Jump to content

DDR 400

thrinodos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τη βοηθειά σας στο εξής :

Θέλω να αναβαθμίσω ένα PC με έναν AMD x2 4000+ πάνω σε μία MSI K8N Diamond.

Σκέφτηκα λοιπόν να βάλω 2 gb ram. Είδα λοιπόν αυτές :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553655

Ποια είναι η γνώμη σας; Με ενδιαφέρει και το κλοκάρισμα. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Γιατί να δίνεις 100 ευρώ για DDR-1 μνήμη,αμαρτία δεν είναι...;;

H γνώμη μου είναι ή ψάξε για μεταχειρισμένες -κάθε μέρα αγγελίες μπαίνουν- ή πάρε καινούργιες,αλλά όχι τόσο ακριβές....

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

1ον : Το pc δεν είναι δικό μου, οπότε άλλος αποφασίζει

2ον : Έχει κόλλημα με τα μεταχειρισμένα πράγματα, οπότε αποκλείεται να πει ναι. Θέλει μόνο να κάνει αναβάθμιση στις μνήμες της υπάρχουσας σύνθεσης και να ασχοληθεί με o/c. Γι' αυτό ρώτησα αν τις προτείνετε για τέτοια χρήση

Με αυτες τις μνημες δεν νομιζω οτι θα παει μακρυα στο overclocking αλλα ουτε και η μητρικη του βοηθα σε αυτο.

Οι DDR μνημες ειναι ακριβες και δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσει πολλα χρηματα για παλαιο socket ασε που δυσκολα θα βρει πλεον καλες μνημες.

Δυο μεταχειρισμένες μνημες ειναι η καλλιτερη λυση που λεει και ο φιλος manos426f πιο πανω.

Αν επιμενεις τοτε......

Οι καλλιτερες μνημες για καθημερινη χρηση και gaming ειναι 2 x 1gig DDR500 2-2-2-6(TCCD ICs και Brainpower PCB).

Οι καλλιτερες μνημες για Overclocking/Benchmarking ειναι 2 x 512 DDR600 3-3-3-8(TCCD ICs και Brainpower PCB).

Μνημες με Winbond BH-5 ICs θα τρεχουν με τα χαμηλοτερα latencies(2-2-2-5).

Μνημες με Samsung TCCD ICs θα τρεχουν στις υψηλοτερες ταχυτητες(DDR600+).

http://www.ocforums.com/showthread.php?t=372050

Τωρα ουτε το ενα θα συμβει ουτε το αλλο γιατι απλα αυτες οι μνημες δεν υπαρχουν πια,και αν γινει το θαυμα και τις βρεις θα ειναι τοσο ακριβες(300+ευρω)που δεν θα αξιζει τον κοπο να τα δωσεις.

Ελπιζω να σας βοηθησα η επιλογη δικη σας:D

stealth

Διόρθωση:

Οι καλλιτερες μνημες για καθημερινη χρηση και gaming ειναι 2 x 1gig DDR500 3-3-2-5(Infineon CE-5/CE6) ICs και Brainpower PCB).

Aν θες 2χ1γίγκα πας Πλαισιο και ψάχνεις για Transcend με UCCC.

Διόρθωση:

Οι καλλιτερες μνημες για καθημερινη χρηση και gaming ειναι 2 x 1gig DDR500 3-3-2-5(Infineon CE-5/CE6) ICs και Brainpower PCB).

Χμμμ....ισως και να εχεις δικιο αν και δεν τις ειχα σε μεγαλη εκτιμηση τεινω να αλλαξω γνωμη απο οταν πηρα αυτες της υπογραφης μου και ας μην ειναι DDR500(Αν δεν παινεψω το σπιτι μου θα πεσει να με πλακωσει):D.

Συμφωνα με τον Ram Guy απο τα Corsair forums,

Quote:

"They are based on Infineon,-5 Rev C, 64M X 8"

stealth

To διόρθωσα κυρίως γιατί δεν υπάρχουν μνήμες στα 1GB με 2-2-2-x timings.

Eπίσης τα TCCD δεν έβγαινα για το 1GB module αλλά τα ΤCCC/UCCC.

To καλύτερο που μπορεί να έχει κάποιος με 2x1GB@400+@2-3-2-x. To 3 δε γίνεται με τίποτα 2.

To καλύτερο που μπορεί να έχει κάποιος με 2x1GB@400+@2-3-2-x. To 3 δε γίνεται με τίποτα 2.

Nαι ναι το εμαθα και αυτο:Dαν και ειναι DDR433 ακομη και στα 200Mhz με 2-2-2-6 θα μπει στα win αλλα μολις πας να τρεξεις κατι θα κρασαρει.

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.