του παλιού)

Κανονικά μπορείς εντός 10 ημερών να επιστρέψεις ενα προϊόν εφόσον δεν έχεις μείνει ικανοποιημένος, αλλα το κατα πόσο εφαρμόζεται αυτό.... Και ειδικά στο πλαίσιο ...... καταλαβαίνεις. Απο την άλλη μπορείς να πας και να το απαιτήσεις

edit2: Κοίτα και εδώ: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=39820 τα τελευταία ποστ, απαντούν σε αυτό που ρώτησες ακριβώς

Και εγώ πλέον κάτι τέτοιο υποψιάζομαι... Έχεις κανενα άλλο τροφοδοτικό πρόχειρο να δοκιμάσεις? (εκτος του chieftec και του παλιού)

Δυστυχώς όχι.

Επομένως ΜΒ caput ?

Κανονικά μπορείς εντός 10 ημερών να επιστρέψεις ενα προϊόν εφόσον δεν έχεις μείνει ικανοποιημένος, αλλα το κατα πόσο εφαρμόζεται αυτό.... Και ειδικά στο πλαίσιο ...... καταλαβαίνεις. Απο την άλλη μπορείς να πας και να το απαιτήσεις

Έχω την τύχη να το έχω πάρει με τιμολόγιο στο όνομα της εταιρίας ... επομένως ίσως κάτι να κάνω ... :001:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.