Jump to content

Σύνδεση Υπολογιστών

Stamatis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Stamatis [Χθες, στις 23:52]

Το έχω παρατηρήσει αλλά αυτός είναι ο κύριος σκοπός για τον οποίο θέλω να κάνω δίκτυο.

????? ????? ?????

Τελος παντων. Μια δοκιμη θα δειξει.

Παρε μια καρτα δυκτιου και καλωδιο, διαβασε απο ενα ελαχιστα παλαιοτερο θεμα στην ιδια κατηγορια το πως και αν εχεις προβλημα...

Τελευταία ματιά ρίξτε και πείτε μου αν αυτά είναι καλά.

Switch

Network Card

Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή βοήθειά σας! Σόρρυ αν σας κούρασα!:cry: Καληνύχτα!

Τώρα αν έχω κανένα πρόβλημμα με τις ρυθμήσεις ίσως ξαναρωτήσω εσάς τους ειδικούς.:D:p

Πλάκα κάνω.

Εντάξει μην βαράτε :tomato: :tomato: :tomato:

Αρχική απάντηση από dimitris81 [Σήμερα, στις 00:04]

????? ????? ?????

Τελος παντων. Μια δοκιμη θα δειξει.

Παρε μια καρτα δυκτιου και καλωδιο, διαβασε απο ενα ελαχιστα παλαιοτερο θεμα στην ιδια κατηγορια το πως και αν εχεις προβλημα...

ΟΚ, θα κάνω αυτό που λες.

Αρχική απάντηση από TRoboCop [Χθες, στις 23:38]

Εγω ειχα διαβασει στο pc world οτι μπορουν να συνδεθουν μεσω της μπριζας. Γινεται αυτο;

Αν ναι με τι ταχυτητες;

:woot: :woot: :woot:

υπαρχει η αναζητηση που μπορεις να βρεις απειρα τετοια θεματα για να λυσεις το προβλημα σου

πχ ...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8444

πιστευω οτι θα λυσει και με το παραπανω τις αποριες σου

Αρχική απάντηση από Stamatis [Χθες, στις 00:09]

Τελευταία ματιά ρίξτε και πείτε μου αν αυτά είναι καλά.

Switch

Network Card

Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή βοήθειά σας! Σόρρυ αν σας κούρασα!:cry: Καληνύχτα!

Τώρα αν έχω κανένα πρόβλημμα με τις ρυθμήσεις ίσως ξαναρωτήσω εσάς τους ειδικούς.:D:p

Πλάκα κάνω.

Εντάξει μην βαράτε :tomato: :tomato: :tomato:

Καλό είναι και το netgear αλλά τα switches της 3com τα έχω πιο πολύ εμπιστοσύνης,και του μαγαζιού του πατέρα μου αλλά και του δωματίου μου δεν έχει πρόβλημα,αλλά θα μου πεις τι εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις σε ένα switch:p :p Η κάρτα δικτύου είναι μια χαρά.....;)

Περι ρυθμίσεων θα μας χρειαστείς απ 'οτι φαίνεται.......:daisy:

OK παίδες τα πήρα τα πράγματα. Πήρα την NETGEAR 10/100/1000 και ένα modem καινούργιο εξωτερικό. Τώρα τις ρυθμίσεις τις έκανα μόνος μου :p :P :p Δηλαδή μεταφορά δεδομένων γίνεται κανονικά και το Counter δουλεύει άψογα. Switch δεν πήρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.